Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pomarańczowy zawrót głowy Myszy i Niedźwiedzia - komenty:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Powiem jedno: IGŁA!!!

Niestety ja pewno będę mieszkać w czasie ich wykonywania ale jak będzie taki efekt jak u ciebie to przeżyje wszystko.

Ogromnie, mega mi się podobają. Barierka wyszła super.

Czy ty też masz dąb?

Acha, no to kiedy wprowadzka? Teraz to już nie ma na co czekać?

Cieszę się, że się podobają.

ka_em

od dziś działają malarze - do piątku mają skończyć drugie malowanie i mogę zaczynać sprzątać i wielką przeprowadzkę. Uwierz, że brudu było przy tych schodach tyle, że głowa boli - praktycznie cały dom mam po tym w pyle...

drewno to dąb, ale dodatkowo wybarwiany i olejowany pod kolor podłogi - i nie gładki tylko szczotkowany.

pinacolado

szkło jako barierka mi się podoba, bardzo nawet, ale u kogoś - sama sobie nie wyobrażam tego czyścić...

ja tez sobie tego jeszcze nie wyobrażam ;) :lol2: Pierwsze czyszczenie nadal przede mną :D

To ja kciuki trzymam ;)

Pierwsze to pewnie nie będzie bolesne, bo wiesz radość z nowego, ale 101 może być gorzej....

myszonik, schody wyglądają super, no i gratuluję przeprowadzki przed świętami

możesz zdradzić ile kosztowały schody i kto ci je robił?

Napisałam na priv.

ja też chcę...

No to super. Ze strony ka_em padło hasło styczeń, mnie pasuje, miejsce do uzgodnienia - zapraszam do mnie jeśli Was odległość nie odstraszy, mogę też dojechać, z tym, że z moim bąblowatym dziecięciem ;)

Schody cudo!!!! WArto było czekać, wyglądają na wymuskane. Potwierdzam że brudu przy ich wykonywaniu pełno tak było też u mnie cały dom był zapylony.

Oczywiście zgłaszam sie też na spotkanie styczniowe.. zresztą miałam taki plan żeby latem coś zorganizować u siebie, ale potem jak twixy się pojawiły to zweryfikowały mi plany. W każdym razie jak styczeń nie uda się to latem zapraszam do siebie. Na razie jedno wiemy.. styczeń.. ale czy planujecie spotkanie w godz. południowych/ wieczornych? w tygodniu/ w weekend? z M czy bez? Jeju jak fajnie będzie się w końcu spotkać w realu.. nie mogę się doczekać. Jakbym się nie odzywała na forum to napiszcie do mnie na priva pls.. bo coś rzadko tu zaglądam a jak wpadam to mam tyle do nadrobienia że boję się żebym nie przegapiła spotkania.

Bblack

lampki przy schodach to skoff tango takie jak np. tu

http://www.luxmarket.pl/asortyment/skoff/oprawa-led-tango-music-line/3570

Nie sądzę, aby zdjęcie robione o zmierzchu coś zmieniło, teraz jest tak mroczno i ponuro, a dodatkowo na klatkę schodową u mnie prawie nie dochodzi światło dzienne..

Ado

co do spotkania to jestem otwarta na propozycje jak miałoby wyglądać. Myślę, że na pierwszy rzut możemy się spotkać bez mężów i spokojnie poznać, a potem integrować rodziny. Co do terminów jestem otwarta - jeśli w tygodniu to będę musiała zabrać Karolę, jeśli w weekend mogę ją zostawić tatusiowi :)

khb

trochę się tylko boję czy uda mi się te obie nogi do świąt przenieść ;)