Gość Agnieszka K. 26.01.2004 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Zdecydowaliśmy się z meżem na budowę domu w "szybkiej technologii". Nie mamy możliwości aby wybudować dom w technologii tradycyjnej. Czy znacie firmę Domek z Ostrowa?? Czy dom z prefabrykatów to dobry wybór? Może jest na forum ktoś kto już buduje taki dom lub już mieszka ??Podzielcie się proszę swoimi doświadczeniami.Z góry wielkie dzieki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość gosc 29.01.2004 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 Dlaczego nie macie mozliwosci wybudowania domku tradycyjnego? Znam firme domek, mysle ze to rozwiazanie glownie zybkie ale co do wartosci takiej inwestycji mam watpliwosci! Jakosc dzialania firmy ok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Nitka 30.01.2004 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2004 Jak najbardziej - firma godna polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
silencio 08.06.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Zbudowałem dom właśnie z firmą Domek z Ostrowa Wlkp. Zapraszam na mój dziennik budowy: http://forum.muratordom.pl/blog.php?156218-Szkieletowy-bli%C5%BAniak-we-Wroc%C5%82awiu-%28po%C5%82%C3%B3wka-z-p%C5%82askim-dachem%29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts