MariuszP 26.01.2004 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Witajcie.Za pare dni zaczne chodzic po kilku bankach, po kredyt hipoteczny izalezaloby mi na kredycie w PLN opartym na WIBOR 3M + minimalna marża : jakieś 1% - 1.5 %W jakich bankach braliscie kredyty hipoteczne i dostaliscie 1% marzy iprzy jakich warunkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dokker 27.01.2004 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Witam, PKO BP oferuje dokładnie takie warunki jakich oczekujesz: WIBOR + 1% marży. Procedury mają w miarę przystępne. Prowizja od udzielenia kredytu 1-2%, najlepiej jeśli masz u nich konto - wtedy jest niższa prowizja. Czas oczekiwania ok. 2 tyg.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loop 27.01.2004 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 PKO BP oferuje dokładnie takie warunki jakich oczekujesz: WIBOR + 1% marży. Hmmm niestety - od początku roku otrzymali zalecenia by do najniższej marży dokładać 0,15% - czyli mamy WIBOR S-3M (nie 3M) oraz 1,15%. Mimo to udało mi się zbić to do 1,10% - zawsze coś. W piątek podpisałem umowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts