milek1719500956 14.03.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Hm... wydaje mi się, że to nie jest kwestia za małego pomieszczenia - te baterie w publicznych toaletach włączają się dopiero, gdy machniesz ręką przed nimi. Jeszcze mi się nie zdażyło, żeby woda zaczęła lecieć, kiedy tylko stanę przed umywalką. Obstawiam, że kumpel ma felerny egzemplarz jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
talgo 14.03.2012 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Jednak temat już zamknięty, bo kumpel wymienił na zwykłą baterię i jest szczęśliwy. A do fotokomórek powiedział, że nie wróci bo ma złe doświadczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.03.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 no jakie to wszystko dziwne,baterie działają zaraz po wejściu do łazienki, a moja cholerna lampa nie chce się włączać, muszę skakać i machać łapami...no nie ma sprawiedliwości na świeci Dzień dobry przyszłam poczytać co nowego w najfajniejszym domu FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
talgo 14.03.2012 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 (edytowane) ojoj jak mi miło malka, od zawsze było tak, że te martwe cholerstwo robi nam na złość. Ale jak sobie poskaczesz, to zawsze jakieś ćwiczenie w ciągu dnia ps: a póki co nie dzieje się za wiele, bo walczymy z oddaniem budynku do użytku, ale to temat na większy esej Edytowane 14 Marca 2012 przez talgo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 19.03.2012 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 To czekamy - Twoje eseje to miodzio lektura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.04.2012 01:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 to ja się w to czekanie wstrzelę a jeśli świąt nie świętujesz to sie rozkosznie poopierdzielaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 05.09.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 współczuję pik pik pik, aczkolwiek przy opisie się uśmiałam Co do instalacji - rury i tak takie same ciągniesz, różnica w rotorach. Do trawników robi się wyjeżdżające (droższe), do rabat różnie. Biorąc pod uwagę, że masz doświadczenie w kopaniu - zakop, będzie ładnie. Na Ołtaszynie jest sklep z dobrymi cenami na elementy systemu nawadniania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
talgo 07.09.2012 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 O widzisz dzięki za informację - podjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.09.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 talgo jak daleko masz od wjazdu do domu? Brałeś pod uwagę fakt, że ta belka nad bramą wjazdową uniemożliwi wjazd wysokich aut np. straży pożarnej w czasie pozaru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
talgo 19.09.2012 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Od wjazdu do domu jest 6m. I nastawiam sie na taką ewentualność odnośnie straży, ale nie zamierzam korzystać z ich usług poza tym od tego mają węże. Pogodziłem się także z faktem że drewno trzeba będzie wnosić zza bramy. No ale co poradzić jak sie podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.12.2012 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2013 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 No dość może już tego milczenia, co ?? Tylko nie mów, że nie masz o czym pisać - i tak nie uwierzę. Pokazuj ogród -bo trawnik zapowiadał się miodzio (co to za mieszanka? ) No i pochwalę się,że "mój" patent z profilami U do montażu szyb prysznicowych jest właśnie realizowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
talgo 25.08.2013 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Helllllllooooooooł Bo jak tak milczę, bo nie wiem od czego zacząć pisać... tyyyyyyyyyyyyle się działo A tak na poważnie to na jakiś większy esej musicie troszkę poczekać, natomiast zdjęcia pojawią się w ciągu kilku dni Malka, a zdjęcia gdzieś można zobaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.08.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Nooooo , wylazło Talgo z czeluści Ale się cieszę i już tuptam z necierpliwości czekając na foty i esej Sobie życzysz, to zrobię foty i C pokażę, niech tylko uporam się z tym cholernymi gładziami :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.09.2013 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 (edytowane) Właśnie miałam Cię opieprzać, że parę dni minęło, a fot i eseju nie ma, ale zerknęłam do dziennika (powiadomienie nie przyszło :mad:) i woooow, no trawka miodzio, brama genialna (czekam na finał). Powiedz, te thuje z lewej, to te popierdółki , któ¶e sadziłeś tak urosły ??? Pokarz trochę wewnętrza , co ?? wanna w górnej łazience mnie ciekawi bardzo. A co do ceowników kabiny - wygląda to tak" Między płytkami, a płytą k-g jest przerwa szerokości ceownika potem wklejone i dla pewności przykręcone analogicznie wygląda to na podłodze , w miejscu stałych szkleń, między brodzikiem a parkietem są wklejone ceowniki. Tak przygotowaną "konstrukcję" szklarz mierzy i docina szkło pod wymiar -więc drobne odchyły pion-poziom da się zniwelować a tu widać (chyba) jak ładnie ceownki licuje się ze ścianą Edytowane 10 Września 2013 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
talgo 11.09.2013 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Malka, czekam na efekt końcowy! Czy ja dobrze widzę, że też masz łupek? Czy to tylko takie złudzenie i płytki są płaskie? Te tujkowe popierdółki to może rosną u "kogoś" (czyt. złodzieja) i mam nadzieje że usychają! Te które w tej chwili rosną zostały zakupione już takie duże czyli ok 2m. i odpukać są genialne! W środku niewiele się zmieniło, a wanny jeszcze brak.....niestety Ale kilka fotek zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.09.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Pamiętam,że Ci thujki zaje....znaczy ukradli,ale myślałam,że nowe też były małe i zdziwko mnie złapało jak zobaczyłam te giganty . Imponujące są Rób foty,rób, ja jestem strasznie ciekawa Twojego domu. Tak mam łupek, to moja wielka miłość od lat a poszukiwanie go, kiedyś opiszę w dzienniku, bo historia jest przedziwna i niestety doskonale ukazuje jak potrafię być zakręcona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
talgo 13.09.2013 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Czekam więc na historię! Malka, co do mojego eseju to obiecuję, że pojawi się jutro na 100% bo będzie chwila, żeby go w końcu napisać A tym czasem w dzienniku kilka fotek. Środek popstrykam jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
talgo 17.09.2013 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Miał być esej, a tu człowieka kompletnie rozłożyło :/ powoli dochodzę do siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.09.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 No dobra, jesteś usprawiedliwiony ale tylko jeszcze na 5 dni, bo wiesz, grypa trwa tydzień, maks siedem dni A dwa już minęły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts