myszonik 08.11.2011 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Gniazdko jest bardzo usatysfakcjonowane i przesyła pozdrowienia A ja melduję wykonanie zadania - wczoraj o 21 przemiły pan stomatolog usunął mi paskudną dręczącą ósemkę. Polecam ten zabieg. Ból właściwie mniejszy niż tego bolącego zęba, a dziś już prawie wszystko ok, delikatnie ćmi, ale właśnie zajadam smakowitą kanapkę na śniadanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deyah 08.11.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Witam myszonik, ładnie u ciebie ! Chciałam zapytać jaki dokładnie masz klinkier na cokole i we wnętrzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 08.11.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 myszonik - cieszę sie, że zabieg udany i dziś już ok. Ja mam to szczęście, że u mnie 8 nie wyjdą, bo nie mam ich wcale. Choć nie wiem, czy to szczęście bo to niby zęby mądrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.11.2011 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Myszonik, super, że tak dobrze poszło pozdrowienia dla gniazdka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 08.11.2011 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 deyah witam, zapraszam częściej w odwiedziny:) Klinkier to vandersanden lithium http://www.vandersanden.com.pl/images/cegly/Vds45-1.jpg atiko myślę, że masz duuuże szczęście, bo 8 to same problemy... a jakoś nie czuję ich wpływu na intelekt Tataraku gniazdko szaleje z rozkoszy, że stało się ulubieńcem forum A tak na marginesie to u mnie właśnie kładą się dechy - przed chwilą byłam na budowie - piękny zapach surowego drewna miesza się ze smrodem kleju, ale jest bosko... podłoga robi dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.11.2011 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 A tak na marginesie to u mnie właśnie kładą się dechy - przed chwilą byłam na budowie - piękny zapach surowego drewna miesza się ze smrodem kleju, ale jest bosko... podłoga robi dom. Nie mogę się*doczekać*zdjęć. Uświadomiłam sobie, że nie wiem nawet jakie Ty masz mieć podłogi ... a nie! Już pamiętam zestawienie metalwoodów z deskami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.11.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Myszonik a jak tam idzie układanie drewnianej podłogi...? deski już swoje wyleżały u Was...? posadzka ma odpowiednią wilgotność...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 08.11.2011 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Posadzka byłą ok, mierzona wilgotność w zeszłym tygodniu i jeszcze dzisiaj. Deski wyleżane, dziś położone prawie w całości, jutro zrobię foty i wrzucę. Potem sobie poleżą już przyklejone i poczekają na olejowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.11.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 chętnie pooglądam fotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 08.11.2011 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 również jestem ciekawa podłóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 09.11.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 myszonik - dawaj fotki - bo ja też jestem baaardzo ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 09.11.2011 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Nie mam na razie, siedzę z młodą w domu i nie mam jak zrobić. Zrobią się po południu mam nadzieję i wówczas wrzucą Poza tym to na razie tylko surowy dąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 09.11.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 No i pojawiły się foty. Super dechy !!!! Już zaczyna ślicznie wyglądać, a jak skończą, oj bajka... A tak w temacie lamp. Też sobie kupiłam 1 "kulkę" białą - będzie w korytarzyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 09.11.2011 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 no dechy wyglądają super! napisz Myszonik po kolei co z nimi teraz będą robić... z tego co pamiętam ma to być dąb szczotkowany, olejowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 09.11.2011 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Teraz sobie poleżą żeby wysechł klej i się uleżały. W międzyczasie założą się drzwi wewnętrzne, a potem parkieciarze wracają i wybarwiają drewno, potem kładą olej i montują listwy. No i finito - będę miała podłogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 09.11.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 I przeprowdzka za rogiem.Podłogi piękne, od razu widac, że to prawdziwe drewno. Olejowane będę na jakiś konkretny kolor czy taki już pozostanie? Ten mi się bardzo podoba ale nie mogę sobie wyobrazić końcowego efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 09.11.2011 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 ka_em to kolor mojego drewna docelowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 09.11.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 piękna podłoga, twój kominek Myszonik to dla mnie mistrzostwo świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.11.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Teraz sobie poleżą żeby wysechł klej i się uleżały. W międzyczasie założą się drzwi wewnętrzne, a potem parkieciarze wracają i wybarwiają drewno, potem kładą olej i montują listwy. No i finito - będę miała podłogę. Monik!!!! Ja byłam pewna, że one są*gotowe już! Śliczne by takie były, bez barwienia już. Sama bym takie chciała (moje wydają mi się*za ciemne trochę) Chyba mamy taki sam format tych dech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.11.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Myszo, mnie się ta podłoga już teraz bardzo podoba czy możesz zrobić zdjęcie lampy w jadalni z dalszej perspektywy, żeby było widać jakiej ona jest wielkości w stosunku do otoczenia? super wygląda. zresztą te w sypialniach też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts