Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pomarańczowy zawrót głowy Myszy i Niedźwiedzia - komenty:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Myszonik masz kontakt z p. Adamem? Montuje u ciebie teraz te schody?

Wczoraj był coś mierzyć (pomijam, że miał przyjechać ok. południa a przyjechał ok. 20-tej i w międzyczasie telefonów nie odbierał) i niby twierdzi, że w czwartek lub piątek ktoś od niego ma przyjechać i montować... ale już mu zupełnie nie wierzę. Dopóki nie zobaczę, nie uwierzę.

schody... hmm...

jakby to powiedzieć - nie wiem?

Fachowiec był w piątek - przywieźli schody w stanie surowym - coś tam mierzyli, docinali, ustawiali i zabrali to wszystko z powrotem. Niby mają w środę wrócić na montaż, ale kiedy to się skończy ostatecznie boję się myśleć...

A co u Was?

Jak panele? Jak malowanie?

lilan

postaram się na dniach zrobić zdjęcia i wrzucić - sama ocenisz...

w sumie wyszły nie za bardzo, ale jakoś innego lepszego rozwiązania nie widzę tzn. mogą być w całym domu białe i wtedy problemu nie ma, ale jak ktoś (np. mąż) białych nie chce to chyba nie ma wyjścia.

Jeśli się zdecydujesz to popróbuj wcześniej z kolorami, bo u mnie to było na łapu capu i stąd też kolor taki sobie..

no co Ty! woda na parkiet? ja się naczytałam, że to trzeba myć "lekko wilgotną szmatką" i broń boże mopem, to od razu poczułam, że moja miłość do gresu ma głębszy sens ;)

Ja miałam wówczas jakieś 3 lata, a moja mama broniła jak lwica rzeczonego parkietu przed moimi zakusami, ja zaś z rykiem zarzekałam się, że uwielbiam myć podłogi i muszę myć podłogi i nie marzę o niczym innym jak całe życie myć podłogi.

Jak nietrudno się domyślić był to okres błędów i wypaczeń okresu bardzo młodzieńczego i szał na mycie podłóg przeszedł mi dość szybko ;)

pochwal się jaką pościel kupiłaś bo ja właśnie się waham czy kupować ikeowskie czy jakieś inne.. te ikeowskie mi sie podobaj tylko trzeba u nich też kołdrę kupić..

a co do szafek..hmm.. oswoisz się, wiem to z autopsji. u mnie też tak było jak coś p.Tomek zamontował to niby się cieszyłam ale jakoś mi coś nie pasowało.. po jakimś czasie przyzwyczaiłam się.. ale chyba do drugiego domu będę kupować wszystko gotowe bo już widać co jest a z tymi rzeczami na zamówienie to różnie to wychodzi.. czasami ktoś coś źle zrozumie, inaczej sobie wyobrażamy pewne rzeczy.

jak Karola? moi chlopcy dzisaij mi tak dali popalić że ryczeć mi się chciało.. niedługo to ja będę sobie pieluchę zakładać bo nei mam czasu iść do wc:( no i już się budzą...pokaż zdj. tych szafek