Esiak 29.11.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 jak się płaci to wtedy całują po rękach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 29.11.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Myszonik masz kontakt z p. Adamem? Montuje u ciebie teraz te schody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.11.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Ach jakbym sobie winko trzasła... ahh, pamiętam te czasy, też*za winkiem tęskniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 30.11.2011 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Myszonik masz kontakt z p. Adamem? Montuje u ciebie teraz te schody? Wczoraj był coś mierzyć (pomijam, że miał przyjechać ok. południa a przyjechał ok. 20-tej i w międzyczasie telefonów nie odbierał) i niby twierdzi, że w czwartek lub piątek ktoś od niego ma przyjechać i montować... ale już mu zupełnie nie wierzę. Dopóki nie zobaczę, nie uwierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 30.11.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 No jestem ciekawa czy dojedzie. Trzymam kciuki by się pokazał. Chociaż ktoś będzie miał schody;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 01.12.2011 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Chyba nie bardzo - wczoraj miał dzwonić i nie dzwonił, dziś pewnie jak znam życie zaprzestanie odbierania telefonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldieb 04.12.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Witaj Możesz zdradzić ile płaciłaś za te drewniane listwy przypodłogowe? Tak całkowicie z montażem. (za 1mb) PozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 05.12.2011 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 aldieb witam u siebie.Listwa prosta 7 cm wysoka to 17,5 zł mb netto (vat zależny czy z montażem), montaż 5 zł - mb.To ceny trochę promocyjne z uwagi na to, że brałam sporo deski. Normalnie ta listwa chyba kosztuje ok. 18 zł, a montaż 7 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 05.12.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 myszonik - jak schody ?? Odezwał się "fachowiec" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 05.12.2011 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 schody... hmm...jakby to powiedzieć - nie wiem?Fachowiec był w piątek - przywieźli schody w stanie surowym - coś tam mierzyli, docinali, ustawiali i zabrali to wszystko z powrotem. Niby mają w środę wrócić na montaż, ale kiedy to się skończy ostatecznie boję się myśleć...A co u Was?Jak panele? Jak malowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 05.12.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Cały p.Adam. U nas niby ma się jutro pojawić ale na razie echo. Mam tyle na głowie, że nawet o tym nie myślę. Kiedy nastawiasz sie na przeprowadzkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 05.12.2011 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Kiedy nastawiasz sie na przeprowadzkę? Dobre pytanie:) Ja cały czas wierzę, że do świąt się uda, a jak nie to osobiście pojadę do Gorzowa i chyba oberwę temu panu to i owo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 05.12.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Tylko spokojnie;) Naprawdę te szare listwy wyszły nie za bardzo? Mam ten sam dylemat listwowy i nie wiem co z tym fantem zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 05.12.2011 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 lilanpostaram się na dniach zrobić zdjęcia i wrzucić - sama ocenisz...w sumie wyszły nie za bardzo, ale jakoś innego lepszego rozwiązania nie widzę tzn. mogą być w całym domu białe i wtedy problemu nie ma, ale jak ktoś (np. mąż) białych nie chce to chyba nie ma wyjścia.Jeśli się zdecydujesz to popróbuj wcześniej z kolorami, bo u mnie to było na łapu capu i stąd też kolor taki sobie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 05.12.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 ja nie wiem, że Tobie się tak spieszy do tego sprzątania ... jeszcze się nasprzątasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 05.12.2011 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 ja nie wiem, że Tobie się tak spieszy do tego sprzątania ... jeszcze się nasprzątasz To chyba pierwszy i ostatni raz od czasów dziecięcych kiedy uwielbiałam "myć" podłogę (zalewać parkiet mnóstwem wody ze szmaty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 05.12.2011 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Moja druga połowa też nie chce słyszeć o białych listwach i klops: tam, gdzie będą panele listwa będzie dobrana kolorystycznie do nich, a w holu i wiatrołapie muszę czegoś poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 05.12.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 no co Ty! woda na parkiet? ja się naczytałam, że to trzeba myć "lekko wilgotną szmatką" i broń boże mopem, to od razu poczułam, że moja miłość do gresu ma głębszy sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 05.12.2011 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 no co Ty! woda na parkiet? ja się naczytałam, że to trzeba myć "lekko wilgotną szmatką" i broń boże mopem, to od razu poczułam, że moja miłość do gresu ma głębszy sens Ja miałam wówczas jakieś 3 lata, a moja mama broniła jak lwica rzeczonego parkietu przed moimi zakusami, ja zaś z rykiem zarzekałam się, że uwielbiam myć podłogi i muszę myć podłogi i nie marzę o niczym innym jak całe życie myć podłogi. Jak nietrudno się domyślić był to okres błędów i wypaczeń okresu bardzo młodzieńczego i szał na mycie podłóg przeszedł mi dość szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 05.12.2011 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 pochwal się jaką pościel kupiłaś bo ja właśnie się waham czy kupować ikeowskie czy jakieś inne.. te ikeowskie mi sie podobaj tylko trzeba u nich też kołdrę kupić..a co do szafek..hmm.. oswoisz się, wiem to z autopsji. u mnie też tak było jak coś p.Tomek zamontował to niby się cieszyłam ale jakoś mi coś nie pasowało.. po jakimś czasie przyzwyczaiłam się.. ale chyba do drugiego domu będę kupować wszystko gotowe bo już widać co jest a z tymi rzeczami na zamówienie to różnie to wychodzi.. czasami ktoś coś źle zrozumie, inaczej sobie wyobrażamy pewne rzeczy. jak Karola? moi chlopcy dzisaij mi tak dali popalić że ryczeć mi się chciało.. niedługo to ja będę sobie pieluchę zakładać bo nei mam czasu iść do wc:( no i już się budzą...pokaż zdj. tych szafek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts