Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pomarańczowy zawrót głowy Myszy i Niedźwiedzia - komenty:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U mnie też śnieg - obudziłam się po pierwszej nocy w nowym domu, pociągam rolety - patrzę śnieg - teraz już jest przyjemnie i świątecznie biało, ale coś mój teść mówił, że w piątek ma być + 7 stopni, więc chyba z białych świąt nici... na razie cieszę się widokiem spadających białych płatków i zaśnieżonych choinek za oknem... muszę szybko zdjęcie zrobić ;)

O jejku, niestety z opóźnieniem ale bardzo szczerze:

GRATULACJE Z PRZEPROWADZKI

Nie zagądałam na forum bo robiłam to samo co ty, czyli: mycie okien, sprzątanie i czyszczenie tego wiecznego pyłu.

No ale ty juz jesteś u siebie!!!

Ja będę najpóźniej w piątek - ale na pewno przed świętami.

Pozdrawionka i odpoczynku

Myszonik gratuluję!!!! życzę dużo radości w nowym domku, żeby dobrze się Wam mieszkało. Ciekawe czy za tydzień, dwa.. poczujesz to co ja.. pustkę i żal że skończyło się budowanie:) każdy etap ma swoje uroki, przez całą budowę marzymy o tej chwili a potem brakuje czegoś.. fajnie było dzięki budowie, forum poznać Cię i mam nadzieję że nie znikniesz stąd.. ja myślę że to never ending story ale u mnie pełno do zrobienia a Ty już masz wszystko na tip top. Zostań z nami a tymczasem odpocznij i delektuj sie chwilą w nowym domku.

Ado,

nigdzie się nie wybieram:)

To forum wciąga ludzi z siłą oka cyklonu ;)

I tak naprawdę mam jeszcze mnóstwo rzeczy do zrobienia, mnóstwo niedoróbek i błędów wychodzi, ale o tym na razie cicho sza.... powiesiłam lampki na balkoniku, wysłałam małżonka po choinkę, więc święta idą wielkimi krokami.... muszę jeszcze jakoś lodówkę zapełnić ;)

Myszonik, no pięknie, gratulacje:)))

Tutaj prawie jak na forum ciążowym grudniówek.

Po kolei na każdą przychodzi czas i rodzi (przeprowadza się) :)

Z tymże niektórym się ta ciaza to wiosny przeciagnie.

Wesołych i śniegowych Świąt

http://free.desktopwallpaper.org/xmastreesnow-588159.gif

Edytowane przez sheenaz

Myszonik, no pięknie, gratulacje:)))

Tutaj prawie jak na forum ciążowym grudniówek.

Po kolei na każdą przychodzi czas i rodzi (przeprowadza się) :)

Z tymże niektórym się ta ciaza to wiosny przeciagnie.

ej, ja tez z forum ciążowego tylko ze styczniówek 2010 ;) :lol2:

Ależ ja nie zamierzam pogrążyć się w jakimś niebycie. Już pisałam, że forum uzależnia i zostaję z Wami.. jeszcze się Wam moje gadanie znudzi ;)

:hug:wiem wiem że to działa jak narkotyk ( czasami w pracy nielegalnie całkiem muszę zajrzeć :cool:)

ale cieszę się że będziesz :yes:

myszonik - podaj mi kochana jaki masz wymiar swojego stołu ? Wybarwienie przecudne - idealnie zgrało się z podłogą . Zadowolona jestes z wykonania? Bo naczytałam się ostatnio u którejś z dziewczyn (monsabia chyba), ze dostała z MD bubel za ciężkie pieniądze....

Ja mam wymiar 100x170 rozkładany do 100 x270. Dąb barwiony na orzech amerykański. Jestem bardzo zadowolona, wszystko ok. Monsanabia miała chyba strasznego pecha, bo wszyscy, którzy mają stoły z MD są zadowoleni. Jak chcesz rzucić okiem to u niej w wątku wkleiłam więcej fot wybarwienia blatu.

Dzięki za życzenia :)