cho_mik 11.03.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Temat nieśmiertelny, wiem. Ale nie znalazłem prostej odpowiedzi. Mój priorytet to bezobsługowość, kiedy nie ma dostępu do gazu z rury. Chcę porównać koszty całkowite (czyli też z instalacją) z uwzględnieniem czasu użytkowania. Przygotowałem taki arkusz i prosiłbym znających się o pomoc w wypełnieniu. Założenia: dom jakieś 150 mkw, dobrze ocieplony (ale nie pasywny). Wiem, że to jest wszystko na oko, dlatego dałem wersję max i min. Prosiłbym o nienadpisywanie danych, ale kopiowanie kolumn. W ostatnim wierszu można dodać komentarz. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 11.03.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Nie działa. We're sorry. The spreadsheet at this URL could not be found. Make sure that you have the right URL and that the owner of the spreadsheet hasn't deleted it. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinok 11.03.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 O w mordę, znowu się zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cho_mik 11.03.2010 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 To jeszcze raz link: tutaj. Nie wiem, dlaczego wcześniej się nie udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cho_mik 11.03.2010 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 O w mordę, znowu się zacznie Specjalnie nie pytam "co polecacie" lub "co lepsze", tylko proszę o dane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 11.03.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 dodaj koszty robocizny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cho_mik 11.03.2010 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Jest pozycja - instalacja inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cho_mik 11.03.2010 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Mała uwaga - linie z żółtym kolorem wyliczają się same, proszę ich nie wypełniać. Mówiąc o wersji maks, mialem na myśli "rozsądny" maks, bo wiadomo, że można zaszaleć prawie dowolnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts