myszonik 26.10.2011 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Czytałam historię z tynkarzem w tle... jakaż szkoda, że ja wszystkiego nie nagrywałam... na paru artystów budowlanych nagrania mogłyby podziałać jak kubeł zimnej wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 27.10.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 No, no setna strona!!! Gratulacje! Postawiłabym ci drinka ale Ty tez z tych "niepijących";) Dlatego coś słodkiego do kawki P.S. Taki dziś piekę ale mój może nie wyjść tak ładnie;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 27.10.2011 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 O a ja się nawet nie zorientowałam:)ka_em dzięki za ciacho, wygląda smakowicie:) A ja teraz karmiąc smoka mam taką ochotę na słodycze, że mogłabym non - stop. To dla wszystkich czytaczy, podglądaczy i piszących coś słodkiegohttp://www.zamekprzeclaw.pl/upload/wesele_galeria_slodki_bufet_2_800.jpgi coś na poprawę humorku w deszczowy wieczórhttp://images01.olx.pl/ui/7/04/64/1285762241_124920064_1-Mobilny-Drink-Bar-Bemowo-1285762241.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 27.10.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Myszonik - mam pytanko. Jak Twoja elewacja ?? Zmieniła nieco kolor ?? jest ciemniejsza ??U mnie zaraz po położeniu była prawie biała - dzisiaj po 4 dniach ma już ładny kolor - fajnie się wybarwiła. Podoba mi się. Podobno kolor powinien się ostatecznie wyklarować do 28 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 27.10.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Myszonik gratuluję i zazdroszczę :rolleyes:setnej stronki, życzę udanego i sprawnego zakończenia budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 27.10.2011 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Myszonik - mam pytanko. Jak Twoja elewacja ?? Zmieniła nieco kolor ?? jest ciemniejsza ?? U mnie zaraz po położeniu była prawie biała - dzisiaj po 4 dniach ma już ładny kolor - fajnie się wybarwiła. Podoba mi się. Podobno kolor powinien się ostatecznie wyklarować do 28 dni. Hmm... nie wiem, jakoś się nie zastanawiałam nad tym, tzn. faktycznie wydaje się być nieco ciemniejsza niż na początku, ale ja jakoś na karb pogody to zrzucam, bo jak kładli to było piękne słońce, a teraz pochmurno, ciemno, w pełnym słońcu nie miałam dość dawno okazji podziwiać. Generalnie mnie się mój kolor podoba. A Ty jaki w końcu masz, bo zapomniałam. Basalt 18? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 27.10.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Hmm... nie wiem, jakoś się nie zastanawiałam nad tym, tzn. faktycznie wydaje się być nieco ciemniejsza niż na początku, ale ja jakoś na karb pogody to zrzucam, bo jak kładli to było piękne słońce, a teraz pochmurno, ciemno, w pełnym słońcu nie miałam dość dawno okazji podziwiać. Generalnie mnie się mój kolor podoba. A Ty jaki w końcu masz, bo zapomniałam. Basalt 18? Ja w końcu zrobiłam taki jak Ty Basalt 15 - zgadza się ?? Mi się mój kolor tez bardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 27.10.2011 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Tak basalt 15 to mój kolor:) Po prostu piękne elewacje obie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 27.10.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Tak basalt 15 to mój kolor:) Po prostu piękne elewacje obie mamy No oczywista oczywistość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 27.10.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 ale nazwy kolorów mają w caparolu niezłe... wasz basalt, nasza papaya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 28.10.2011 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Wasz bardziej smakowity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 29.10.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Myszonik lepiej dzwoń do p. Adama odnośnie tych Twoich schodów. U nas drzwi zewn. - poślizg miesiąca. Drzwi wewn. przesuwne, które miały być montowane też miesiąc temu -nadal są robione. Reszta zamówienia czeka na realizację a termin montażu mamy ustalony na 20-25 listopada:(. Z tego co widzę to kiepsko u niego z terminowością. Dzisiaj mąż z nim rozmawiał, że jeśli nie wywiąże się z umowy to będzie płacił kary - jesteśmy strasznie załamani bo zawala nam wszystkie inne prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 30.10.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Myszonik przejrzałam dziś jeszcze raz Twój dziennik i mam pytanko wanna Clarisa Koło- jesteś zadowolona z zakupu?drugie pytankołóżko do sypialni- jak wyglądała dostawa, to są łóżka bez stelaża i materaca, można gdzieś w Poznaniu kupiś taki stelaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 31.10.2011 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 ka_em dzwoniłam, teoretycznie zapewnił mnie, że do końca miesiąca będę te schody miała, ale jakoś tak pewności w jego głosie nie słyszałam i dokładając to co piszesz zaczynam mieć wątpliwości i obawy jakiejś strasznej obsuwy.... khb wanna mi się b. podoba, po zamontowaniu nadal wygląda fajnie, choć jest niewielka, niestety jeszcze jej nie wypróbowałam, tzn. nie wchodziłam, nie kładłam się i nie testowałam wygody... zdam relację po pierwszej kąpieli łóżka są bez stelaża - można kupić w necie na zamówienie stelaże tych rozmiarów lub po prostu dwa węższe. Ja chyba wybiorę to drugie rozwiązanie, do kupienia chyba w każdym sklepie z materacami, ja akurat pytałam w polskich meblach na parterze w sklepie z materacami i nie było problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 01.11.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Oj to radzę systematycznie do niego dzwonić i się przypominać. Ja mam nadzieję, ze dotrze do nas w piątek - tak jak jesteśmy teraz umówieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 06.11.2011 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 świetne te kulki Mam wrażenie, że lampa na zewnątrz wisi trochę krzywo względem osi okna? Jaki masz kolor szarości w sypialni i salonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 06.11.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Wow, dawno nie zaglądałem a widzę że przeprowadzka tuż tuż Te kinkiety w sypialni to są w jednej linii (i fałszuje perspektywa zdjęcia) czy wiszą jeden wyżej, a drugi niżej? I jeszcze jedno pytanie o łazienki - gniazdka masz zwykłe czy łazienkowe (wyglądają na zwykłe)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 06.11.2011 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Madeleine to zdjęcie tak przekłamuje, jest równo w osi. Farby to Kabe, niestety zgubiłam karteczkę z numerkami, ale mam na budowie pojemniki, więc spiszę i podam Tobie później. Ta szarość w sypialni na zdjęciach nie wychodzi zbyt autentycznie, bo jest lekko wrzosowa na żywo... wszystkie kolory wybierane w 5 minut, na wariata z wyjącym w sklepie dzieckiem, ale o dziwo jestem z nich zadowolona. salik kinkiety wiszą oczywiście na jednej wysokości ja te zdjęcia robiłam na szybko i z dzieckiem na ręku, stąd perspektywa wyszła jakaś dziwna Gniazdka w łazienkach mam zwykłe, mój elektryk mówił, że mogą być, teraz też mam zwykłe i nic się nie dzieje... a to źle? I w ogóle berker ma jakieś specjalne gniazdka łazienkowe? A przeprowadzka.. cóż... pobożne życzenia są takie, aby choinkę postawić w nowym domu i na święta się przeprowadzać, realia budowlano - wykończeniowe pozwalają w to w wątpić... do przeprowadzki muszę mieć podłogi, schody, drzwi i umywalki (problem rozbija się o szafki z blatami, na których są umywalki) - jak się wszystko uda będzie mały cud nad rzeczką Samą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 06.11.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 NA BOGATO! ło matko Ty dopiero na gwiazdkę planujesz przeprowadzkę??!!! ja nie mam połowy tego co Ty i mieszkam już od wrzesnia, ale masz rację przeprowadź się jak zawiśnie ostatni obrazek bo potem cięzko oj cięzko i mam wrażenie że fachowcy wtedy też nie mają parcia.. pan Tomek dzisiaj mi oznajmił że ścianę w kuchni i blat w łazience zrobi mi pod koniec listopada... i co ja mam zrobić.. czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 06.11.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 schody z łupka obłędne!z numerkami nie kłopocz się, myślałam, że może pamiętasz albo masz gdzieś niedaleko zapisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts