Szaruś 28.01.2004 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 Też jestem zainteresowany zdjęciamy. Szczególnie, jak jest rozwiązana kwestia "rozbieralności" obudowy. Jak byś mógł wskazać te newralgiczne punkty na zdjęciach to byłoby pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 28.01.2004 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 jak wszyscy to wszyscy tez bym chetnie obejrzal te zdjecia chociaz kominek to dopiero w przyszlym roku bede obudowywal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szaruś 28.01.2004 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 Słuchajcie. w turbokominku 18 kW, jeżeli się go przystawi dokładnie do ściany, to w jakiej odległości od ściany znajduje się środek czopucha? Możecie mi to zmierzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HyenoX 08.02.2004 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2004 siemanko, zastanawiam sie właśnie nad zastosowaniem tego typu ogrzewania, ale jedna kwestia niepozwala mi zasnąć , a mianowicie w jaki sposób uzyskuje sie bierzącą wode ciepłą w okresie letnim gdy C.O jest odłączone. Tzn ze trzeba palic w kominku nawet i latem? Czy konieczne jest zastosowanie innego podgrzewania wody latem ? Proszę o uświadmienie z góry wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HyenoX 08.02.2004 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2004 to znowu ja bo zapomniałem do czego służuy GAZOWY KOCIOŁ KONDENSACYJNY pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.02.2004 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2004 to znowu ja bo zapomniałem do czego służuy GAZOWY KOCIOŁ KONDENSACYJNY pozdro... do łupania orzechów włoskich!!! Ty jaja se robisz?? czy moje poczucie humoru z wiekiem spada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HyenoX 08.02.2004 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2004 Nie, nie robie sobie jaj, łupie orzechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts