Esiak 01.12.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Myszonik pozdrowienia! I zajrzyj do nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 02.12.2012 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Pozdrowionka dla małej Myszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 07.12.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 do córci zamówilismy dzisiaj meble VOX kolekcja EVOLVE, fajna kolorowa - a że córcia to taka chodzaca "księżniczka" to moze te meble ja trochę rozbudzą i pobudzą.... dlatego tez scianę w pokoju na taka troche rażówkę - zieloną. na szczęście dla syna meble juz mamy i moge polecić - zakupilismy MEBLIK - kolekcja TATOO, przy moim czasem nerwowym synku, wytrzymuja wszystkie wstrząsy i trzaskania, Witam, przeczytałam że kupiliście do pokoju dziecięcego mebelki evolve, jeśli to nie kłopot proszę o opinię tych mebelek w użytkowaniu, czy jesteście zadowoleni, a może jakieś fotki na priv urządzonego pokoju. Ja mam chęć kupienia do 6-latka te mebelki w wersji szarej i szukam opinii bo tanie nie są jeśli to nie problem to będę wdzięczna. Dziękuje Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 10.12.2012 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 całusy dla małego dorosłego człowieka i jego mamy Dzięki:) I odwazjemniam. Musiałabym chyba z tydzień urlopu wziąc i na muratorze spędzić żeby zobaczyć co u Was? Pewnie już mieszkacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 10.12.2012 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Esiak, atika pamiętam o Was Pozdrawiam i obiecuję, że kiedyś zajrzę i wszytsko nadrobię. Tylko nie obiecuję kiedy. I buziaki dla Waszych Maluchów ślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 10.12.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Dzięki:) I odwazjemniam. Musiałabym chyba z tydzień urlopu wziąc i na muratorze spędzić żeby zobaczyć co u Was? Pewnie już mieszkacie? Mieszkamy od 7 lioca Załozyłam galerię (link w stopce) i tam są same zdjęcia - bo w komentarzach czy dzienniku trudno je znaleźc spomiędzy tysiąca wpisów. Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papisia 20.12.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 do córci zamówilismy dzisiaj meble VOX kolekcja EVOLVE, fajna kolorowa - a że córcia to taka chodzaca "księżniczka" to moze te meble ja trochę rozbudzą i pobudzą.... dlatego tez scianę w pokoju na taka troche rażówkę - zieloną. na szczęście dla syna meble juz mamy i moge polecić - zakupilismy MEBLIK - kolekcja TATOO, przy moim czasem nerwowym synku, wytrzymuja wszystkie wstrząsy i trzaskania, Witam, przeczytałam że kupiliście do pokoju dziecięcego mebelki evolve, jeśli to nie kłopot proszę o opinię tych mebelek w użytkowaniu, czy jesteście zadowoleni, a może jakieś fotki na priv urządzonego pokoju. Ja mam chęć kupienia do 6-latka te mebelki w wersji szarej i szukam opinii bo tanie nie są jeśli to nie problem to będę wdzięczna. Dziękuje Beata meble spisują sie bardzo dobrze. polecam - ponad rok, a wyglądają jak nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 23.12.2012 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 http://bi.gazeta.pl/im/4/10848/z10848994Q,Boze-Narodzenie--swieta--snieg--zima.jpg Wesołych Świąt!Bez zmartwień,Z barszczem, z grzybami, z karpiem,Z gościem, co niesie szczęście!Czeka nań przecież miejsce.Wesołych Świąt!A w Święta,Niech się snuje kolęda.I gałązki świerkoweNiech Wam pachną na zdrowie.Wesołych Świąt!A z Gwiazdką! -Pod świeczek łuną jasnąŻyczcie sobie - najwięcej:Zwykłego, ludzkiego szczęścia życzy atika z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.12.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Świąt wypełnionych radością, niosących spokój i odpoczynek, Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia, pełnego optymizmu, szczęścia i powodzeniażyczą Joanna i Marcin http://img.wallpaperstock.net:81/kitty-santa-wallpapers_4342_1024x768.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 31.12.2012 01:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Myszonik, http://img689.imageshack.us/img689/7804/2013nw.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 12.05.2014 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Monik wysłałam Ci priva jak bedziesz mieć chwile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts