Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pomarańczowy zawrót głowy Myszy i Niedźwiedzia - komenty:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

pochwal się jaką pościel kupiłaś bo ja właśnie się waham czy kupować ikeowskie czy jakieś inne.. te ikeowskie mi sie podobaj tylko trzeba u nich też kołdrę kupić..

a co do szafek..hmm.. oswoisz się, wiem to z autopsji. u mnie też tak było jak coś p.Tomek zamontował to niby się cieszyłam ale jakoś mi coś nie pasowało.. po jakimś czasie przyzwyczaiłam się.. ale chyba do drugiego domu będę kupować wszystko gotowe bo już widać co jest a z tymi rzeczami na zamówienie to różnie to wychodzi.. czasami ktoś coś źle zrozumie, inaczej sobie wyobrażamy pewne rzeczy.

jak Karola? moi chlopcy dzisaij mi tak dali popalić że ryczeć mi się chciało.. niedługo to ja będę sobie pieluchę zakładać bo nei mam czasu iść do wc:( no i już się budzą...pokaż zdj. tych szafek

bardzo ładne są pościele z Ikei tylko dlaczego rozmiar poduszek jest XS ?:razz:

Ado

zdjęcia będą jak znajdę chwilę czasu za dnia żeby je zrobić ;)

Karola zachowuje się w kratkę - są dni ok, są i takie, że na rzęsach chodzę - wczoraj np. budziła się od północy (czyli tuż po tym jak ja się położyłam spać) co półtorej godziny, a o 5.30 stwierdziła, że jest rano i trzeba głośnym gadaniem i krzykami zmusić rodziców, aby wstali ;)

Zgadzam się, że pościel z ikei ma malutkie te duże poduszki.

Ja kupiłam bawełnę satynową z andropolu (czytałam w necie, że wiele osób jest zadowolonych z pościeli tej firmy) z tej serii:

http://www.andropol.pl/pl/35/strona/1/361/

Ja mam wzory ES15 i ES 5. Przyjemna w dotyku, kolory żywe, jestem zadowolona.

Tataraku

uwierz, że zdrowie psychiczne w trakcie budowy jest mocno narażone na szwank ;)

Gdybym nie włączyła w pewnym momencie opcji - "olej to" już dawno wylądowałabym na jakimś zamkniętym oddziale....

To będę pierwsza !!

Myszonik - super Wam wyszedł Wasz domek.

Zacznę od tego co ukrywałaś - od płotu. Jest śliczny. bardzo ładnie komponuje się z domem, drewno idealnie pasuje kolorystycznie. Macie naprawdę ładne ogrodzenie. A bramy tez będą drewniane ??

Co do wnętrza - piękne deski, fajnie współgrają z metalwoodami. Szare listwy wcale źle nie wyglądają.

I dopiero teraz się doliczyłam - Wy macie 4 łazienki ?? nieźle ;)

Wprowadzajcie się !!!! I olejcie na razie te schody. Może nie będzie przy ich montażu aż takiego bałaganu jeśli panowie wszystko dobrze zabezpieczą.

atiko

cieszę się, że wszystko się podoba.

faktycznie łazienek mam 4 tzn. w tym jedna toaleta...

Brama i furtka będą takie same jak płot - tzn. one już były, ale fabryka pomyliła wymiary i musiały wrócić do poprawki.

Nie chcę się wprowadzać bez schodów, bo bez schodów nie zrobię poprawek na ścianach (szpachlowanie uszkodzeń) i drugiego malowania. Poza tym jednak widzę, że póki schodów nie ma to większe sprzątanie jest bez sensu - z betonu na schodach niesie się brud dosłownie wszędzie...

Ale schody mają zacząć dziś montować (choć południe się zbliża, a ich jeszcze nie ma....), więc liczę, że jakoś się do świąt wyrobimy.

A co u Was?

Jak prace?

18 aktualny?

To ja trzymam kciuki by Panowie jednak dzisiaj się zjawili i schody montowali.

A ja już w tego 18 nie wierzę.

Odechciało mi się ostatnio wszystkiego, do tego jestem chora, źle się czuję... więc już więcej nie piszę bo byłoby marudzenie.

Cieszę się, że Wy się wyrobicie i Święta spędzicie w domku.

Monik,

piękne wnętrza, zresztą domek z zewnątrz też się super prezentuje :)

dopięłaś swego :)

a z tymi schodami to ja myślałem że robisz jazdę bo nie masz żadnych schodów i docelowo mają być drewniane...

a Ty masz wylane, tylko obudować trzeba.... dziewczyno, na takie drobiazgi nie ma co narzekać... ;)

To ja trzymam kciuki by Panowie jednak dzisiaj się zjawili i schody montowali.

A ja już w tego 18 nie wierzę.

Odechciało mi się ostatnio wszystkiego, do tego jestem chora, źle się czuję... więc już więcej nie piszę bo byłoby marudzenie.

Cieszę się, że Wy się wyrobicie i Święta spędzicie w domku.

e tam kobieto weź się w garść jeszcze 11 dni macie :p

no właśnie...

pomyśl, że w 3 dni postawili mi całą więźbę, 2 tygodnie dach cały (jakby przerw nie było), a takie drobiazgi jak malowanie i układanie paneli to można robić w przerwie na reklamy w tv i byście zdążyli... ;)

Gdyby jeszcze mój mąż podzielał ten zapał...

no właśnie...

pomyśl, że w 3 dni postawili mi całą więźbę, 2 tygodnie dach cały (jakby przerw nie było), a takie drobiazgi jak malowanie i układanie paneli to można robić w przerwie na reklamy w tv i byście zdążyli... ;)

u nas z dachem było podobnie, panowie uwijali się jak mróweczki więźba w 3 dni położona a dekarze kolejny tydzień i dach zrobiony :rolleyes: