piterazim 11.03.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Znacie reklamę płynu do mycia naczyń z Bożeną Dykiel - ktoś się nudził i policzył ile naprawdę może jedna kropla http://demotywatory.pl/./938042/Butelka-bez-dna Inna sprawa W reklamie środka do mycia naczyń do zmywarek jest mowa że stosowanie tego środka umożliwia oszczędzanie wody, czasu i energii w porównaniu z myciem ręcznym. Woda - ok, czas ok ale energia? Do dzisiaj nie wiem jak się podłącza żonę do prądu Znacie inne genialne reklamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 11.03.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Znacie inne genialne reklamy Mnóstwo Co prawda radiowych, ale zawsze.. zwłaszcza te dotyczące cudownych tzw. suplementów diety. Gripex - i grypa znika (Nobla im dać! Hi. Hi. Hi.) Wyłącznie ziołowe = zdrowe (znów: hi. Hi. Hi.) i te wk@$%&^! słodkosr#@%$ tekściki typu "Julciu to jest aromactive(aktif?)".. Musze wymienić baterie w pilocie do radia bo nie zawsze zdąże na czas podejść by przełączyć na inna stację A co do nudzenia się i liczenia - policzyłam kiedyś ilość grzybów w serkach topionych "z borowikiem" - wyszlo mi, że 1 mały borowik służy do, hmmm, aromatyzowania chyba - bo nie nadawania smaku - 1000 sztuk serka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.03.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Ale w reklamy Sprite też nie wierzymy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 11.03.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Ostatnia reklama z Krawczykiem, chyba jakiegos jogurciku. Krzychu wyglada jak wymalowana i pofarbowana kukla. Sory ale nie kupuje tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.03.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 "Gdzie idziemy po ryby?... Gdzie idziemy po grzyby?" (to z reklamy radiowej jakiegoś salonu samochodowego w radiu VOX) DOKĄD idziemy! DOKĄD!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 11.03.2010 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 właśnie przypomniała mi się najbardziej wk****ca reklama radiowa - Laktacyt i Żanetka Leta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 11.03.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Znowu to puszczają ? Zgroza . Ja się potem zawsze pytałem wszystkie baby w biurze o co jej chodzi ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.03.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Mnie dobijają te durne reklamy z Chińczykami (to plusa są czy play'a?). Czuję, że uwłaczają mojemu intelektowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 11.03.2010 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Woda - ok, czas ok ale energia? Do dzisiaj nie wiem jak się podłącza żonę do prądu Żony się nie podłącza do prądy, ale wodę do mycia naczyń się podgrzewa jednak. W zmywarce mniej wody zużywasz to i mniej energii do jej podgrzania. To akurat nie jest taka znów bzdura. A z durnych reklam to mnie dobijają wszystkie te proszki do prania, inteligentne odplamiacze, co to wyszukają plamę same itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 12.03.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Głosiki dzieci.Jesoo,koszmar Aha,i te radiowe.Tak jak telewizyjne czasami zdarzają się na poziomie, tak w radio jest jeszcze na poziomie reklam z lat 80-tych A co do kłamstw-pokażcie mi drodzy forumowicze jak czyste,lśniące i przejrzyste są Wasze mieszkania,bo ja takich nie widuję .Te szklaneczki,szyby w oknach,blaty,stal nierdzewną,te łazienki bez skazy,nawet jak brudne to czyste dzieci,ten wszechnieobecny kurz i zadbanych ponad normę właścicieli owych świątyń Chciałam kiedyś założyć sprawę i pozwać telewizję o to,że widok tych reklam spowodował u mnie manię czystości Ale póki co to sprzątam tymi wszystkimi środkami (bo wszystkie przecież są reklamowane),czyszczę,szoruję i k...a nic Jest na chwilę albo jest jak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 12.03.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Ale w reklamy Sprite też nie wierzymy :) Znam takich co wierzą. Kroniki policyjne są ich pełne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.03.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Ale w reklamy Sprite też nie wierzymy :) Znam takich co wierzą. Kroniki policyjne są ich pełne. To raczej miłośnicy jackass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 12.03.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Siedmiu pijanych w Golfie, wracających z dyskoteki, to więcej niż jackas. To idioci z reklamy jeszcze żywcem wzięci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiaterwiater 12.03.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 A Prusakolep pamiętacie? Tyle reklamowali i choć nikt się nie przyznał, to jakoś się w domu znalazł. Nie, żeby prusaki po domu ganiać, tylko po to, żeby sprawdzić, czy w ogóle są. Dzień pierwszy. Nic. Dzień drugi. Nic. Dzień trzeci. Mucha. Dzień czwarty. Mucha. Ta sama. Dzień piąty. Zapomnieli. Dzień.......trochę czasu minęło. W łapce czarno od much, komarów i pająków. To był naprawdę wyjątkowy klej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 12.03.2010 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Woda - ok, czas ok ale energia? Do dzisiaj nie wiem jak się podłącza żonę do prądu Żony się nie podłącza do prądy, ale wodę do mycia naczyń się podgrzewa jednak. W zmywarce mniej wody zużywasz to i mniej energii do jej podgrzania. To akurat nie jest taka znów bzdura. Jatam, przeintelektualizowani jesteście. Zmywarka to jedzie na prundzie, a energia to takie cóś, czego nie ma w hausfrau* jak skończy zmywać ręcznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 12.03.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Nie wiem o czym mówicie?Mój TV jest tak zaprogramowany że omija reklamy i przełącza na inny program. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.03.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 czasem się nabieram szczególnie, jak trafią w moje najskrytsze pragnienia np nie cierpię mycia kibli. No to kupiłam coś, co w reklamie wsypywali do środka (taki peoszek) a to się pieniło, wypełniało całą miskę a po 20 min była ona lsniąca i bez kamienia. Kupiłam, wsypałam. Zapomnieli napisać, że mam najpierw zmienić miskę klozetową na nową a potem wsypywać jakiś proszek. Wsypałam do starej... pozostała bez zmian... To było moje największe rozczarowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 12.03.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Reklamuje się towar drogi albo "trudnosprzedawalny". I ten i ten mnie nie interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 13.03.2010 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 właśnie przypomniała mi się najbardziej wk****ca reklama radiowa - Laktacyt i Żanetka Leta tyle, ze to jest Jeannette Kalyta - polozna prawdziwa, nie wymyslona na potrzeby reklamy z warszawskiego szpitala na Zelaznej. Ale reklama rzeczywiscie wybitnie denerwujaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 13.03.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 czasem się nabieram szczególnie, jak trafią w moje najskrytsze pragnienia np nie cierpię mycia kibli. No to kupiłam coś, co w reklamie wsypywali do środka (taki peoszek) a to się pieniło, wypełniało całą miskę a po 20 min była ona lsniąca i bez kamienia. Kupiłam, wsypałam. Zapomnieli napisać, że mam najpierw zmienić miskę klozetową na nową a potem wsypywać jakiś proszek. Wsypałam do starej... pozostała bez zmian... To było moje największe rozczarowanie A bo to trzeba bylo jeszcze szczotka pojechac kibelek ta piana. Samo sie nic nie wyczysci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts