ana-76 20.02.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 kuwoj idzie u mnie w łazienkach jest ustawione na 25, jak rok temu mialam noworodka to nawet w sypialni miałam 24. Jak jest z DZ pionowym nie powiem bo mam P-W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 20.02.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 kuwoj idzie u mnie w łazienkach jest ustawione na 25, jak rok temu mialam noworodka to nawet w sypialni miałam 24. Jak jest z DZ pionowym nie powiem bo mam P-W Z pionowym będzie jeszcze lepiej;). W łazienkach miałem swego czasu, podczas dużych mrozów, nawet +28:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek131 20.02.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 A plecki od noszenia drewna do kominka nie bolą ? A w lasku jeszcze coś zostało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 20.02.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 A plecki od noszenia drewna do kominka nie bolą ? A w lasku jeszcze coś zostało? Nie bolą, przez trzy lata spaliłem w kominku około 1,5m3 drewna. Ale zapytaj tych co grzeją gazem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 20.02.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Tomek niedowiarku. Ja nawet rekreacyjnie w kominku nie palę bo gonie posiadam. Dodam więcej moje PC-PW to jedyn źródło ogrzewania na zimnym wygwizdowiu naszego pięknego kraju Normalnie aż Cię serdecznie zapraszam, przyjedź zobacz oby szybko zanim wiosna nadejdzie bo potem powiesz że na dworze ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 20.02.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Ajtam, ajtam Tomek wie lepiej: jak można zimnym powietrzem ( -25 C ) nagrzać dom do +20 C , przecież każde dziecko wie że niemożliwe , to bajki i cuda panie, cuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek131 21.02.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 ana 76 załóż mi to (Zubadana)za 20na gotowo z zasobnikiem i robotą.Gotowa kotłownia.Wtedy mogę coś pomyśleć.Już nie bądz taka i nie ściemniaj (jak ten powyżej kiedyś ),że nie zakładasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gulda 21.02.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Czy moze mi ktos napisac adres jakiejs dobrej firmy od pomp.Budujemy sie w tym roku i chcemy takie ogrzewanie ,ale za rozsadna cene.Jestesmy z wlkp. z gory dziekuje za pomoc. Agata[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 21.02.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Tomek, ale nie wiem czy Cie plecy nie rozbolą od noszenia drzwa z lasku obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 21.02.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 sąsiada piec przez ścianę wepchnął do domu -tradycyjnie zasobnik na nieogrzewanym strychu zamarzł i poszła para niezła chłopaka chyba się nie da uratować przy pompie powietrznej też jest jakieś ryzyko wybuchu?zdarzenie miało miejsce w kuj-pom w gminie jeziora wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek131 21.02.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Tomek, ale nie wiem czy Cie plecy nie rozbolą od noszenia drzwa z lasku obok Mniej będą bolały jak zapłacę jakieś 20tys za tego Zubadana zamiast 40 tys co jest kwotą zwyczajnie chorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 21.02.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 szukaj... może znajdziesz a tak na marginesie to strasznie dużo sprzeczności w tych Twoich wypowiedziach. Krytykujesz, ale gdybyś kupił za połowe ceny to byś używał... Soooory gdybym nie była do czegoś przekonana to szkoda by mi było 20 kawałków wyrzuconych w błoto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 21.02.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 A ja mam dla tomka ofertę od tygodnia ale nie dał żadnego meila aby mu puścić wyceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1igor1 21.02.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 miki a mozna wiedzieć czym handlujesz?? jakie firmy, moze adres strony www, może być na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek131 21.02.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 A bo rzadko w skrzynkę patrzę,ale już Ci puściłem maila miki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuwoj 26.02.2012 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Czy uzytkuje ktos pc z grzejnikami czy takie rozwiazanie ma sens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 26.02.2012 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Czy uzytkuje ktos pc z grzejnikami czy takie rozwiazanie ma sens? Jeżeli nie chcesz korzystać z dobrodziejstwa taniej taryfy to nie ma problemu. Należy je tylko przewymiarować do temperatury zasilania +35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuwoj 26.02.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 dobrze rozumiem ze sens taniej taryfy jest taki ze grzeje w nocy i wtedy podloga to oddaje w dzien ? a skoro masz grzejnik to dzialaja one odrazu w nocy czyli jak dla mnie w sypialni lepiej miec grzejniki? wiecie jak to jest z podlogowka w pokojach w ktorych sie spi podobno jest nie zdorowa slyszalem takie opinie ale konkretnie to nie wiem dlaczego moze ktos podpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 26.02.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 dobrze rozumiem ze sens taniej taryfy jest taki ze grzeje w nocy i wtedy podloga to oddaje w dzien ? a skoro masz grzejnik to dzialaja one odrazu w nocy czyli jak dla mnie w sypialni lepiej miec grzejniki? wiecie jak to jest z podlogowka w pokojach w ktorych sie spi podobno jest nie zdorowa slyszalem takie opinie ale konkretnie to nie wiem dlaczego moze ktos podpowie Mam podłogówkę w całym domu. Ile razy bym się miał jeszcze budować, tyle razy zrobił bym tak samo. Popytaj o to tutaj http://forum.muratordom.pl/showthread.php?129585-POD%C5%81OG%C3%93WKA-samemu-jak-unikn%C4%85%C4%87-b%C5%82%C4%99d%C3%B3w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 26.02.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Kuwoj ja też mam podlogówke w calym domu i nie wyobrażam sobie inaczej. a o podłogówce krążą rózne mity, np ostatnio słyszałam od znajomego że jeśli podłogówka to tylko w miejscu gdzie przebywa się sporadycznie ponieważ jest niezdrowa dla nóg. Po rozmowach wyszło ze znajomi maja podłączoną podłogówkę do pieca wysokotemperaturowego bez żadnego umiaru i podloga jest gorąca jak kaloryfery a dobrze zrobiona tak nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts