lukaszl84 13.03.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Witam Postanowiłem się dzisiaj zarejestrować, choć od kilku miesięcy czytam forum, aż strach się przyznać że potrafię spędzić tu kilka godzin dziennie. Już trochę się dowiedziałem o budowie, ale pewnie to kropla w morzu co mnie czeka przed, w trakcie i po budowie, jak oczywiście się uda dotrwać do końca. Pomysł na budowę własnego domu sam przyszedł pod koniec roku 2009, po zaręczynach Do ślubu jeszcze trochę, do budowy również. Będziemy mieć działkę około 24m szerokości, dosyć długa. Niestety teren nie posiada Miejscowego planu zagospodarowania, ale już złożyliśmy o WZ, czekamy teraz na odpowiedź z gminy. Może jak na pierwszy post wystarczy chodź mógłbym napisać jeszcze sporo, ale wszystko w swoim czasie. Życzę wszystkim dotrwania do końca budowy jak i sobie również. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts