cieszynianka 16.03.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 ...a w ogóle to piszmy szybko, bo zaraz północ i się Forum jak zwykle obwiesi Nie obwiesiło się A dzisiaj tak Wtedy chyba wyjątkowo się nie zbiesiło, może z tej okazji, że przy nim zasiadłeś Z reguły odmawia świadczenia usług o tej porze. Nawet w specjalnym wątku prosiliśmy o zmianę pory tego przestoju technicznego ..... i nadal żadnych efektów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 16.03.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 ...Z reguły odmawia świadczenia usług o tej porze. Nawet w specjalnym wątku prosiliśmy o zmianę pory tego przestoju technicznego ..... i nadal żadnych efektów Taa, dołączałem się do prośby. Już WIEM! ONI o tej porze wrzucają reklamy na Forum!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.03.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 ...Z reguły odmawia świadczenia usług o tej porze. Nawet w specjalnym wątku prosiliśmy o zmianę pory tego przestoju technicznego ..... i nadal żadnych efektów Taa, dołączałem się do prośby. Już WIEM! ONI o tej porze wrzucają reklamy na Forum!!! To jest pastwienie się podwójne Nie dość, że Forum odmawia współpracy, to jeszcze te szarżujące dobrodziejstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts