Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gamma w Jankowicach

Recommended Posts

świetne nogi ma ten twój taras ;)

a na serio - szary i krem ? które dokładnie odcienie ? ten szary jest super !

duuużą macie działkę

ten bezowy u gory, zdjecie nie pokazalo dokladnie koloru i jest nowa koncepcja na zabawe kolorami na elewacjach ale to dopiero kolezanka ma zrobic projekt, a dzialka jak dzialka 16arow ;)

• Odpowiedzi 199
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zazdroszczę postępów . Jeszcze trochę i się wprowadzicie. Napisz jakie wymiary ma Twój taras.

na razie ma 5,5x4,5m, docelowo bedzie zrobiony z drzewa egzotycznego i bedzie poszerzony okolo 2m w kazda strone, ten taraz zrobilismy tylko tymczasowo, zeby nie wychodzic z salonu prosto na gline

Witam :)

Powiedz, czym zasypałeś fundamenty?? Tym czym wykopałeś czy kupowałeś piasek? Jaki masz teren? Czysto piasczysty? Bo ja mam piasek z domieszką gliny i zastanawiam się czy tym można zasypać, przynajmniej częściowo fundamenty, bo trochę ton tam muszę wsypać i nie bardzo uśmiecha mi się kupować tyle piachu.

Gratuluję postępów na budowie :)

Wiem że to już było dawno , ale nie nalazłem odpowiedzi a też mnie to interesuje - czym zasypywaliście fundamenty?

normalnie za te schody szacun.... masz człowieku gust :]

nie przesadzaj, powiedzielismy stolarzowi, ze maja byc jak najbardziej proste i orzechowe, zeby pasowaly do okien i drzwi wewnetrznych a i tak kupilismy drzwi takie ciemno szare :)

Edytowane przez Maciek&Kamila

tym co zostalo z wykopow + troche piachu na wierzch, ale moze u siebie tak nie rob bo dostalo mi sie za to na forum ;) mam nadzieje, ze nie siadzie w przyszlosci?!

U nas identycznie. I sądzę, że sporo inwestorów tak robi, tylko o tym głośno nie mówi, bo boi się takiej reakcji jaka spotkała Maćka.

U nas identycznie. I sądzę, że sporo inwestorów tak robi, tylko o tym głośno nie mówi, bo boi się takiej reakcji jaka spotkała Maćka.

:) a niech wszyscy krytykuja, co mi tam :) ja to chyba nic nie mam idealnie zrobione ale mi sie podoba i w dodatku zmienilem dzisiaj kola na letnie :p