Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Walka z wiatrakami, czyli budujemy Krzysia - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 303
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tak, gres prezentuje się pięknie :-)

W poniedziałek będzie pierwsza prezentacja kuchni bo przyjeżdżają montować, natomiast w jadalnianej części ma stanąć czarny szklany stół(ale to w dalszej przyszłości)

A co do speca to myślę że załatwię to zanim zaczniesz mi suszyć głowę :-D

A ja zauważyłem bardzo dużo podobieństw między nami w doborze materiałów i w koncepcji ogólnej "Krzysia". Łupek w łazience, betonowe blaty, kuchnia czarna na wysoki połysk, otwarta przestrzeń nad jętkami i ogólnie zamiłowanie do surowych materiałów i minimalizm. My też uważamy że im mniej tym lepiej i dlatego wybraliśmy ten projekt. Nie muszę chyba dodawać w związku z tym, że bardzo mi się u Ciebie podoba? To tak jakbym sam siebie pochwalił. Uniknąłeś nagany. A nawet pochwała się należy. Tempo prac naprawdę imponujące. Kafelkarz pierwsza klasa. Mój kafelkarz zażyczył sobie za łupek 100 zł za metr bo to przecież kamień jest, drogi, nierówny i w ogóle wysokie umiejętności są potrzebne.

Havena dzięki :-) Co do lodówki to jest to Whirlpool 5533 A+N

szymek14 u mnie kafelkarz też sobie zażyczył tyle za metr, dlatego postanowiłem sam się za to zabrać i jak widać na załączonych obrazkach nie jest to aż takie straszne jak się wydaje na pierwszy rzut oka, a powiem nawet że tnie się lepiej od kafli!!!

Madeleine dziękuję za gratulacje, staram się jak mogę :lol:

:jawdrop:

takie robi wrażenie łupek. Będzie extra - widzę to. Nie mam jeszcze ścian, ale coś mi się zdaje, ze też chcę. Puść farbę po ile to cudo (może być na priva).

Podziwiam samozaparcie w układaniu i efekty :yes:

Z wrażenia nie wspomniałam o kuchni - też rasowa się zapowiada...

Edytowane przez *milek*
dopisek