Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 774
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tomek ;) niedowiarku. Ja nawet rekreacyjnie w kominku nie palę bo gonie posiadam. Dodam więcej moje PC-PW to jedyn źródło ogrzewania na zimnym wygwizdowiu naszego pięknego kraju :D Normalnie aż Cię serdecznie zapraszam, przyjedź zobacz oby szybko zanim wiosna nadejdzie bo potem powiesz że na dworze ciepło :)

dobrze rozumiem ze sens taniej taryfy jest taki ze grzeje w nocy i wtedy podloga to oddaje w dzien ? a skoro masz grzejnik to dzialaja one odrazu w nocy czyli jak dla mnie w sypialni lepiej miec grzejniki? wiecie jak to jest z podlogowka w pokojach w ktorych sie spi podobno jest nie zdorowa slyszalem takie opinie ale konkretnie to nie wiem dlaczego moze ktos podpowie

dobrze rozumiem ze sens taniej taryfy jest taki ze grzeje w nocy i wtedy podloga to oddaje w dzien ? a skoro masz grzejnik to dzialaja one odrazu w nocy czyli jak dla mnie w sypialni lepiej miec grzejniki? wiecie jak to jest z podlogowka w pokojach w ktorych sie spi podobno jest nie zdorowa slyszalem takie opinie ale konkretnie to nie wiem dlaczego moze ktos podpowie

Mam podłogówkę w całym domu. Ile razy bym się miał jeszcze budować, tyle razy zrobił bym tak samo.

Popytaj o to tutaj http://forum.muratordom.pl/showthread.php?129585-POD%C5%81OG%C3%93WKA-samemu-jak-unikn%C4%85%C4%87-b%C5%82%C4%99d%C3%B3w

Kuwoj ja też mam podlogówke w calym domu i nie wyobrażam sobie inaczej. a o podłogówce krążą rózne mity, np ostatnio słyszałam od znajomego że jeśli podłogówka to tylko w miejscu gdzie przebywa się sporadycznie ponieważ jest niezdrowa dla nóg. Po rozmowach wyszło ze znajomi maja podłączoną podłogówkę do pieca wysokotemperaturowego bez żadnego umiaru i podloga jest gorąca jak kaloryfery :) a dobrze zrobiona tak nie działa