Mareczek7 12.03.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Właśnie przed chwilą wyciągłam pranie , i dwie koszulki mojego męża , jedna beżowa, druga biała w paski, zafarbiły się na różowo:oops: .Da się je jakoś uratować , może są jakieś środki albo sposoby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.03.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Już i tak im nie zaszkodzisz, więc możesz na moment (ale to dosłownie na moment, włożyć i wyjąć) dać je do słabego roztworu wybielacza, może różowe się podda, a właściwe wytrzyma, jeśli od razu, natychmiast, dobrze spłuczesz roztwór wybielacza. Ja tak kiedyś swoją bluzkę białą ratowałam i koleżanki kolorowe ciuszki też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ulka 12.03.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 A jak to nie pomoże, to pozostaje przekonać męża, że różowy kolor jest najmodniejszy w tym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareczek7 13.03.2010 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Już i tak im nie zaszkodzisz, więc możesz na moment (ale to dosłownie na moment, włożyć i wyjąć) dać je do słabego roztworu wybielacza, może różowe się podda, a właściwe wytrzyma, jeśli od razu, natychmiast, dobrze spłuczesz roztwór wybielacza. Ja tak kiedyś swoją bluzkę białą ratowałam i koleżanki kolorowe ciuszki też. Dzięki za pomoc właśnie lecę na zakupy, kupie jakiś wybielacz... mam nadzieję że się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareczek7 13.03.2010 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 A jak to nie pomoże, to pozostaje przekonać męża, że różowy kolor jest najmodniejszy w tym sezonie Oj z tym może być naprawdę ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaniko 13.03.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 A jak to nie pomoże, to pozostaje przekonać męża, że różowy kolor jest najmodniejszy w tym sezonie Oj z tym może być naprawdę ciężko czemu? Mój zaakceptował rózowe slipki i skarpetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareczek7 13.03.2010 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Może mój jest trochę za bardzo staroświecki, choć jeszcze trzydziestki nie ma, i nie cytując dosłownie jego słów mówi, że różowy na mężczyźnie, źle mu się kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.03.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Może mój jest trochę za bardzo staroświecki, choć jeszcze trzydziestki nie ma, i nie cytując dosłownie jego słów mówi, że różowy na mężczyźnie, źle mu się kojarzy Mnie też nienajlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaniko 13.03.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Mareczek, to ja - poprzez wypranie z kolorem zafarbowalam mezowi bielizne, przecie mu takiej celowo nie kupiłam. Najpierw sie zżymał, a potem zaakceptowal, inna sprawa ze róz nieco wyblakł po kolejnych praniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mloda_86 14.03.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 do zafarbowanych rzeczy polecam: http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=1931450 Tylko trzeba uważać na kolorowe rzeczy, bo raz z niebieskiej bluzki zrobiłam białą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 14.03.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 do zafarbowanych rzeczy polecam: http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=1931450 Tylko trzeba uważać na kolorowe rzeczy, bo raz z niebieskiej bluzki zrobiłam białą A potem: - Zobacz jak pięknie biało wygląda ta koszula po wypraniu! - Tak, ale wolałem ją jak była w paski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareczek7 14.03.2010 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 do zafarbowanych rzeczy polecam: http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=1931450 Tylko trzeba uważać na kolorowe rzeczy, bo raz z niebieskiej bluzki zrobiłam białą Byłam dziś w dwóch sklepach, no i nie było tego odbarwiacza. Kupiłam inny wybielacz jutro biorę się za eksperymenty. Jak paski znikną trudno może jakoś przeżyje, przynajmniej po domu będzie chodził, a różowego nawet tak by nie nosił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarecki89 19.04.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Mimo tego ze jestem facetem to wiem jak sie pierze.Przeciez wiadomo ze trzeba sobie to wszystko tak rozkładac zeby prac osobno i białe i czarne rzeczy.To proste.JA tak robie i nic sie nie dzieje.Kwestia doboru dobrego płynu do prania.A w czym pierzecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.04.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 polecam ....sprawdza się w 100% .........można prać wszystko razem http://cokupic.pl/produkt/DR-BECKMANN-Chusteczki-wy-apuj-ce-kolor-4008455025414- kiedy kilka lat temu dostałam je od bratowej z Niemiec -nie potraktowałam tego poważnie ....dzisiaj nie wyobrażam sobie bez nich prania ......opakowanie kosztuje 19zł /20 szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loneczka 29.10.2014 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 (edytowane) polecam ....sprawdza się w 100% .........można prać wszystko razem Kupuj w river island, to nie będziesz mieć tego problemu Edytowane 3 Listopada 2014 przez finlandia niedozwolony link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts