milek1719500956 10.02.2011 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Cześć Spoko, na razie co innego mam na tapecie, więc luz. Ale jak mnie przyciśnie, to będę Cię nękać Widzę, że kominek odpaliłeś - faajnie... A gresik prezentuje się super - zapowiada się wysmakowane wnętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
talgo 10.02.2011 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Tak, gres prezentuje się pięknie W poniedziałek będzie pierwsza prezentacja kuchni bo przyjeżdżają montować, natomiast w jadalnianej części ma stanąć czarny szklany stół(ale to w dalszej przyszłości) A co do speca to myślę że załatwię to zanim zaczniesz mi suszyć głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 15.02.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Dobrze, ze dopiero dzis przeczytalam Twoj ostani wpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 15.02.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Taalgooo !!!! Znęcasz się!!! Jak tylko dostanę powiadomienie, że coś skrobnąłeś, lecę szybciutko czytać, a tu taaaaki numer, nieładnie, nieładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymek14 17.02.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 No to oficjalnie wstawiam uwagę do dzienniczka za brak wpisu. Jutro będzie nagana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 17.02.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Buduje chlopak napiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
talgo 17.02.2011 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Już więcej obiecuję się nie znęcać Wpis za chwil parę się pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 18.02.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Brawo! Ladne mebelki w kuchni i lodowka (jaka?). Widze, ze do duzej wprawy doszedles w kafelkowaniu! Ogromne gratulacje! Dom wyglada coraz przytulniej. Zaczynam zazdroscic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymek14 18.02.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 A ja zauważyłem bardzo dużo podobieństw między nami w doborze materiałów i w koncepcji ogólnej "Krzysia". Łupek w łazience, betonowe blaty, kuchnia czarna na wysoki połysk, otwarta przestrzeń nad jętkami i ogólnie zamiłowanie do surowych materiałów i minimalizm. My też uważamy że im mniej tym lepiej i dlatego wybraliśmy ten projekt. Nie muszę chyba dodawać w związku z tym, że bardzo mi się u Ciebie podoba? To tak jakbym sam siebie pochwalił. Uniknąłeś nagany. A nawet pochwała się należy. Tempo prac naprawdę imponujące. Kafelkarz pierwsza klasa. Mój kafelkarz zażyczył sobie za łupek 100 zł za metr bo to przecież kamień jest, drogi, nierówny i w ogóle wysokie umiejętności są potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 18.02.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Przekaż gratulacje mistrzowi kafelkarzowi, bo idzie jak burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
talgo 18.02.2011 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Havena dzięki Co do lodówki to jest to Whirlpool 5533 A+N szymek14 u mnie kafelkarz też sobie zażyczył tyle za metr, dlatego postanowiłem sam się za to zabrać i jak widać na załączonych obrazkach nie jest to aż takie straszne jak się wydaje na pierwszy rzut oka, a powiem nawet że tnie się lepiej od kafli!!! Madeleine dziękuję za gratulacje, staram się jak mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 19.02.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 łazienka w łupku, szczególnie po ciemku, robi demoniczne wrażenie Mocna jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
talgo 20.02.2011 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 łupek będzie jeszcze ciemniejszy po jutrzejszej impregnacji. Szymek pytałeś wcześniej o impregnat, ja będę używał "HG impregnat do marmuru" tak to się zwie, ale jest również przeznaczony do łupka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 21.02.2011 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 (edytowane) takie robi wrażenie łupek. Będzie extra - widzę to. Nie mam jeszcze ścian, ale coś mi się zdaje, ze też chcę. Puść farbę po ile to cudo (może być na priva). Podziwiam samozaparcie w układaniu i efekty Z wrażenia nie wspomniałam o kuchni - też rasowa się zapowiada... Edytowane 21 Lutego 2011 przez *milek* dopisek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
talgo 21.02.2011 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Milek, dzisiaj po impregnacji robi jeszcze większe wrażenie (chyba że tak działały opary benzyny która jest składnikiem w impregnacie ). Łupek zrobił się czarniejszy Cena za metr to 95 zł. Dodam jeszcze, że po impregnacji woda spływa po łupku jak po kaczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 22.02.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Talgo, musze Ci powiedziec, ze zainspirowales mojego mezczyzne do samodzielnego kladzenia kafelkow Chodzi i powtarza: 'skoro Talgo potrafi...' Bardzo ladnie Ci wyszlo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
talgo 22.02.2011 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Havena cieszę się że mąż wziął sprawy w swoje ręce. Pewnie będzie ciężko, jak u mnie, ale jaka satysfakcja później że się samemu położyło A już w ogóle jak ktoś przyjdzie i powie, że pięknie... i nastaje ten moment kiedy można powiedzieć "sam kładłem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
talgo 22.02.2011 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Milek, łupek brałem od nich http://allegro.pl/lupek-naturalny-plytki-30x30cm-cena-za-1m2-i1458606591.html Oczywiście co do rozmiaru trzeba się z nimi skontaktować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.02.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 To i ja dopisze sie do dopingujących Lazieneczka super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 24.02.2011 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Dzięki za łupek. Myślę o tych podłużnych płytkach, nie na całości, a w zestawieniu z jakimiś jasnymi, np. białymi, gładkimi - może z polerem. Widziałam u kogoś w dzienniku wklejoną inspirację - ciekawie to wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts