Magus 12.03.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Szukam firmy do wykonania systemu wentylacji mechanicznej z odzyskiem ciepla i DGP. Jezeli mozecie kogos polecic to bede bardzo wdzieczny!Najlepiej z okolic Krakowa i Wieliczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kangaxx 05.04.2010 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Bartosz-Kraków, robocizna w normie lecz sama centrala dość droga ale dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekokamil 06.04.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Hej, Ja negocjowałem z firma Tora Wentylacja z Częstochowy oraz ASK Kraków. Obie firmy zrobiły na mnie pozytywne wrażenie, ale podkreślam ze jest to moje subiektywne odczucie Zdecydowałem się na ASK, ale montażu jeszcze nie było, także nic więcej nie mogę powiedzieć. Pozdrawiam, Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 22.06.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Global tech z Dabrowy Gorniczej. NIe sa moze tani ale licze na jakosc, Sprawdzalem ich prace i jest bez zarzutow. U mnie juz zrobili GWC w przyszlym tygodniu robia kolejny etap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldomi15 29.07.2014 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Najlepszą ofertę podzespołów do instalacji wentylacyjnych w Krakowie ma ANG wentylacja. Urządzenia dobrej jakości w konkurencyjnych cenach. Dane kontaktowe i cenniki na http://www.ang.com.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Brzęczkowski 29.07.2014 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Najlepszą ofertę podzespołów do instalacji wentylacyjnych w Krakowie ma ANG wentylacja. Urządzenia dobrej jakości w konkurencyjnych cenach. Dane kontaktowe i cenniki na http://www.ang.com.pl. W Krakowie robią najlepsze centrale wentylacyjne, a oni co sprzedają??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanss 29.07.2014 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Z Twoich stron jest Indiana_ podpytaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts