Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

[WYDZIELONY] Zakaz reklamy na Forum

xxkrawxxx

Recommended Posts

• Odpowiedzi 40
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość Saxxxnt
A ja bym chciał, byście na nowym forum, z większym przemyśleniem, podchodzili do iksowania nazw użytkownika, bo dlaczego np. może być sobie użytkownik o nazwie Olivka czy Gucio a nie może być Ukrawczyka ?

Tego Wam życzę - sobie także.

Reklama w nicku jest podobno zakazana na tym forum.

A twój nick + .pl i wychodzi szydło z worka :lol:

A ja bym chciał, byście na nowym forum, z większym przemyśleniem, podchodzili do iksowania nazw użytkownika, bo dlaczego np. może być sobie użytkownik o nazwie Olivka czy Gucio a nie może być Ukrawczyka ?

niestety nie dosyć że się budujemy, mamy głowę do papierów, walczymy z nieuczciwością, jesteśmy społecznością na żywo, pomagamy sobie na wzajem, to do tego wszystkiego jesteśmy pieruńsko INTELIGENTNI :p

czego dowiódł krótką i cięta ripostą Sapient :D i nam się byle kitu nie wciśnie

czyli przestrzegać regulaminu - to obowiązuje wszystkich

Gość coolibeer

to mnie też się tego tyczy hee?

Xxkrawxxx, Ty to w ogóle masz szczęście że Cię nie wywalili ;)

Dlaczego nie umieścisz legalnie ogłoszenia w dziale: http://forum.muratordom.pl/ogloszenia-drobne,f48.htm , skoro nie wystarcza Ci umieszczenie swojej strony www? Mnie np. nie podoba się Twój podpis, który jest sprzeczny z Regulaminem:

c) Nicki (loginy), emblematy (avatary) oraz sygnatury (podpisy zamieszczane pod treścią wypowiedzi) użytkowników nie mogą mieć charakteru komercyjnego; reklamowe, związane z działalnością gospodarczą są niedozwolone i będą usuwane.

Więc nie plumkaj ;)

to mnie też się tego tyczy hee?

Niekoniecznie, w końcu nie tworzysz kolejnych nicków ZAWSZE łamiąc regulamin, nie uprawiasz nachalnej reklamy spamując Forum, nie zostałeś wyrzucony za podobne akcje z innego forum [vide >> tutaj] - generalnie jesteś wporzo ;)

ale jak bardzo chcesz, możemy zmienić ;) np. na coolixxxer :lol:

Wszystko co napisałeś powyżej jest kłamstwem, zaczynając od słowa ZAWSZE po : "wyrzucony z innego forum zob. tut."

- Nie byłem wyrzucony i jestem nadal na tamtejszym forum , co bardzo łatwo sprawdzić.

Mam tutaj pytanie do redakcji muratora/forum , co robić w takim przypadku, jak obecny, gdy uztkownik / tutaj Ponury / redaguje post o mnie , od początku do końca kłamliwy?

Proszę o odpowiedź.

Wszystko co napisałeś powyżej jest kłamstwem, zaczynając od słowa ZAWSZE po : "wyrzucony z innego forum zob. tut."

- Nie byłem wyrzucony i jestem nadal na tamtejszym forum , co bardzo łatwo sprawdzić.

Mam tutaj pytanie do redakcji muratora/forum , co robić w takim przypadku, jak obecny, gdy uztkownik / tutaj Ponury / - dodatkowo moderator tutejszy ,redaguje post o mnie , od początku do końca kłamliwy?

Czy taka osoba powinna pozstawać moderatorem w tak poważnej instytucji jak murator?

Proszę o odpowiedź.

http://forum.muratordom.pl/uzytkownik100745.htm

http://forum.muratordom.pl/uzytkownik112237.htm

http://forum.muratordom.pl/uzytkownik115783.htm

Nie byłem wyrzucony i jestem nadal na tamtejszym forum , co bardzo łatwo sprawdzić.

Wyrzucony czy zmuszony do zachowań zgodnych z zasadami - na jedno wychodzi

tam jest linkowanie do wypowiedzi Forumowicza

można jeszcze od tej >> http://forum.muratordom.pl/post4100979.htm#4100979

tu też sobie poradzimy ze spamem ;)

Może dla ciebie wychodzi na jedno. Mnie tam poprosił właścicel, bym mniej postów wpisywał bo zdominowałem forum i uczynił to w PW a nie publicznie, to ja napisałem na forum o jego prośbie i o tym, że ograqniczę posty.

- Jeśli powyższe, dla ciebie, jest jednoznaczne z wyrzuceniem z forum, to współczuję tobie i tym, z którymi masz od czynienia.

Jeśli nie zaprzestaniesz oczerniających wpisów mojej osoby, zgłoszę sprawę do władz muratora i podam cię do sądu.

Ochrona dóbr osobistych i firmowych.

Od tej pory uważaj / inni także / na to co napiszecie na temat mojej osoby / firmy.

Żegnam.

A co złąmałem przed chwilą gdy w rubryce : wymiana doświadczeń dałem post całkowicie neutralny: kogo wybierać: dużych czy małych producentów okien?

ładnie grasz - usuwasz jednych, którzy mogą się utuczyć na forum i zagrozić tobie i kolegom a kolegów promujesz.

Co to jest np. za post URZĘDOWSKI na w/w wymiana doświadczeń? Nie kryptoreklama ??? Gdybym to ja wkleił , to by tego postu nie było po 1 sekundzie.

Za głupca masz mnie i innych?

Pomyliłeś się. I to bardziej niż ci się zdaje.

nie zostałeś wyrzucony za podobne akcje z innego forum

No przecież ponury napisał, że nie... więc o co chodzi? :lol: