papisia 21.12.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 a u mnie ŚNIEG!!! nie ma to jak pierwsze Święta w nowym domku w snieznym puchu!!!Myszonik a jak u Ciebie? pada???? oby do soboty padało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 21.12.2011 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 U mnie też śnieg - obudziłam się po pierwszej nocy w nowym domu, pociągam rolety - patrzę śnieg - teraz już jest przyjemnie i świątecznie biało, ale coś mój teść mówił, że w piątek ma być + 7 stopni, więc chyba z białych świąt nici... na razie cieszę się widokiem spadających białych płatków i zaśnieżonych choinek za oknem... muszę szybko zdjęcie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 21.12.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Ten śnieg to na powitanie Miło tak, już po tych wszystkich wyborach, rozterkach - zazdroszczę, ale oczywiście bez zawiści i z pełną świadomością, że dom się urządza bez końca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 21.12.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 O jejku, niestety z opóźnieniem ale bardzo szczerze:GRATULACJE Z PRZEPROWADZKI Nie zagądałam na forum bo robiłam to samo co ty, czyli: mycie okien, sprzątanie i czyszczenie tego wiecznego pyłu. No ale ty juz jesteś u siebie!!!Ja będę najpóźniej w piątek - ale na pewno przed świętami. Pozdrawionka i odpoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 21.12.2011 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 ka_emwiesz, że myślę o Was żeby się udało, trzymam mocno kciukasy. Zaciśnij zęby na te ostatnie dni - dacie radę i naprawdę warto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 21.12.2011 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Myszonik gratuluję!!!! życzę dużo radości w nowym domku, żeby dobrze się Wam mieszkało. Ciekawe czy za tydzień, dwa.. poczujesz to co ja.. pustkę i żal że skończyło się budowanie:) każdy etap ma swoje uroki, przez całą budowę marzymy o tej chwili a potem brakuje czegoś.. fajnie było dzięki budowie, forum poznać Cię i mam nadzieję że nie znikniesz stąd.. ja myślę że to never ending story ale u mnie pełno do zrobienia a Ty już masz wszystko na tip top. Zostań z nami a tymczasem odpocznij i delektuj sie chwilą w nowym domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 21.12.2011 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Ado, nigdzie się nie wybieram:) To forum wciąga ludzi z siłą oka cyklonu I tak naprawdę mam jeszcze mnóstwo rzeczy do zrobienia, mnóstwo niedoróbek i błędów wychodzi, ale o tym na razie cicho sza.... powiesiłam lampki na balkoniku, wysłałam małżonka po choinkę, więc święta idą wielkimi krokami.... muszę jeszcze jakoś lodówkę zapełnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.12.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Myszonik serdecznie Ci gratuluję przeprowadzki:) Śledzę Twój dziennik od początku i chociaż zostałam daleko w tyle za grupą wielkopolską to wiernie wam kibicowałam:) A pusta lodówkę się nie przejmuj, najważniejsze że już jesteście u siebie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 21.12.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 a mi będzie brakować Twoich trafnych uwag Myszo.... w moim dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 22.12.2011 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 a mi będzie brakować Twoich trafnych uwag Myszo.... w moim dzienniku Ależ ja nie zamierzam pogrążyć się w jakimś niebycie. Już pisałam, że forum uzależnia i zostaję z Wami.. jeszcze się Wam moje gadanie znudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papisia 22.12.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Myszko, życzę Wam spokojnych, radosnych Świąt. By te pierwsze święta w nowym domu były magiczne i na zawsze pozostały w Waszej pamięci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 22.12.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 (edytowane) Myszonik, no pięknie, gratulacje:))) Tutaj prawie jak na forum ciążowym grudniówek. Po kolei na każdą przychodzi czas i rodzi (przeprowadza się) Z tymże niektórym się ta ciaza to wiosny przeciagnie. Wesołych i śniegowych Świąt http://free.desktopwallpaper.org/xmastreesnow-588159.gif Edytowane 22 Grudnia 2011 przez sheenaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 22.12.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Myszonik, no pięknie, gratulacje:))) Tutaj prawie jak na forum ciążowym grudniówek. Po kolei na każdą przychodzi czas i rodzi (przeprowadza się) Z tymże niektórym się ta ciaza to wiosny przeciagnie. ej, ja tez z forum ciążowego tylko ze styczniówek 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 22.12.2011 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Tylko tu na budowlanym czasem ciąże trochę dłuższe.. moja trwała jak teraz policzyłam na szybko 18 miesięcy... to chyba jak u słonicy??? Dziękuję serdecznie za życzenia świąteczne - ja się ze swoimi jeszcze pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 22.12.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Ależ ja nie zamierzam pogrążyć się w jakimś niebycie. Już pisałam, że forum uzależnia i zostaję z Wami.. jeszcze się Wam moje gadanie znudzi :hug:wiem wiem że to działa jak narkotyk ( czasami w pracy nielegalnie całkiem muszę zajrzeć ) ale cieszę się że będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 22.12.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Ło! 11 dni mnie nie było i już po przeprowadzce? GRATULACJE, MYSZKO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 22.12.2011 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 11 dni to kupa czasu, nie tylko ja zdążyłam się przeprowadzić...Witaj z powrotem po sieciowym niebycie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 22.12.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://img825.imageshack.us/img825/4656/swietanowyrok2008.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 22.12.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 myszonik - podaj mi kochana jaki masz wymiar swojego stołu ? Wybarwienie przecudne - idealnie zgrało się z podłogą . Zadowolona jestes z wykonania? Bo naczytałam się ostatnio u którejś z dziewczyn (monsabia chyba), ze dostała z MD bubel za ciężkie pieniądze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 22.12.2011 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Ja mam wymiar 100x170 rozkładany do 100 x270. Dąb barwiony na orzech amerykański. Jestem bardzo zadowolona, wszystko ok. Monsanabia miała chyba strasznego pecha, bo wszyscy, którzy mają stoły z MD są zadowoleni. Jak chcesz rzucić okiem to u niej w wątku wkleiłam więcej fot wybarwienia blatu. Dzięki za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts