atika 14.11.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 ka_em - orientacyjnie. Zamówiłam przed chwilą 2 lustra. 135 x 45cm i 134 na 67cm. Koszt za oba łącznie - 190zł. Realizacja - środa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.11.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 ka_em - orientacyjnie. Zamówiłam przed chwilą 2 lustra. 135 x 45cm i 134 na 67cm. Koszt za oba łącznie - 190zł. Realizacja - środa Tak szybko!? Tak tanio?! Ma ktoś w w-wie namiar na takiego szklarza??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 14.11.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Tak szybko!? Tak tanio?! Ma ktoś w w-wie namiar na takiego szklarza??? Mówiłam, że szybko i tanio. To jest mały zakład produkcyjny. Nie przechodzi przez 2, 3 pośredników i "salony" sprzedazy więc ceny mają bardzo sympatyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 14.11.2011 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 ja za moje 4 lustra - w tym 2 dość duże zapłaciłam z montażem 700 zł - też myślę, że sympatycznie monsanabio poszukaj gdzieś zakładu rzemieślniczego szklarza to powinien mieć przyjazne ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.11.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 poszukaj gdzieś zakładu rzemieślniczego szklarza to powinien mieć przyjazne ceny. Wiem Monik, tylko jest jeden problem - mam serdecznie dość szukania, grzebania, porównywania. Kiedyś potrafiłam ślęczeć kilka dni nad tematem, szukać do skutku, aż znalazłam najtaniej. Chyba powoli opadam z sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 14.11.2011 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 monsanabio http://panoramafirm.pl/szklarskie_us%C5%82ugi/mazowieckie,,warszawa nie wiem gdzie masz budowę, pewnie wujek google po wrzuceniu dzielnicy czy ulicy pokaże jakiś zakład w pobliżu ale rozumiem, ja już też odpuszczam z szukaniem powoli... potrzebowałam kilkanaście metrów takiej zwykłej kostki brukowej na zjazd z ulicy, który mam zrobić dla gminy w zamian zlikwidowanego "pasa zieleni" i nie miałam siły jej szukać - zleciłam wykonawcy, coś tam dopłacę, ale przynajmniej temat odhaczony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 14.11.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 myszonik kuchnia prezentuje się suuper.... ja w sobotę biegałam po mojej z miarą i ustawiałam szafki w głowie klimat w sypialni rzeczywiście zarąbisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 14.11.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Witaj myszonik Mam takie zaległości w podczytywaniu cudzych dzienników, że aż mi wstyd. Cudnie u Ciebie i tak domowo już, że tylko pozazdrościć. Mam pytanie i jeśli już gdzieś udzielałaś odpowiedzi, to z góry przepraszam. Podłoga w Twojej kuchni jest grafitowa, a w pokoju dziennym chyba naturalny dąb. Zdradzisz w jakim kolorze będą drzwi wewnętrzne i schody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 14.11.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Atika wielkie dzięki. Super, że tak blisko. Jedno lustro już zmierzyłam; na drugie chyba poczekam aż płytkarz położy mi płytki. Cenowo - rewelacja. Myślałam, że będzie dużo drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 15.11.2011 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 lilan podłoga dębowa nie będzie miała koloru naturalnego dębu tylko będzie trochę wybarwiona, wrzucałam gdzieś zdjęcia próbek - schody w kolorze podłogi, a drzwi wewnętrzne robię w kolorze okien, parapetów - orzech. W sumie to sama się zastanawiam jak to wypadnie - jeszcze jakieś 2 tygodnie i będzie jasność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 15.11.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Pewnie będzie ok. Najważniejsze, że nie będzie ci się to ogólnie zlewać. A dwa odcienie drewna bardzo urozmaicą wnętrze. My też tak dobieraliśmy stolarkę chociaż drzwi mamy jaśniejsze, tylko te zewnętrzne są pod kolor okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 17.11.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 no no no.. drzwi miodzio:) czy parkiet robił p.Bieniek? i jak zadowolona?a lampami ogrodowymi dobiłaś mnie.. jeju za chwilę zawiesisz obrazki na ścianach. Zazdroszczę tego dopieszczenia domu przed przeprowadzką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 17.11.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 wow piękne te drzwi prawdziwy majstersztyk stolarski a te lampy na ogrodzie - zazdroszczę ja poszukuję drzwi zewnętrznych na czas budowy szerokość 100 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 18.11.2011 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 ado parkiet ostatecznie kładł parkiecierz od Romana Pola - skusiłam się na 8% VAT przy zakupie deski z montażem. Jestem zadowolona - robią szybko i dobrze, mam nadzieję, że nie zmienię zdania kiedy skończą Lampy ogrodowe to taki pic, że niby już wszystko skończone, ale mówiłam, że mój małżonek miał chysia na punkcie tego, że koniecznie musi mieć te lampy - dla mnie zupełnie niezrozumiałe - kasie na to przeznaczonej znalazłabym milion bardziej potrzebnych przeznaczeń wewnątrz domu. khb z drzwiami nie pomogę - też myślałam po tymczasowych, ale miałam szeroki otwór i nic taniego marketowego nie dało się kupić, więc wstawiłam od razu docelowe. Jak na razie (tfu, tfu, tfu) przetrwały całą budowlaną zawieruchę bez szwanku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 18.11.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Myszonik ale ty lecisz:jawdrop:. Ja nie potrafie wybrać nawet lamp na podjazd. Oczywiście zostawiliśmy to na później i mam kable wystające z kostki.mam do ciebie pytanko - widzę, że masz podobnych kształtów lustro u siebie (małżeńskiej) sypialni - to ze skosem. Cyz możesz napisać jaki ma rozmiar i jakiej szerokości masz lampę? Nie chciałabym kupić zbyt krótkiej i zastanawiam się czy taka 46cm będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 18.11.2011 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 ka_em muszę to zmierzyć, bo ja wszystko na oko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 18.11.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Przerażacie mnie dziewczyny, aż zaczęłam się zastanawiać nad tym czy ze mną jest wszystko w porządkuWszystkie po kolei, Anula, Myszonik, ka_em, mikiada ... Ładne te drzwi, nie w moim obecnym zapatrywaniu się*na ten temat, ale na tyle klasyczne że za 5 lat mogę Ci zazdrościć że postawiłaś na klasykę.Zewnętrzem jestem przerażona. Ja zdołałam przywieźć kilka wywrotek piachu i rozwieść do dookoła. Ciekawe jak będę w tym błocie pomykać do i z domu.Nic tylko palnąć się w łeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 18.11.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 khb - my zrobiliśmy drzwi zewn. tymczasowe robiliśmy sami z osb.. kupujesz tylko zawiasy i płyta docięta na wymiar, sprawdziły się idealnie. Myszonik - my też braliśmy od Pola z 8% vatem, Bieniek współpracuje właśnie z Polem. W kazdym razie cieszę się ze jesteś zadowolona. Monsanbia - ja już się przyzwyczaiłam do tego niewykończonego zewn. oblicza domu... chociaz jutro spotykam się babką od planowania ogrodów.ciekawe co z tego wyjdzie.. chociaz ciagle sie waham czy najpierw wykańczać środek czy zewn. Pocieszam sie że sąsiedzi chociaz mieszkają już 7 lat tez nie maja listew w domu i zarowki wisza.. wiec nie jest z nami tak zle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 18.11.2011 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 monsanabiomuszę Tobie na pocieszenie wrzucić foty mojej działki od strony "ogrodu". Myślę, że ten burdel, bo inaczej się tego nazwać nie da poprawi Ci trochę humor:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 18.11.2011 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 monsanabio muszę Tobie na pocieszenie wrzucić foty mojej działki od strony "ogrodu". Myślę, że ten burdel, bo inaczej się tego nazwać nie da poprawi Ci trochę humor:) To chyba ja powinnam pokazać swój dom w łatach (biały tynk cem-wap i ciemno szary klej nad oknami na podbitce, na garażu, przy wejściu) i piach wszędzie dookoła, żółciutki jak jajeczniczka Wrrrrrrrrrrrrrrr Ada, U Ciebie pod domem i tak jest ładnie, tak równiutko, trawka, no i sam dom z zewnątrz cudowny. Ja na Twoim miejscu skupiłabym się*na środku, bo dom z zewnątrz zachwyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts