Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tutaj naprawdę można napisać WSZYSTKO ??

xxkrawxxx

Recommended Posts

Prawdziwy Hyde Park jest na komentarzach w Onecie.

Takich kretyństw nie przeczytacie nigdzie.

Chyba tego nie chcecie? :wink:

Chyba nie byłeś na kafeterii... :wink:

bywam na kafeterii ... potwierdzam - porównując ... wszystko inne to piaskownica dla grzecznych dzieci ...

Prowadzę osobiście inne duże forum i obowiązuje zakaz używania wulgaryzmów a i golizny u nas nie uświadczysz. Taki poziom mamy, o!

boszszsszz ... gdzie to? w Watykanie? :roll: :lol: :wink:

choć i tam nie .... w niejednym zapewne mogliby nas zadziwić :p :D

Tu mogę Ci wyjaśnić jak się sprzęgło wymienia i które kupić, aaa, i aktualny temat jak do v6 lpg się wstawia to czemu muli jak gorący jest opowiedzieć mogę. Zainteresowana?

I do nędzy ciężkiej nie wmawiaj mi ani nikomu, że nie rozmawiam z Tobą. Jesteś aktualnie jedyną osobą, z którą prowadzę konstruktywny dialog w 3 tematach an raz :) Lico moje okrasza uśmiech :)

Tu mogę Ci wyjaśnić jak się sprzęgło wymienia i które kupić, aaa, i aktualny temat jak do v6 lpg się wstawia to czemu muli jak gorący jest opowiedzieć mogę. Zainteresowana?

to powiedz mi dlaczego w moim Milusiu nie ma ogrzewania ... :p :)

I do nędzy ciężkiej nie wmawiaj mi ani nikomu, że nie rozmawiam z Tobą. Jesteś aktualnie jedyną osobą, z którą prowadzę konstruktywny dialog w 3 tematach an raz :) Lico moje okrasza uśmiech :)

zostałam bez słowa ... co rzadko mi sie zdarza ... :oops: :roll:

Co to miluś? 8)

Samochodzik .... zielony ... :p :lol:

a serio ... Matiz ...

zimne dmucha .... ciepłe nie ...

wskaźnik idzie w góre - znaczy , ze temperatura jest jaka być powinna ... a daje jeno zimne powietrze przez kratki ... :roll:

acha ... jak przygwoździłam facetowi w zadek bo nie wyhamowałam (tablica mnie sie pogniotła i maska nieco przesuneła , ale nic poza tym :oops: ) to pojawiło sie ciepłe powietrze na kilka tygodni ... a teraz zaś z powrotem zimne ... :lol:

A bo w w tych wynalazkach jest przesłona nagrzewnicy, ma swój własny napęd który jeśli się zepsuje, zostawia przesłonę w pozycji "zimne powietrze". Coś jak trójnik zima/lato w wentylacji z wymiennikiem gruntowym :)

noz kuźwa .... rok z tym jeżdże ... i nikt mi nie naprawił :-?

co te mechaniki - se w ciulki lecą? ostatni mi wciskał kit , że mi się dmuchaczki pozatykały :evil:

przeca kurde nie blondyna cobym miała łykać jak pelikan ... :-?

oki ... dzięki .... wydrukuje , podstawie matołowi pod nos i ma mi naprawić ... :roll: