Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pomarańczowy zawrót głowy Myszy i Niedźwiedzia - komenty:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no bo już prawie wszystko macie.:wiggle: i jak dalej masz pył???

pył jest niezniszczalny! A na serio jest go z każdą chwilą mniej i zakładam, że w końcu zniknie...

jejku jak zazdroszczę, że przeprowadzka juz trwa !!! Trzymam kciuki za pomyślność akcji ;)

Dzięki za kciuki. Przydadzą się bardzo...

Myszonik, spokojnie

To wszystko się kiedyś skończy. Ja np wczoraj i dziś opadłam z sił. Miałam od rana odkurzać, umyć okna, w ogóle się za cokolwiek wziąć

I oczywiście nie robię nic.

Miałam ten sam problem z pierdółkami. Miałam i mam dalej. Bo gdzieś tam one są przecież

Jak to STÓŁ?!!!

Pojechałam?

Ardea... ja miałam do tego stołu jakieś 50 m i obejrzałam go po 5 godzinach od przywiezienia, więc musi już być ze mną źle.

Ale za to obejrzałam w całości już złożony na gotowo i z dostawionymi krzesłami.

Stół super, krzesła jednak chyba średnio do niego pasują.

Foty będą jutro, bo dziś ciemno i jakieś bez sensu kolory wychodzą ;)

Moniu

co MD na Twój telefon w sprawie wad stołu?

Myszonik ale tempo ostre!!! i podziwiam M.. mój zawsze organizuje sobie pomoc w postaci cioci i mamy:) nie przejmuj się ryskami, zapewniam Cię że nie dostrzega się tego później. Ja tylko dostaje szału na okna.. mam wielkie przeszklenia i ciagle widać na nich smugi.. po dochodzeniu okazało się ze to jakiś smar fabryczny i za jakiś czas zejdzie.. tymczasem okna myłam już 5 razy w ciągu 3 miesięcy:) sąsiedzi patrzą jak na nienormalną.

Nie daj się zwariować z porządkami. Powrzucaj wszystko do kartonów i upchnij w kąty.. w wolnej chwili odgruzujesz.. cha u mnie w garażu do dzisiaj stoją kartony:)

Myszonik trzymaj się ... przeprowadzka i pierwsze tygodnie są ciężkie ale później pozostaje już tylko delektować się nowym domem i dokańczać co nie dokończone do końca naszych dni ;).

Czy wstawiałaś swój wrzosowy narożnik gdzieś? Bo w dzienniku nie ma? Stołu też jestem ciekawa, masz wybarwiony na ciemno? Bo nóżki krzeseł chyba ciemniejsze od klasycznej dębiny?

Ado

ja nie mam garażu, więc nie bardzo mam gdzie graty trzymać - garderoby i kanciapy zaraz zginą pod kartonami z niewiaodmoczym :)

tofee

kanapy zdjęcie dałam w komentach, ale komórkowe, więc kiepskie. Próbowałam robić wczoraj czy przedwczoraj wieczorem, ale wychodzi totalnie przekłamany kolor... a za dnia jakoś nie mogę na budowę dojść i zrobić fot, ale obiecuję, że będą... może jutro....

tak w ogóle to muszę się z tą sofą oswoić - i żałuję, że nie postawiłam na swoim i nie walczyłam z małżonkiem o szarą - szare są super co widać u Marjelki i Moni

stół mam dąb barwiony na orzech amerykański - wyszedł ładny orzechowy, choć miałam złudzenie, że odcień jest lekko czerwony, ale też oglądałam go tylko w sztucznym świetle, więc trudno powiedzieć.

Jutro wieczorem mam już zamiar nadawać z nowego domu, trzymajcie kciuki za ostatnie podrygi przeprowadzkowe...

Foty będą jak się ogarnę z lekka ;)

khb

za kciuki dziękuję - trzymajcie, trzymajcie.

Za wszystkie słowa otuchy również dzięki - miło pomyśleć, że ktoś mentalnie ten bolesny proces wspiera :)

A choinkę jak tak dalej pójdzie to nie wiem czy zdążę kupić - pewnie na ostatnią chwilę i jakieś niewydarzone niefotogeniczne kikuty mi zostaną ;)

jej , jak ja Ci zazdroszczę tych problemów przeprowadzkowych. Ile bym dała, żeby mieć podobne problemy do twoich ;) Jeszcze rok temu mówiłam, że przeprowadzę się jak juz będę mieć wszystko na tip-top. Teraz już wiem, że mogłabym mieszkać juz teraz: na kartonach i gołych wylewkach. Tak kusi :) A swoją drogą jakbym chciała wszysko wykonczyc przed przeprowadzką to albo musiałabym zrobic wielka prowizorkę albo wprowadzić sie w wieku emerytalnym :lol2:

Jakby nie było - kciukasy trzymam zacisnięte ( z nadzieją, że w sierpniu Ty będziesz trzymać za mnie ;) :p ) i czekam na fotki zamieszkałego domku. Moga byc z bałaganem ;) Byle by cos było bo ciekawość zżera :D