ka_em 14.12.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 A reszta dziewczyn siedzi cicho. Nikt nie ma ochoty się z nami widzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 14.12.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Jak schody? Skończone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 14.12.2011 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Jak schody? Skończone? Zajrzyj do dziennika .... jest tam niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 14.12.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Powiem jedno: IGŁA!!! Niestety ja pewno będę mieszkać w czasie ich wykonywania ale jak będzie taki efekt jak u ciebie to przeżyje wszystko.Ogromnie, mega mi się podobają. Barierka wyszła super. Czy ty też masz dąb?Acha, no to kiedy wprowadzka? Teraz to już nie ma na co czekać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papisia 14.12.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 schody cudeńko, a barierka.... hmmmm... prawie identyczna jak moja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.12.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 myszonik - schody prezentują się kapitalnie I miałam mieć taka samą barierkę ale finalnie zdecydowałam się na szkło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 14.12.2011 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Cieszę się, że się podobają.ka_emod dziś działają malarze - do piątku mają skończyć drugie malowanie i mogę zaczynać sprzątać i wielką przeprowadzkę. Uwierz, że brudu było przy tych schodach tyle, że głowa boli - praktycznie cały dom mam po tym w pyle... drewno to dąb, ale dodatkowo wybarwiany i olejowany pod kolor podłogi - i nie gładki tylko szczotkowany. pinacoladoszkło jako barierka mi się podoba, bardzo nawet, ale u kogoś - sama sobie nie wyobrażam tego czyścić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.12.2011 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 ja tez sobie tego jeszcze nie wyobrażam Pierwsze czyszczenie nadal przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papisia 14.12.2011 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 szkło jako barierka mi się podoba, bardzo nawet, ale u kogoś - sama sobie nie wyobrażam tego czyścić... oj tak, szklo wygląda pięknie, moja znajoma ma szkło, trójke dzieci i......... panią, która sprzata, szkło wygląda u niej kapitalnie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 14.12.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 myszonik, schody wyglądają super, no i gratuluję przeprowadzki przed świętamimożesz zdradzić ile kosztowały schody i kto ci je robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papisia 14.12.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 A reszta dziewczyn siedzi cicho. Nikt nie ma ochoty się z nami widzieć? ja też chcę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 14.12.2011 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 ja tez sobie tego jeszcze nie wyobrażam Pierwsze czyszczenie nadal przede mną To ja kciuki trzymam Pierwsze to pewnie nie będzie bolesne, bo wiesz radość z nowego, ale 101 może być gorzej.... myszonik, schody wyglądają super, no i gratuluję przeprowadzki przed świętami możesz zdradzić ile kosztowały schody i kto ci je robił? Napisałam na priv. ja też chcę... No to super. Ze strony ka_em padło hasło styczeń, mnie pasuje, miejsce do uzgodnienia - zapraszam do mnie jeśli Was odległość nie odstraszy, mogę też dojechać, z tym, że z moim bąblowatym dziecięciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bblack 14.12.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Witam.Mam pytanie odnośnie producenta i modelu lamp oświetlających schody.Może jest także szansa na fotkę oświetlenia schodów, tak popołudniu gdy już powoli się ściemnia Wiem, że małe dzieciątko pochłania dużo czasu ale gdyby się udało będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 14.12.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Schody cudo!!!! WArto było czekać, wyglądają na wymuskane. Potwierdzam że brudu przy ich wykonywaniu pełno tak było też u mnie cały dom był zapylony. Oczywiście zgłaszam sie też na spotkanie styczniowe.. zresztą miałam taki plan żeby latem coś zorganizować u siebie, ale potem jak twixy się pojawiły to zweryfikowały mi plany. W każdym razie jak styczeń nie uda się to latem zapraszam do siebie. Na razie jedno wiemy.. styczeń.. ale czy planujecie spotkanie w godz. południowych/ wieczornych? w tygodniu/ w weekend? z M czy bez? Jeju jak fajnie będzie się w końcu spotkać w realu.. nie mogę się doczekać. Jakbym się nie odzywała na forum to napiszcie do mnie na priva pls.. bo coś rzadko tu zaglądam a jak wpadam to mam tyle do nadrobienia że boję się żebym nie przegapiła spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 14.12.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Myszonik schody miód malina no i te barierki zarąbiste, ty już Myszo "jedną nogą " mieszkasz to takie fajne jest przed tymi szczególnymi świętami jak Boże Narodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 15.12.2011 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Bblack lampki przy schodach to skoff tango takie jak np. tu http://www.luxmarket.pl/asortyment/skoff/oprawa-led-tango-music-line/3570 Nie sądzę, aby zdjęcie robione o zmierzchu coś zmieniło, teraz jest tak mroczno i ponuro, a dodatkowo na klatkę schodową u mnie prawie nie dochodzi światło dzienne.. Ado co do spotkania to jestem otwarta na propozycje jak miałoby wyglądać. Myślę, że na pierwszy rzut możemy się spotkać bez mężów i spokojnie poznać, a potem integrować rodziny. Co do terminów jestem otwarta - jeśli w tygodniu to będę musiała zabrać Karolę, jeśli w weekend mogę ją zostawić tatusiowi khb trochę się tylko boję czy uda mi się te obie nogi do świąt przenieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.12.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Myszonik, ale Ty masz piękne schody i jakie boskie barierki:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 15.12.2011 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Uprzejmie dziękuję w imieniu schodów. Dobrze, że chociaż wrażenie robią po tych nerwach, które przez nie straciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.12.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 A reszta dziewczyn siedzi cicho. Nikt nie ma ochoty się z nami widzieć? a jaki rejon? Uprzejmie dziękuję w imieniu schodów. Dobrze, że chociaż wrażenie robią po tych nerwach, które przez nie straciłam już pędze do dziennika nadrobić schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 15.12.2011 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 a jaki rejon? Poznań i okolice, ale przyjezdne też witamy z otwartymi ramionami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts