xxkrawxxx 11.03.2010 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 A ja bym chciał, byście na nowym forum, z większym przemyśleniem, podchodzili do iksowania nazw użytkownika, bo dlaczego np. może być sobie użytkownik o nazwie Olivka czy Gucio a nie może być Ukrawczyka ? Tego Wam życzę - sobie także. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Saxxxnt 12.03.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 A ja bym chciał, byście na nowym forum, z większym przemyśleniem, podchodzili do iksowania nazw użytkownika, bo dlaczego np. może być sobie użytkownik o nazwie Olivka czy Gucio a nie może być Ukrawczyka ? Tego Wam życzę - sobie także. Reklama w nicku jest podobno zakazana na tym forum. A twój nick + .pl i wychodzi szydło z worka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 12.03.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 A ja bym chciał, byście na nowym forum, z większym przemyśleniem, podchodzili do iksowania nazw użytkownika, bo dlaczego np. może być sobie użytkownik o nazwie Olivka czy Gucio a nie może być Ukrawczyka ? Tego Wam życzę - sobie także. Reklama w nicku jest podobno zakazana na tym forum. A twój nick + .pl i wychodzi szydło z worka niestety nie dosyć że się budujemy, mamy głowę do papierów, walczymy z nieuczciwością, jesteśmy społecznością na żywo, pomagamy sobie na wzajem, to do tego wszystkiego jesteśmy pieruńsko INTELIGENTNI czego dowiódł krótką i cięta ripostą Sapient i nam się byle kitu nie wciśnie czyli przestrzegać regulaminu - to obowiązuje wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 12.03.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 A ja bym chciał, byście na nowym forum, z większym przemyśleniem, podchodzili do iksowania nazw użytkownika, bo dlaczego np. może być sobie użytkownik o nazwie Olivka czy Gucio a nie może być Ukrawczyka ? Tego Wam życzę - sobie także. Reklama w nicku jest podobno zakazana na tym forum. A twój nick + .pl i wychodzi szydło z worka to mnie też się tego tyczy hee? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xxkrawxxx 12.03.2010 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Widział ktoś przy moim nicku . pl ?? - ŻE KTOŚ SAM SOBIE DOPISZE?? -może dopisać do każdego nicku .pl DO KAŻDEGO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 12.03.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Xxkrawxxx, Ty to w ogóle masz szczęście że Cię nie wywalili Dlaczego nie umieścisz legalnie ogłoszenia w dziale: http://forum.muratordom.pl/ogloszenia-drobne,f48.htm , skoro nie wystarcza Ci umieszczenie swojej strony www? Mnie np. nie podoba się Twój podpis, który jest sprzeczny z Regulaminem: c) Nicki (loginy), emblematy (avatary) oraz sygnatury (podpisy zamieszczane pod treścią wypowiedzi) użytkowników nie mogą mieć charakteru komercyjnego; reklamowe, związane z działalnością gospodarczą są niedozwolone i będą usuwane. Więc nie plumkaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xxkrawxxx 12.03.2010 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Ty także masz szczęście. Dużo szczęścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xxkrawxxx 12.03.2010 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 a Iwuś ciekawie napisała i do rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 12.03.2010 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Ty także masz szczęście. Dużo szczęścia. Bardzo jestem ciekawa, co masz na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 13.03.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 A twój nick + .pl i wychodzi szydło z worka to mnie też się tego tyczy hee? Niekoniecznie, w końcu nie tworzysz kolejnych nicków ZAWSZE łamiąc regulamin, nie uprawiasz nachalnej reklamy spamując Forum, nie zostałeś wyrzucony za podobne akcje z innego forum [vide >> tutaj] - generalnie jesteś wporzo ale jak bardzo chcesz, możemy zmienić np. na coolixxxer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xxkrawxxx 13.03.2010 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Wszystko co napisałeś powyżej jest kłamstwem, zaczynając od słowa ZAWSZE po : "wyrzucony z innego forum zob. tut." - Nie byłem wyrzucony i jestem nadal na tamtejszym forum , co bardzo łatwo sprawdzić. Mam tutaj pytanie do redakcji muratora/forum , co robić w takim przypadku, jak obecny, gdy uztkownik / tutaj Ponury / redaguje post o mnie , od początku do końca kłamliwy? Proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xxkrawxxx 13.03.2010 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Wszystko co napisałeś powyżej jest kłamstwem, zaczynając od słowa ZAWSZE po : "wyrzucony z innego forum zob. tut." - Nie byłem wyrzucony i jestem nadal na tamtejszym forum , co bardzo łatwo sprawdzić. Mam tutaj pytanie do redakcji muratora/forum , co robić w takim przypadku, jak obecny, gdy uztkownik / tutaj Ponury / - dodatkowo moderator tutejszy ,redaguje post o mnie , od początku do końca kłamliwy? Czy taka osoba powinna pozstawać moderatorem w tak poważnej instytucji jak murator? Proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 13.03.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Wszystko co napisałeś powyżej jest kłamstwem, zaczynając od słowa ZAWSZE po : "wyrzucony z innego forum zob. tut." http://forum.muratordom.pl/uzytkownik100745.htm http://forum.muratordom.pl/uzytkownik112237.htm http://forum.muratordom.pl/uzytkownik115783.htm Nie byłem wyrzucony i jestem nadal na tamtejszym forum , co bardzo łatwo sprawdzić. Wyrzucony czy zmuszony do zachowań zgodnych z zasadami - na jedno wychodzi tam jest linkowanie do wypowiedzi Forumowicza można jeszcze od tej >> http://forum.muratordom.pl/post4100979.htm#4100979 tu też sobie poradzimy ze spamem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xxkrawxxx 13.03.2010 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Może dla ciebie wychodzi na jedno. Mnie tam poprosił właścicel, bym mniej postów wpisywał bo zdominowałem forum i uczynił to w PW a nie publicznie, to ja napisałem na forum o jego prośbie i o tym, że ograqniczę posty. - Jeśli powyższe, dla ciebie, jest jednoznaczne z wyrzuceniem z forum, to współczuję tobie i tym, z którymi masz od czynienia. Jeśli nie zaprzestaniesz oczerniających wpisów mojej osoby, zgłoszę sprawę do władz muratora i podam cię do sądu. Ochrona dóbr osobistych i firmowych. Od tej pory uważaj / inni także / na to co napiszecie na temat mojej osoby / firmy. Żegnam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 13.03.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Trzykrotnie złamałeś Regulamin Forum Muratora - i dla nas to się przede wszystkim liczy, więc nie zmieniaj tematua inne fora niech sobie radzą po swojemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 13.03.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 W życiu nie pozwoliłabym na prace budowlane w naszym domu komuś tak nieopanowanemu w emocjach. To co się tu dzieje jest jednak ewidentną antyreklamą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xxkrawxxx 13.03.2010 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 A co złąmałem przed chwilą gdy w rubryce : wymiana doświadczeń dałem post całkowicie neutralny: kogo wybierać: dużych czy małych producentów okien? ładnie grasz - usuwasz jednych, którzy mogą się utuczyć na forum i zagrozić tobie i kolegom a kolegów promujesz. Co to jest np. za post URZĘDOWSKI na w/w wymiana doświadczeń? Nie kryptoreklama ??? Gdybym to ja wkleił , to by tego postu nie było po 1 sekundzie. Za głupca masz mnie i innych? Pomyliłeś się. I to bardziej niż ci się zdaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 13.03.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 nie zostałeś wyrzucony za podobne akcje z innego forum Wszystko co napisałeś powyżej jest kłamstwem, zaczynając od słowa ZAWSZE po : "wyrzucony z innego forum zob. tut." - Nie byłem wyrzucony i jestem nadal na tamtejszym forum , co bardzo łatwo sprawdzić. No przecież ponury napisał, że nie... więc o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xxkrawxxx 13.03.2010 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Piękne z ciebie słoneczko i pieknie piszesz. Chciałbym poznać tych fachowców, których wybierasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 13.03.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Piękne z ciebie słoneczko i pieknie piszesz. Chciałbym poznać tych fachowców, których wybierasz... O, nie. Mogę Ci ewentualnie dać namiary na naszego pierwszego hydraulika. Jemu przydałby się łomot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts