kasiola 12.10.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 W centrum domu mam filar o przekroju prostokąta ,który łączy/dzieli salon od części komunikacyjnej,a poniewaz jest on pierwszą "wpadającą w oko" rzeczą po wejściu do domu, chciałabym jakoś specjalnie go wyeksponować. Słyszałam o specjalnych farbach-szpachlówkach ,z których można robić na ścianie tzw.przecierki. Interesuje mnie ,czy można coś takiego zrobić samemu czy koniecznie prosić "fachowca". Moze ktoś podzieli się swoimi doświadczeniami ? A może po prostu coś na nim zawiesić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 12.10.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 1.Słup można obłożyć drewnem w tym samym stylu co drzwi wewnętrzne w domu,2. można od strony holu powiesić trzy różne obrazki, fotografie, jeden nad drugim w takich samych ramkach,3. a można zrobić na słupie domową galerię rodzinnych zdjęć, podświetlając owe zdjęcia halogenami umieszczonymi w suficie z czterech stron słupa. więcej pomysłów na razie nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fracek 12.10.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Na slup mozna nalozyc szpachlowke taka jak przy lataniu blachy samochodowej i nalozyc pistoletem na nia farbe metalik w odjechanym kolorze oraz odpowiednio podsiwtlic ,efekt murowany wszczyscy odowiedzajacy beda mysleli ze to powstalo specjalnie na zamowienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 12.10.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Mam dwa filary wewnątrz i planuje je wykończyć stiukiem, widziałam u znajomych super efekt, taki marmurowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 12.10.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 za magda72 - w drewnie. ewentualnie jakis kamien, piaskowiec moze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 13.10.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 ja bym obłozyła płytką ceglaną ręcznie formowaną- plus płytki katowe ceglane i efekt super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 13.10.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 hej, mam to samo...u nas filar oddziela salon od jadalni i ciągu komunikacyjnego. kiedyś myślałem by powiesić na każdej ze stron po zegarze z różnymi czasami ( taki odpał) teraz wymyśliłem, że obłożę go płytą drewnianą, zamontuję pułki wkoło, czym zrobię ciekawą ( jak myślę ) biblioteczkę, dostępną z każdej strony domu... może być ciekawie... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 13.10.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Można z niego zrobić Światowida. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlo77 14.10.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 najladniej bedzie wygladal jak zrobisz go stiukiem ,trawertynem ,moze byc tez oblozony piaskowcem wybor nalezy do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-mam niebieski dach 15.10.2007 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Wpisz w google "piaskowiec elastyczny" przepraszam, ale nie umiem wklejać adresów dla mnie to super rozwiązanie., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiola 15.10.2007 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Wpisz w google "piaskowiec elastyczny" przepraszam, ale nie umiem wklejać adresów dla mnie to super rozwiązanie., pomysł jest super, a efekt też, muszę tylko rozpoznać ile to kosztuje i czy samemu mozna to nałożyc http://www.creo.waw.pl/wnetrza/nr10_resize.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagoda555 15.10.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Farby strukturalne też są OK. Właśnie robiliśmy sami w weekend w przedpokoju i wyszło bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.10.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 hej, mam to samo...u nas filar oddziela salon od jadalni i ciągu komunikacyjnego. kiedyś myślałem by powiesić na każdej ze stron po zegarze z różnymi czasami ( taki odpał) teraz wymyśliłem, że obłożę go płytą drewnianą, zamontuję pułki wkoło, czym zrobię ciekawą ( jak myślę ) biblioteczkę, dostępną z każdej strony domu... może być ciekawie... pozdro Pomysł z biblioteczką super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 15.10.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 proszę wklejajcie wasze kolumny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiola 15.10.2007 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 proszę wklejajcie wasze kolumny podciągam temat - pomysł z biblioteczką też mi się podoba -ale fajnie by było zobaczyć zdjęcie ,bo te półeczki nie mogą zabierac za dużo miejsca tzn.muszą być płytkie i najlepiej podświetlone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.10.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 najpiekniejszą kolumnę to widziałam w mieszkaniu kasiorka. mam nadzieję, że mnie nie zabije, za wklejenie tu tego zdjęcia http://foto.onet.pl/upload/26/75/_224821_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.10.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Na środku mamy filar nośny w kształcie prostokąta. Na nim dwa mijajace sie podciągi. Domurowaliśmy kawałeczek scianki przy nim. Z jednej strony stanie lodówka w kuchni, za tą ścianką a z drugiej będzie barek dostępny od strony salonu i jadalni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 16.10.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Słyszałam o specjalnych farbach-szpachlówkach ,z których można robić na ścianie tzw.przecierki. Interesuje mnie ,czy można coś takiego zrobić samemu czy koniecznie prosić "fachowca". Moze ktoś podzieli się swoimi doświadczeniami ? ja sama kładłam na ścianę strukturę, łatwe i fajna zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba154 12.03.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 szukam inspiracji co zrobić ze słupem w salonie i jako ze nie znalazlam interesującego mnie tematu,takowy zakładam... czy możecie pokazać jak u was są zrobione słupy jeśli takowe posiadacie....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.03.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Mój słup jest "sztuczny". Został zbudowany z g-k.http://lh6.ggpht.com/_kCupIDlTcd0/SzpUBlclfRI/AAAAAAAAADg/ip5A5GpQj64/s640/IMG_1830.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts