Kasiorek 11.03.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Przepraszam za tak głupie pytanie, ale mam jakiś problem. Po właczeniu komputera dziś rano mam tak wielkie wszystko na ekranie że nie daję tego oglądać. Nigdy nie miałam problemów z zmiana ustawień ale nigdzie nie mogę znaleźć funkcji zmniejszenia czcionki i całej reszty. Ratunku litery mam centymetrowe i to jakiś koszmar. Niech ktoś mi da jakąś wskazówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 11.03.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Powinno wystarczyć jednoczene przyciśnieecie klawisza Control i przesunięcie suwaka na myszce do dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 11.03.2010 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Dziękuję, ale to nie to. W ten sposób owszem zmniejszam ale tylko samo okno w trórym wyśletla mi sie strona i robi się zamazane i nieczytelne, ale cała reszta zostaje bez zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 11.03.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Wielkie litery są na pulpicie pod ikonkami czy w przeglądarce internetowej? Jeśli w przeglądarce to ustawień szukaj na górze okna w poleceniu Widok -> Powiększenie (bądź Rozmiar tekstu czy coś podobnego - zależy od przeglądarki) Jeśli ikony na pulpicie są duże to kliknij prawym przyciskiem myszki na tapecie pulpitu, wybierz Właściwości -> zakładka Ustawienia i tam zmień rozdzielczość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 11.03.2010 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Wszystko jest wielkie i w przeglądarce i wszystkie paski do okoła nawet strzałak myszki jak dla niedowidzących. Rozdzielczość już sprawdzałam jest ustawiona na 640 x ... czyli jak było. Nie zmieniałam tych ustawień. Tak samo tam gdzie jest opcja zmień litery na normalne, duże lub bardzo duże jest na normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 11.03.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Ale próbowałaś zmieniać te ustawienia? (ustawić jakieś inne a potem te pierwotne które miałaś?) Po wyłączeniu i ponownym włączeniu komputera nadal są te duże litery? Jeśli masz windowsa xp i nie chce Ci się za bardzo kombinować możnaby spróbować zrobić przywracanie systemu do jakiegoś wcześniejszego dnia - może pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 11.03.2010 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Uruchomołam już kompa w trybie awaryjnym i kazałam powrócić do ostatniego, poprawnie działającego ustawienia. Uff , przerasta mnie to. Rozdzielczość też próbowałam zmienić i to z takim skutkiem że wogóle wszystko zniknęło. Dobrze że wpadłam na uruchomianie awaryjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 12.03.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 ...Rozdzielczość już sprawdzałam jest ustawiona na 640 x ... czyli jak było. Nie zmieniałam tych ustawień.... 640x480 juz się właściwie nie używa, spróbuj co najmniej 800x600, lub wyższej 1024x768. przyznaj się, w co grałaś wieczorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 12.03.2010 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Cpt_Q masz rację, już wszystko powrócło do normy to była wina rozdzielczości. tylko wczoraj coś mi się na mózg rzuciło i nie mogłam dojść o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts