kgasiorowska 13.03.2010 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Ile zaplaciliscie za kostke brukowa wraz z polozeniem wokoł domu, garazu, ewentualnie tarasu. Interesuje mnie calosciowy koszt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 13.03.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 kgasiorowska, sprobuj poszukac w dziale Lista płac wykonawców, np. w watku: http://forum.muratordom.pl/ile-kosztule-ulozenie-kostki-brukowej,t156776.htmPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgasiorowska 13.03.2010 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Nie do konca jest to odpowiedz na moje pytanie, poniewaz cene za metr ulozenia kostki znam, ale dochodza jeszcze krawezniki, palisady i inne elementy dekoracyjne. Chodzi mi o calkowity koszt za ulozenie wszystkiego a nie metra 2 samej kostki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daszaA 18.03.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 117zł/m2 kostki brukowej150zł/m2 kostki granitowej28zł/szt krawężnik kolorowy9zł/szt palisada kolorowa W cenie kostka+materiał do podsypki+wykonanie wg mojego projektu. Sporo wygibasów, także krawężnik cięty co kilkanaście centymetrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patatajka80 21.03.2010 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Mi powiedzieli 100, 120 zł za metr kwadratowy.W tym jest wszystko: przygotowanie terenu, materiały, które idą pod kostkę (kamień, piasek itp), kostka, dowóz, ułożenie i posprzątanie Początkowo wydawało mi się, że to strasznie dużo (mam około 200, 250 m do ułożenia, ale jak zrobiłam rekonesans po innych firmach, wyszło praktycznie to samo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts