Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Remontuje dom a w wolnych chwilach tworzę

bceuropa

Recommended Posts

Witam serdecznie.

Generalnie sporo czasu poświęcam na wertowanie również tego forum, ponieważ aktualnie remontuje dom, tym niemniej znajduję również czas na inne sprawy. Ostatnio stworzyłem stronkę i bardzo proszę o ocenę tejże. http://www.galeria-europa.cba.pl

O czym stronka...? Otóż, przez ostatnich 6 latek razem z moją kobitką trochę sobie pojeździliśmy po Europie i chcieliśmy się podzielić naszymi fotkami i doświadczeniami. Nadmienię, iż każda fotografia ma możliwość pobrania w dużej rozdzielczości, więc jeśli komuś któraś spasuje na tapetkę to będzie mi niezmiernie miło.

Generalnie proszę o subiektywne odczucia dotyczące samej strony, jej wyglądu, kolorystyki, przejrzystości no i oczywiście samej zawartości...

Jest to jedna z pierwszych moich stron , więc zakładam że dostanę trochę po uszach i w żadnym wypadku nie liczę na wyrozumiałość. (Jak to mówią "Co nas nie zabija to nas umacnia")

Z góry dziękuje za wszelkie uwagi.

Aha... Chciałbym dodać, że absolutnie wszystkie fotografie (włącznie z chmurkami w nagłówku) są własnoręcznie wykonane i są moja własnością. (Piszę to, bo zauważyłem że czasem te kwestie są dość drażniące)

Siema!

Chwała Ci za inwencję twórczą ! :)

Łyżka miodu:

Moim zdaniem sama stronka zrobiona wzorowo, przejrzyście, wszystko działa, nie jest przeładowana migoczącą grafiką - jednym słowem "tak trzymać"

No i Forum - życzę Wam, aby szybko zyskało wielu uczestników i się rozkręciło na całego.

kropla dziegciu:

Trochę obróbki czasem nie zaszkodzi, ja się dopiero uczę poprawnej fotografii (też wkrótce jakąś galeryjkę stworzę). Na przykład mam hopla na punkcie niewypoziomowanego horyzontu (chyba, że celowo - artystycznie) i nietrzymanie pionów. A Andorra5 to aż się prosi o balans bieli i wypoziomowanie ;)

p.s. ale bym chciał tego wielbłąda pogłaskać po ryju :D

Siema!

p.s. ale bym chciał tego wielbłąda pogłaskać po ryju :D

Mowisz i masz TU LINK :lol:

A zdjęciami to rzeczywiście masz rację - trzeba się zająć, bo szkoda by było aby przez kilka niedoróbek nie znajdywały się na tapetkach innych ludzi :D

------EDIT------

No i serdeczne dzięki za mile słowa o stronce 8)