lbogdan 11.03.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Witam, Mam problem ze znalezieniem ekipy do zrobienia wylewki pod długie deski.Wszystkie ekipy do których dzwoniłem nie były wstanie mi zagwarantować wytrzymałości wylewki.Może ktoś ma takie doświadczenie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesław1978 11.03.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 w czym problem, bo nie bardzo rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 12.03.2010 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 wylewkarz, z którym współpracuje zawsze mnie pyta , co na podłodze będzie i jak słyszy, ze drewno to zawsze robi trochę inny jastrych, wiem że zamawiam dodatkowo grubsze kruszywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts