emji 11.03.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Dziendobry,Zabralam sie za odswiezanie mieszkania. Jestem juz na emeryturze wiec mam czas, ale moje sily sa ogrniczone.Jak pomalowac sufity nie "zamalowujac" przy okazji mebli? Oczywiscie przykryje co i jak sie da, ale wolalabym zeby farba nie ciekla mi po rekach i podlodze. Czy jest jakis madry sposob?Nie mam rusztowania, ale zwykla drabinke, taka jak A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 11.03.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 oo siły ograniczone ale w klawiaturę to jest moc stukania http://allegro.pl/listing/search.php?category=0&from_showcat=1&string=wa%C5%82ek+malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emji 11.03.2010 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 czy rzeczywscie ten walek nie kapie? probowales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 11.03.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 ja tam maluje pedzlem duzym i tez nie kapie trzeba poprostu uwazac i tyle i kupic folie malarscka grosze kosztuje na meble poluz i maluj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts