Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pomarańczowy zawrót głowy Myszy i Niedźwiedzia - komenty:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

khb - jeśli chcesz to możesz wziąść drzwi od nas. Jak one wyglądają widać u mnie. My mieliśmy je zamontowane w otworze 150cm - z boku deski. Jeśli jesteś zainteresowana to daj znać.

Myszonik - sorki, ze tak u ciebie ale jak już jest dyskusja na ich temat to się podpinam.

Myszonik ale ty lecisz:jawdrop:. Ja nie potrafie wybrać nawet lamp na podjazd. Oczywiście zostawiliśmy to na później i mam kable wystające z kostki.

mam do ciebie pytanko - widzę, że masz podobnych kształtów lustro u siebie (małżeńskiej) sypialni - to ze skosem. Cyz możesz napisać jaki ma rozmiar i jakiej szerokości masz lampę? Nie chciałabym kupić zbyt krótkiej i zastanawiam się czy taka 46cm będzie ok.

U mnie lustro ma ok. 145 cm szerokości a lampa nad lustrem 60 cm.

sheenaz

jeżeli pytasz o przycisk w szarej łazience to to jest grohe nova cosmpolitan black graphics taki jak tu

http://www.skapiec.pl/site/cat/368/comp/2353401

kabina w szarej to Radaway Essenza KDD 32872-01-01N

taka jak tu

http://www.lazienkaplus.pl/pl/kabina-kwadratowa-100-radaway-essenza-kdd-32872-01-01n,52611,63,i.html

Przeprowadzka planowana na przed świętami - czekamy jeszcze na schody wewnętrzne - prawdopodobnie montaż w przyszłym tygodniu i drugie malowanie.

Tataraku

cieszę się, że dechy się podobają.

moniko

witam w moich progach, bo chyba Cię tu jeszcze nie było....

Teoretycznie bez wielu rzeczy można się wprowadzić, ale na szczęście nie mam ciśnienia takiego, że muszę. A przeraża mnie to roznoszenie brudu z betonu na schodach na cały dom praktycznie.

Wobec powyższego podjęłam decyzję, że schody i malowanie, potem gruntowne sprzątanie (nie pytajcie kto i kiedy to zrobi???) i dopiero potem przeprowadzka. I nadal mam nadzieję, że do świąt się uda :)

w imieniu podłogi dziękuję za komplementa:)