myszonik 10.12.2011 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Drzwi to urzędowski, ale oznaczenia koloru nie pamiętam. W salonie gdzie kupowałam mieli też okna oknoplastu, więc mogłam sobie dobrać najbardziej pasujący kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.12.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Kiedy fotki kanapy będą? Krzesła całkiem fajne, na zdjęciach bez zarzutu:) Mój mąż poprosiło o jedno, żadnych plastikowych krzeseł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 10.12.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Też jestem ciekawa kanapy, zwłaszcza tego koloru Co do palstików, to ja zawsze byłam anty, co zresztą męża cieszyło. A ostatnio mnie wzięło na pantony i stanę na głowie,zeby je mieć Mąż chyba ma nadzieję,ze żartuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 10.12.2011 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Kanapa już przykryta.. próbowałam zrobić jakieś zdjęcia kawałka żeby pokazać kolor, ale jest ciemno i pochmurno i z lampą wychodzą jakieś cuda na kiju - kolor kompletnie przekłamany - wygląda jak bordo a ja nie mam bordowej kanapy:)Chyba musicie poczekać do przyszłego piątku, kiedy to mam nadzieję skończyć malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 10.12.2011 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 No dobra mam jedno zdjęcie z wczoraj, ale komórkowe. Kolor na moim monitorze w miarę nieprzekłamany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.12.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Dechy super!!! Kanapa ma fajny kształt, lekko opływowy i jest ogromna:) Kolor u mnie wygląda na wrzos. Będzie ciekawym akcentem w Waszym pięknym salonie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 10.12.2011 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 No jest wrzosowa, wszystko się zgadza A te oparcia można regulować i podnosić do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 10.12.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 wow, faktycznie jest ogromna Jakie ma wymiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 10.12.2011 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Wymiary ma jakieś 3,5 metra (ten najdłuższy bok) x 2,35 metra (ten dłuższy z krótszych boków). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 10.12.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 KOLOS !!!! - Piekna i ogromna. Wygląda na bardzo wygodną i u mnie na monitorze jest w brązowym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 10.12.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Na moim - wrzos w czekoladzie Witaj myszonik! Bardzo wypasiona ta kanapa, a zdradzisz nazwę i producenta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 10.12.2011 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 KOLOS !!!! - Piekna i ogromna. Wygląda na bardzo wygodną i u mnie na monitorze jest w brązowym kolorze Wyreguluj odbiornik:) Na moim - wrzos w czekoladzie Witaj myszonik! Bardzo wypasiona ta kanapa, a zdradzisz nazwę i producenta ? Witaj kocimieto u mnie:) Kanapa to vero appartamenti - model cyclamino, ma tę zaletę, że jest modułowa, więc można sobie poszaleć z konfiguracjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 10.12.2011 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 KOLOS !!!! - Piekna i ogromna. Wygląda na bardzo wygodną i u mnie na monitorze jest w brązowym kolorze Wyreguluj odbiornik:) Na moim - wrzos w czekoladzie Witaj myszonik! Bardzo wypasiona ta kanapa, a zdradzisz nazwę i producenta ? Witaj kocimieto u mnie:) Kanapa to vero appartamenti - model cyclamino, ma tę zaletę, że jest modułowa, więc można sobie poszaleć z konfiguracjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 10.12.2011 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Dlaczego jeden post napisał się dwa razy w odstępie niemal dwugodzinnym?Ja siadam do kompa a on sam na FM pisze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 10.12.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Dlaczego jeden post napisał się dwa razy w odstępie niemal dwugodzinnym? Ja siadam do kompa a on sam na FM pisze??? Wyreguluj komputer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 11.12.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Witam,możesz zdradzić co to za lampa w jadalni? Pasowałaby do moich kulek w salonie...Gratuluję fantastycznego domu!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 11.12.2011 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Witaj Klesiu:)Lampa to jak wszystkie moje kulki (czy według pana elektryka wieszającego - światła od syrenki) italux sferio taka jak np. tuhttp://www.ceneo.pl/13186610 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 11.12.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Dziękuję za ekspresową odpowiedź, idę szukać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 12.12.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Kanapa ekstra. Ale czekam na lepsze zdjęcie bo kolor niestety nie wychodzi dobrze.Ale i tak najbardziej ciekawa jestem schodów.Za spotkaniem jestem bardzo a jeśli chodzi o termin to apeluję o jak najszybszy. Póki jestem mobilna.Na końcówkę ciąży się nie piszę a później to wiecie jak jest. Może się okazać, że będę na jakieś dwa, trzy miesiące wyłączona. Czyli najlepiej jakoś w styczniu. Może być też u mnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 12.12.2011 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Styczeń mi pasuje, jeszcze jestem na macierzyńskim Schody się robią, tylko ja jakoś nie mam serca robić im zdjęć... znużył mnie proces ich bolesnych narodzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts