Ardea 20.12.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Myszeńko, dołączam się do grona wspierających i trzymam kciuki:) Normalnie pewnie by wsiąknęła do jutrzejszego wieczora, ale może jej Mały Budzik nie pozwoli jej na dosypianie, a wtedy zajrzy do nas na chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 20.12.2011 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Już jestem:) Dzięki za kciukasy - udało się!!! :wiggle::wiggle: Dwie łazienki jeszcze brudne, ale poza tym jestem prawie przeniesiona i z najważniejszych rzeczy rozpakowana.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 20.12.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 net też działa? czy mobilny..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.12.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 no to gratulacje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.12.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Po wpisie z dziennika, już widać, ze dobrze mieszka Ci się w nowym domu:) Dobry nastrój szybko się udziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 20.12.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 myszonik łapię tę dobrą energię i czuję się jakbym to ja się przeprowadziła. Cieszę się razem z Tobą a jednocześnie zadraszczam - pozytywnie oczywiście. Co tam brud, co tam pył, co tam zarysowana wanna czy kamień na kabinie...... Chwila na swojej kanapie przed nowym TV i ze starym laptopem na kolanach - bezcenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 20.12.2011 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Dzięki kochani!Esiak - polsat LTE - jakby co polecam - zadowolona jestem zeń bardzo, choć normalnie cyfrowego polsatu (jako dostawcy tv) nie znoszę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.12.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 jeszcze przeczytałam twój wpis w dzienniku. rzeczywiście pozytywna energia aż tryska. fajne bedziesz miała swięta w domu pachnącym nowoscią i ...choinką. masz juz Monika choinkę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 20.12.2011 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Choinki nie mam i już się martwię, nie mieliśmy czasu kupić, od jutra mąż wraca po urlopie do pracy, ja z dzieckiem po choinkę pojadę i coś mam obawy, że będziemy kupować na ostatnią chwilę i kikuty same zostaną A co tam - mogę nawet kikut mieć w nowym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 20.12.2011 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Dzięki kochani! Esiak - polsat LTE - jakby co polecam - zadowolona jestem zeń bardzo, choć normalnie cyfrowego polsatu (jako dostawcy tv) nie znoszę.... dla mnie niestety nieakceptowalny - limity, muszę mieć stałe łącze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 20.12.2011 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Do nikogo na forum dziś nie zajrzałam. Przeprowadzałam się cały dzień - nie czuję ciała i jednocześnie czuję każdą kosteczkę Ale teraz - siedzę sobie na nowej kanapie przed nowy telewizorem ze starym komputerem, właśnie parzy się pierwsza herbatka z nowego czajnika, a ja mam piloto, mam laptopo i czuję, że jestem w domu.... cudowne uczucie. Zdjęć chwilowo nie będzie, bo nie mam zielonego pojęcia gdzie jest kabel od aparatu jak i sam aparat Dziękuję wszystkim którzy wspierali mnie tu na forum przez całą budowę, służyli radą i pociechą oraz szczęśliwymi kciukami Wysyłam Wam w świat trochę mojej pozytywnej energii, niepowtarzalnej energii pierwszego wieczoru w nowym domu - mam nadzieję, że ta energia się rozniesie po całym kraju Kochana niesie się niesie . GRATULACJE i super że udało się dzisiaj, w tym roku, przed świętami i macie to już za sobą ... a wiem co mówię ... ja co to się przeprowadzała całe półtora tygodnia temu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.12.2011 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 mam nadzieję, że ta energia się rozniesie po całym kraju:) No ja ją poczułam Super Monik! Wielkie brawa i gratulacje Teraz już tylko radość. I tego Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 21.12.2011 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Gratulacje Witajcie w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 21.12.2011 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Myszonik - gratulacje i życzę Wam wspaniałego mieszkania w nowym domu! No to chyba wszyscy z aktualnego rzutu już przeprowadzeni? Następni w kolejce zdaje się są Balbina, Spirea, wojgoc (?) i my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papisia 21.12.2011 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Myszko, ja tez skladam GRATKI!!! a teraz czekam na relację, jak sie spało.....;);)a moze nie spało:D:D bardzo się cieszę - Twoja energia działa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 21.12.2011 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Hej, dziękuję wszystkim serdecznie za gratulacje. salik - Wy na pewno w kolejnym rzucie:) Snów nie pamiętam, z resztą niestety niewiele spałam - jakoś mimo ogromnego zmęczenia nie mogłam usnąć - odgłosy nowego domu mi to utrudniały. Generalnie będę się musiała przyzwyczaić do tego, że strasznie niesie się po domu echo i wszelkie odgłosy - nie sądziłam , że tak będzie wszystko słychać.... masakra. Pewnie po części to wina tego, że nie mam żadnych tkanin - dywanów, zasłon, firan, ale jakoś takie tkaniny we wnętrzach mnie nie kręcą.... Teraz siedzę w salonie, moja mała coś tam sobie po swojemu gada, a tym gadaniem echo niesie się po całym domu. Okazało się, że niani elektronicznej nie potrzebuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 21.12.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Myszonik - a macie już wszystkie meble itp? Bo echo nie tyle potrzebuje pustej podłogi, co pustej przestrzeni. Z reguły najbardziej roznosi się tam gdzie nie ma mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.12.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Myszoniku, gratuluje Wam i ... dziekuje Ci za piekny opis tego, co czujesz-mogłam sobie wyobrazic,co poczuje za kilka miesiecy...ehh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 21.12.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Myszoniku z całego serca gratuluję przeprowadzki i tego ciepełka domowego którym się rozkoszujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 21.12.2011 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 saliku mebli trochę mamy - w salonie kanapę, stolik kawowy, w jadalni stół i krzesła, zabudowaną kuchnię - nie jest to jeszcze docelowo, ale pusta chata nie stoi Ja sobie krzyknę z salonu z kanapy to echo odpowiada z drugiego rogu - po przekątnej z jadalni hazel, khb zobaczycie, że niedługo ta radość i Wam będzie dana - czas poświęcony budowie szybko mija i jakoś zapomina się o tej wykończeniówkowej harówie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts