Mały 15.03.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Prawdziwy Hyde Park jest na komentarzach w Onecie. Takich kretyństw nie przeczytacie nigdzie. Chyba tego nie chcecie? Chyba nie byłeś na kafeterii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.03.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Prawdziwy Hyde Park jest na komentarzach w Onecie. Takich kretyństw nie przeczytacie nigdzie. Chyba tego nie chcecie? Chyba nie byłeś na kafeterii... bywam na kafeterii ... potwierdzam - porównując ... wszystko inne to piaskownica dla grzecznych dzieci ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 15.03.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Byłem.... wszędzie.Ale nie czytam wszystkiego.Żeby się kora nie wyprostowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.03.2010 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Prowadzę osobiście inne duże forum i obowiązuje zakaz używania wulgaryzmów a i golizny u nas nie uświadczysz. Taki poziom mamy, o! a ja znam takie, gdzie nawet ortografia istnieje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 23.03.2010 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 pochwal się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.03.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Prowadzę osobiście inne duże forum i obowiązuje zakaz używania wulgaryzmów a i golizny u nas nie uświadczysz. Taki poziom mamy, o! boszszsszz ... gdzie to? w Watykanie? choć i tam nie .... w niejednym zapewne mogliby nas zadziwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 24.03.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 O samochodach moja droga W Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.03.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 O samochodach moja droga W Polsce wieku nie napisałeś, zdjecia nie zapodałeś , gadać ze mną - stara doopą nie chcesz to i linka pewnie do tego forum nie zapodasz ... nic tu po mnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 24.03.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Tu mogę Ci wyjaśnić jak się sprzęgło wymienia i które kupić, aaa, i aktualny temat jak do v6 lpg się wstawia to czemu muli jak gorący jest opowiedzieć mogę. Zainteresowana? I do nędzy ciężkiej nie wmawiaj mi ani nikomu, że nie rozmawiam z Tobą. Jesteś aktualnie jedyną osobą, z którą prowadzę konstruktywny dialog w 3 tematach an raz Lico moje okrasza uśmiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.03.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Tu mogę Ci wyjaśnić jak się sprzęgło wymienia i które kupić, aaa, i aktualny temat jak do v6 lpg się wstawia to czemu muli jak gorący jest opowiedzieć mogę. Zainteresowana? to powiedz mi dlaczego w moim Milusiu nie ma ogrzewania ... I do nędzy ciężkiej nie wmawiaj mi ani nikomu, że nie rozmawiam z Tobą. Jesteś aktualnie jedyną osobą, z którą prowadzę konstruktywny dialog w 3 tematach an raz Lico moje okrasza uśmiech zostałam bez słowa ... co rzadko mi sie zdarza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 24.03.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Co to miluś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.03.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Co to miluś? Samochodzik .... zielony ... a serio ... Matiz ... zimne dmucha .... ciepłe nie ... wskaźnik idzie w góre - znaczy , ze temperatura jest jaka być powinna ... a daje jeno zimne powietrze przez kratki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.03.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 acha ... jak przygwoździłam facetowi w zadek bo nie wyhamowałam (tablica mnie sie pogniotła i maska nieco przesuneła , ale nic poza tym ) to pojawiło sie ciepłe powietrze na kilka tygodni ... a teraz zaś z powrotem zimne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 24.03.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 A bo w w tych wynalazkach jest przesłona nagrzewnicy, ma swój własny napęd który jeśli się zepsuje, zostawia przesłonę w pozycji "zimne powietrze". Coś jak trójnik zima/lato w wentylacji z wymiennikiem gruntowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.03.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 A bo w w tych wynalazkach jest przesłona nagrzewnicy, ma swój własny napęd który jeśli się zepsuje, zostawia przesłonę w pozycji "zimne powietrze". Coś jak trójnik zima/lato w wentylacji z wymiennikiem gruntowym noz kuźwa .... rok z tym jeżdże ... i nikt mi nie naprawił co te mechaniki - se w ciulki lecą? ostatni mi wciskał kit , że mi się dmuchaczki pozatykały przeca kurde nie blondyna cobym miała łykać jak pelikan ... oki ... dzięki .... wydrukuje , podstawie matołowi pod nos i ma mi naprawić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.03.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 pochwal się! http://www.elektroda.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 24.03.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 aaa, znam i piszę :) tzn ta część o autach na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 24.03.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Daga, tak mi się wydaje. Sprawdź to. W normalnych autach termostat puszcza dodatkowy obieg do nagrzewnicy, natomiast ten 3-garowy wynalazek ma stały obieg dodatkowy, zmienia się tylko źródło powietrza. Tak mi się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts