agalind 15.12.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Przywędrowałam do ciebie od Pinacolady:) Piękne schody Ogrodzenie zapisuję, żeby w przyszłym roku zgapić troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 15.12.2011 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 agalind witam, rozgość się i zgapiaj ile dusza zapragnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.12.2011 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 i tylko kobiety...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 15.12.2011 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 i tylko kobiety...? Ależ skądże znowu... skąd to przypuszczenie? Forumowicze - Panowie jak najmilej widziani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 15.12.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Jak dla mnie może być w tygodniu i bobasami:). Ja inaczej nie funkcjonuję A gdzie? Jestem mobilna więc czy dalej czy bliżej jest mi obojętnie. Z tego co wiem to każda z nas mieszka w innym miejscu więc dojazd do każdej z nas jest musem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 16.12.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 czy mogę się dopisać do listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 16.12.2011 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 khb no pewnie:) Ja jestem z Szamotuł, więc do mnie macie kawałek drogi (zwłaszcza z drugiej strony miasta), niemniej jednak serdecznie zapraszam do siebie:) Jeśli nie chcecie jechać tak daleko to się dostosuję i dojadę, chociaż moja Mycha ma różne pomysły na zachowanie w samochodzie ka_em wczoraj małżonek z kolegą do drugiej w nocy wieszali lampę na klatce schodowej. Jesteś jeszcze zainteresowana? Kupiliście w końcu też taką? Dała się skrócić do dowolnie wybranej długości - bez skrócenia mój mąż mówi, że wisiała ok. 1,5 m nad spocznikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 16.12.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Musisz mi cyknąć zdjątko:). Jeśli dała sie skrócić to pewniesię na nią zdecyduję. Strasznie mi się ona podoba i innej nie biorę pod uwagę. Bałam się tylko o tą wysokość. A kupowałaś ją przez neta? Ja dostałam najlepszą ofertę w Arkadii(Lampiarni) za niecałe 700zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 16.12.2011 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 To niedrogo. Ja kupowałam przez net chyba za ok. 800. Zdjęcia mam tylko liche mi małżonek zrobił - niewiele widać, zaraz wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 16.12.2011 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 16.12.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Wyglada super. Ale kolor to masz chyba srebrny?Wiem, ze niedrogo- nawet na allegro kosztuje ok 800zł - nigdzie taniej nie widziałam wiec wyceną się zdziwiłam. Muszę do nich jeszcze raz uderzyć i potwierdzić tą cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 16.12.2011 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Tak ja mam srebrną.Za 700 bierz bez zastanowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.12.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Bardzo fajny zwis, idealny na klatkę schodową, chociaż nie tylko:) I teraz głupie pytanie - jak tam się wymienia żarówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 16.12.2011 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 No ta lampa jest baardzo długa (w sensie, że nisko wisi), więc właściwie albo na klatkę, albo jak ktoś ma dziwne upodobania i chce wokół lampy chodzić. A co do żarówek to jest podobno jakiś specjalny kluczyk, którym się otwiera i przytrzymuje, ale nie widziałam jak to robili, więc tylko wiem z opowieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.12.2011 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Nad schody idealna i np. do wysokiego salonu z antresolą Moja upatrzona Ball miała wewnątrz 8 maleńkich żarówek i nawet w sklepie nie potrafili powiedzieć co zrobić gdy jedna się wypali. Dlaczego te lampy są takie drogie?!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 16.12.2011 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Dlaczego te lampy są takie drogie?!! Dobre pytanie... też wolałabym, aby były tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.12.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Chyba lampy i baterie najbardziej mnie szokują, a pśtryczki to już rozbój w biały dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 17.12.2011 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Mnie najbardziej szokowały sumy za jakieś durne dodatki do produktów głównych - kleje, fugi, silikony, kolanka, rurki, kabelki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.12.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Myszonik właśnie byłam u ciebie w dzienniku i przywędrowałam u Moni. wy już mieszkacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 17.12.2011 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 cześć Moniko! Nie mieszkamy, walczymy z brudem i powoli się przenosimy:) Ja właśnie odgruzowałam kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts