Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gamma w Jankowicach

Recommended Posts

• Odpowiedzi 199
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no to olej to :) są tacy co robią fixy i żyją :) wiesz...my jesteśmy zacofani i otwierać okna bedziemy żeby sobie przewentylować naturalnie...ale uchył wystarczy ;-)

aha....sbs jest moim zdaniem przereklamowana i niepraktyczna-porównałam sobie w MM obie bo stały obok siebie - ja już z niej zrezygnowałam na rzecz dużej zwykłej :)

No, no kuchnia niczego sobie. Gdzie takie robią? Jeśli możesz zdradzić tajemnice jaką wielką masz kuchnie -chodzi mi o wymiary.Bo wydawało mi się na początku że niezbyt duża , a teraz widzę że jest okey.Życzę szybkiego wykończenia - oczywiście domu- i jak najszybszego wprowadzenia

odpowiem wszystkim w kupie :) kuchnia nam tez bardzo siadla jak malo co na naszej budowie i jestesmy z niej bardzo zadowoleni. robila ja firma mebledragan.pl i kosztowala za same meble z ledami 12300 +zlew z agd okolo 6000, kafelki kolo 750 polozenie wlasne.jeszcze firma ma zrobic parapet z tego samego materialu co blat i taki maly komin, ktory zamaskuje rure od pochlaniacza

wymiary kuchni:

`strona lodowki 2,4m

`wzdluz okna 3,5m

`tam gdzie piec 3,1m

`barek 1,9m,

i Danusiu chcemy wejsc jeszcze przed wakacjami

ten zlew jest gładki czy lekka struktura ?

queene ten sam model wisi w tym sklepie na chwalowickiej :D mozna go wyhaczyc taniej :)

jest gladki .. .a sama szklana deseczka z tego co pamietam kosmicznie droga :D

ja sie przyczajam na takie:

http://www.tophit24.pl/brenor-eridianus-zg15e2-wysylka-gratis,p1898047.html?last=sklep&kategoria=11466&f=2460&order=p

albo blanko

http://allegro.pl/zlewozmywak-blanco-zia-6s-korek-auto-piasek-i1607327592.html

w tej chwili nie ma go w tophicie ale mysle ze do sciagniecia w cenie ok 850zl :)

Edytowane przez mea

• 2 weeks później...