gosiekc 12.03.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Witam, wiem, że to było juz duzo razy ale nie znalazłam jednoznacznej odpowiedzi. Czy mogę odliczyć vat za Zmiękczacz Compact do wody oraz za pompę głębinową? Mi wydawało się , że tak nawet podciągnęłam to pod PKWIu 29.24.12-30.33 i 29.12.24 -15.00 ale w urzedzie wykreslili mi te pozycje. CZy faktycznie maja rację? czy nie mogę tego odliczyć? Kwota nie jest najmniejsza więc zalezy mi na informacji jak faktycznie z tym jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uranos 12.03.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 w dziale prawo i finanse jest wątek na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiekc 12.03.2010 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Przeczesywałam watek o zwrocie vatu, ma on 74 strony.... zadaje na nim ktoś pytanie nt urzadzeń odżelaziających i zmiekczaczy ale nie znalazłam odpowiedzi. Może i nie przejrzałam zbyt dokładnie ale nie mam czasu niestety. Jak ktoś zna odpowiedź to prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts