Tatarak 18.11.2011 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 khb - my zrobiliśmy drzwi zewn. tymczasowe robiliśmy sami z osb.. kupujesz tylko zawiasy i płyta docięta na wymiar, sprawdziły się idealnie. . Mikiado, a jakiejś ościeżnicy do nich nie trzeba? też musimy wymyślić zamknięcie domu na zimę drzwiami tymczasowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 18.11.2011 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 nic nie trzeba, jedynie 2 zawiasy i kłódkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 18.11.2011 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 to git dzięks! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 18.11.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 mikiado myszonik dzięki , słyszałam o takiej możliwości jak pisze mikiada, na takie chyba się zdecydujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.11.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 drzwi tymczasowe można sklecić z płyty osb, albo z desek, które walają się na budowie... ja zrobiłem i ma do tej pory takie http://cyberia.eu.org/Lapis_dziennik/212.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 18.11.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Myszonik z góry przepraszam za zaśmiecanie dziennika, oto nasze drzwi budowlane: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?121443-Dziennik-Ady-i-Mikolaja/page2 - zdj. jest chyba na dole strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 18.11.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 khb - jeśli chcesz to możesz wziąść drzwi od nas. Jak one wyglądają widać u mnie. My mieliśmy je zamontowane w otworze 150cm - z boku deski. Jeśli jesteś zainteresowana to daj znać.Myszonik - sorki, ze tak u ciebie ale jak już jest dyskusja na ich temat to się podpinam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 19.11.2011 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Ależ nie krępujcie się Jak będę drugi raz dom budować to temat drzwi tymczasowych mam obcykany. Esiak - Twoje wyglądają zawodowo. Ado - Twoje również czadowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 19.11.2011 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Myszonik ale ty lecisz:jawdrop:. Ja nie potrafie wybrać nawet lamp na podjazd. Oczywiście zostawiliśmy to na później i mam kable wystające z kostki. mam do ciebie pytanko - widzę, że masz podobnych kształtów lustro u siebie (małżeńskiej) sypialni - to ze skosem. Cyz możesz napisać jaki ma rozmiar i jakiej szerokości masz lampę? Nie chciałabym kupić zbyt krótkiej i zastanawiam się czy taka 46cm będzie ok. U mnie lustro ma ok. 145 cm szerokości a lampa nad lustrem 60 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 23.11.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Dzięki, przynajmniej już wiem, że te na które patrzyłam byłyby za krótkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 23.11.2011 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Myszonik masz jakąś wizję na swoją zastawę świąteczną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 24.11.2011 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Myszonik masz jakąś wizję na swoją zastawę świąteczną ? Nie na takie fanaberie jak specjalna świąteczna zastawa czy nawet dekoracje brak mi kasy w tym sezonie. Miałam na myśli prosty bazowy komplet białej porcelany na 12 osób, bo nie mam takiego, a przydałby się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 24.11.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Mi coś ostatnio wpadlo w okoArzberg Cucina Colorihttp://www.porzellantreff.de/webimages/pictogramme/ab_/ab62433g.jpg Mysz, ty masz u siebie stelaz TECE, prawda?Czy do niego pasujją przyciski TeceLoop?Jaki nr katalogowy stelaża masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 24.11.2011 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 sheenazporcelana piękna:)Ja mam stelaże grohe i geberita, ale na pewno TECE ma ka_em, bo u niej ostatnio o przyciskach była dyskusja. Zapytaj tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 24.11.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Mysz, dzięki Wiedziałam, że gdzieś trafiłam na te stelaże To do ciebie też ze 2 pytania. Co to za kabina w łazience? Czy przycisk, który widze u Ciebie to Grohe Nova? Piękna szara łazienka, super mozaika, kiedy przeprowadzka, skoro już lampy wiszą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 24.11.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 bardzo ładnie wyglądają te dechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 24.11.2011 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 sheenaz jeżeli pytasz o przycisk w szarej łazience to to jest grohe nova cosmpolitan black graphics taki jak tuhttp://www.skapiec.pl/site/cat/368/comp/2353401kabina w szarej to Radaway Essenza KDD 32872-01-01Ntaka jak tuhttp://www.lazienkaplus.pl/pl/kabina-kwadratowa-100-radaway-essenza-kdd-32872-01-01n,52611,63,i.html Przeprowadzka planowana na przed świętami - czekamy jeszcze na schody wewnętrzne - prawdopodobnie montaż w przyszłym tygodniu i drugie malowanie. Tatarakucieszę się, że dechy się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.11.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 NO TAK BEZ SCHODÓW TO NIE MA JAK SIĘ WPROWADZAĆ bo dużo juz macie gotowe. piękna podłoga z olejowanego dębu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 24.11.2011 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 moniko witam w moich progach, bo chyba Cię tu jeszcze nie było.... Teoretycznie bez wielu rzeczy można się wprowadzić, ale na szczęście nie mam ciśnienia takiego, że muszę. A przeraża mnie to roznoszenie brudu z betonu na schodach na cały dom praktycznie. Wobec powyższego podjęłam decyzję, że schody i malowanie, potem gruntowne sprzątanie (nie pytajcie kto i kiedy to zrobi???) i dopiero potem przeprowadzka. I nadal mam nadzieję, że do świąt się uda w imieniu podłogi dziękuję za komplementa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 24.11.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 myszonik - pięknie podłoga wyszła !!! a co do serwisu obiadowego - zobacz w AgataMeble w Komornikach - mają naprawdę spory wybór. Ja już jeden zestawik biało czarny sobie upatrzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts