ryba154 12.03.2010 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 super!...niezle wykorzystanie...podoba mi sie...moj nie jest sztuczny niestety i okrągły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elli3 12.03.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 super!...niezle wykorzystanie...podoba mi sie... moj nie jest sztuczny niestety i okrągły... okrągły można ukryć w kwadratowej albo prostokątnej zabudowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba154 12.03.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 o post byl i nie ma....ktos chwalil, ze mozna tym okleic:http://www.wszystkodokuchni.pl/index.php/maty-dekoracyjne-sibu-maty-klejem-c-242_243 pierwsze widze takie coś... elli3 można dużo rzeczy,ale ja właśnie pomysłu szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DoniaSuzzi 12.03.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Ooo super temat Ja mam u siebie w salonie okrągły słup. Chciałam go jakoś wyróżnić, ale nie mam kompletnie pomysłu jak. Macie może jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba154 12.03.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 jedyne co mi przyszlo do głowy narazie to tynk dekoracyjny,l ub stiuk, ewentualnie jakas powiedzmy czarno-biała tapeta z twarzami/osoba lub np. ciekawym mostem....tyle,ze nigdzie nie moge znalesc przykladow i nie wiem czy to wykonalne...mowie o tapecie... a moze ktos ma cos takiego u siebie? http://republika.pl/powloki_dekoracyjne/images/06.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.03.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Pogadaj z Małgoś - ona namaluje Ci wszystko co chcesz - drewno, metal, rdzę, marmury, onyks ... tu jej profil : http://forum.muratordom.pl/privmsg.php?mode=post&u=46704 Ma też swoje ogłoszenie w Ogłoszeniach drobnych - tam zobaczysz kilka fajnych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba154 12.03.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 nefer dzieki super rzeczy robi malgos! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.03.2010 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Wszystko mozna namalowac - ogranicza Cie tylko Twoja wyobraznia. Ewentualnie mozna jej tez troche pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.03.2010 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 nefer dzieki super rzeczy robi malgos! Ja wiem, bo widziałam próbki na żywca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 14.03.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 hej, dopisuje sie do pytania ryby, co z tym slupem? mam ten sam problem.ryba ja juz myslalam, zeby meble kuchenne dociagnac do tego slupa, ale wtedy sie zamyka droga do jadalni. innych pomyslow brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba154 14.03.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 i co nikt nie ma innych pomysłów... junona mozna w naszym projekcie nie zrobic barku w kuchni ...jednak wersja kuchni w domu w hibiskusie z tym barkiem chyba bardziej mi odpowiada,poniewaz zasłania on poniekad kuchnie przed oczyma gosci w salonie.... malgos narazie jes za daleko wiec czekam na kolejne pomysly.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 15.03.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 strasznie nie podobaja mi sie slupy wiec zaierzam owy zamienic na ladny kawal sciany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba154 20.03.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 u mnie sie nie da zrobić ściany, mi sie również wczesniej nie podobał ów słup, ale teraz go lubie jedynie co to trzeba coś z nim zrobić ładnego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DoniaSuzzi 20.03.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 u mnie sie nie da zrobić ściany, mi sie również wczesniej nie podobał ów słup, ale teraz go lubie jedynie co to trzeba coś z nim zrobić ładnego.... mam dokładnie tak samo Ciekawe czy da się np dać na słup ozdobną tapetę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.03.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Moim zdaniem dobrze jest udawac, ze ten slup jest zamierzonym elementem i zrobic go na przyklad na beton albo rdze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba154 20.03.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 małgoś no to jest jakis pomysl ten beton ...tym bardziej ze podloge planuje w jakiejs szarej desce i ogolnie kocham ten kolor od bardzo dawna....a masz moze jakies zdjecie takiej realizacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.03.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 małgoś no to jest jakis pomysl ten beton ...tym bardziej ze podloge planuje w jakiejs szarej desce i ogolnie kocham ten kolor od bardzo dawna....a masz moze jakies zdjecie takiej realizacji? Akurat zdjec betonu nie mam, ale bedziemy robic probke w najblizszym czasie dla klienta... Beton zaimitowany za pomoca farby z malym dodatkiem to nie problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba154 20.03.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 malgos ja wiem ze dla ciebie akurat to nie problem... jak bedziesz mogła wrzuc zdjęcia jak to bedzie wygladalo...a mozesz mi powiedziec jaka cena mogłaby byc za słup powiedzmy wys2m/średnica 70-80cm(nie pamietam) za beton albo cos ala stiuk na pw, chcialabym wiedziec czego moge sie spodziewac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.03.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Mniej wiecej moge Ci oczywiscie powiedziec, idzie priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 21.03.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Mniej wiecej moge Ci oczywiscie powiedziec, idzie priv. Małgoś roszę wyśli mi również orientacyjną cenę metra 2 bo dwie ściany będą na to czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts