Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Walka z wiatrakami, czyli budujemy Krzysia - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 303
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...

Hej, z oknem nie ma najmniejszego problemu i lekko chodzi. Mam taki sam system choć ciut mniejszy w mieszkaniu we Wrocku, dlatego zdecydowałem się na taki w domu. Jeśli tu nie ma z nim problemu od 2 lat to myślę że w Krzysiu też nie będzie. Odnośnie wylewek to obiły mi się o uszy już różne wartości,obecnie zatrzymaliśmy się na 12 cm.

I takkkkkkk,okno robi wrażenie :-)

A , Havena żeby podtrzymać tradycję spadania z drabiny w Krzysiu to u siebie też już mam chrzest bojowy za sobą. Dzisiaj zleciałem z wysokości antresoli, na szczęście udało mi się jakoś przytrzymać samej antresoli także nie wyrżnąłem z dużej wysokości i jestem w jednym kawałku choć troszkę obity :-)

• 2 weeks później...
Czytam Wasz dziennik regularnie i kibicuję w zmaganiach. Fajnie pisany, tak swoją drogą

Hej, cieszę się, że dziennik ma swoich fanów :-)

A w jakiej cenie plus minus były drzwi wewnętrzne? bo śliczne są faktycznie, i wejściowe, i w środku.

Wewnętrzne drzwi kosztowały ok 9000 tyś (zamki, klamki, ościeżnice) 10 sztuk z montażem.

http://lh6.ggpht.com/_E0CRzVXnyak/TR4gs5gQX9I/AAAAAAAAEPE/fQe4OtQdbW0/kartka%20noworoczna-1.jpg

Choć patrząc na to co budowlanie osiągnęliście w minionym wcale chyba nie był taki zły :)

ale mimo to, nadchodzący może być lepszy - czego życzę :)