meloniki2 11.03.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Czesc, urodził mi się taki pomysł, zeby zamiast płytek na balkonach dać drewno egzotyczne takie samo jak na tarasie. Czy ktoś ma/widział takie rozwiazanie?jak zrobic takie cos? jak zabezpieczyc balkon pod deskami , przeciwilgociowo i cieplnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzymi 14.03.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Mamy drewno (garapa) na kilku balkonach i na dwoch tarasach.Mieszkamy juz 5 lat 1x pociagnelismy olejem dechy.Nie bylo to koniecznieale TZ-ka ,,cisla" ze wyglad itp. ale to nie bylo koniecznie.Z perspektywyczasu nie zamienilbym drewna na nic innego. Pozdrawiam Krzymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samuel-- 14.03.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Sadolin bezbarwny, na to jakaś farba i już, gotowe. Nie ma co kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Laschlo 15.03.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Taras i balkon wykończony będzie drewnem egzotycznym.Taras bepośrednio na gruncie,co do balkonu to beton jakoś zabezpiecze.Myślałem o żywicy ale jeszcze sie nie zdecydowałem.Pamiętaj jednak o dość dużej -w porownaniu do innych materiałów-wysokości psadzki drewnianej i wynikającej z tego koniecznosci wykonania innej wysokości wylewki betonowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Laschlo 15.03.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 A tak apropo czy żywica bedzie dobrym zabezpirzceniem przed niszczeniem betonu pod posadzka drewnianą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts