Tatarak 27.12.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 dodaj, że na razie nie planujesz. taki wystrój ma to do siebie, że jak Cię coś najdzie, to dodatkami możesz szybko zmienić charakter aranżacji. lubię to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 27.12.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 no i nie zdążyłam przed świętami.. więc życzę po świętach:) Wesołych Świąt!!!Mam nadzieję że święta w domku się udały - robiłaś wigilię czy skorzystałaś z gościnności? Ps. natrafiłam dzisiaj przez przypadek na koszulkę dla Twojego niedżwiedzia:) - http://endo.pl/nowosci-w-endo/72-dla-doroslego-i-dziecka/tag/wyprzedaz.htmlz napisem "nie karmić niedźwiedzia po 18" może Ci sie przyda link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 28.12.2011 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Tatarak dokładnie tak:) Ado wigilię spędzaliśmy u siostry, ale to była raczej krótka piłka - pierwszy raz w życiu byłam głodna po Wigilii - mała po jakiejś godzinie obcowania z obcą dla niej 15 osób odmówiła współpracy i dostała takiej histerii, że musieliśmy jechać do domu Później był obiad świąteczny u mnie i już wszystko ok. Święta zaliczam mimo wszystko do udanych. Koszulka ma świetny napis, ale mój Niedźwiedź to ma naprawdę gabaryty Niedźwiedzia i i raczej standardowe rozmiary niesprawdzonych firm nie dla niego - ileż ja mu kupiłam ciuchów, w które nie wchodził? Zaprzestałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 29.12.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Myszonik,krótko:przepiękny dach (kolor i kształt dachówki!!!), przecudny kolor okien, tynku i ogrodzenia.Boskie dechy!!!! To tak na szybko:) - gratuluję, wspaniały dom!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 29.12.2011 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Sharlotko miło mi Ciebie gościć i dziękuję za tyle komplementów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 29.12.2011 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Myszonik a może zrobiłabyś fotorelację z całego już domku...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 29.12.2011 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Tatarak dokładnie tak:) Ado wigilię spędzaliśmy u siostry, ale to była raczej krótka piłka - pierwszy raz w życiu byłam głodna po Wigilii - mała po jakiejś godzinie obcowania z obcą dla niej 15 osób odmówiła współpracy i dostała takiej histerii, że musieliśmy jechać do domu Później był obiad świąteczny u mnie i już wszystko ok. Święta zaliczam mimo wszystko do udanych. Koszulka ma świetny napis, ale mój Niedźwiedź to ma naprawdę gabaryty Niedźwiedzia i i raczej standardowe rozmiary niesprawdzonych firm nie dla niego - ileż ja mu kupiłam ciuchów, w które nie wchodził? Zaprzestałam.... Zawsze się dziwiłam że te najmłodsze w domu mają najwięcej do powiedzenia, do nich zawsze należy ostatnie słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aantenka 29.12.2011 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Myszonik, Super dziennik, świetna lektura + odpowiednia ilość zdjęć dla zobrazowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 29.12.2011 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Myszonik a może zrobiłabyś fotorelację z całego już domku...? Myślę nad tym, ale jakoś czasu brak... a ciemnota na dworze w ogóle nie sprzyja robieniu zdjęć Zawsze się dziwiłam że te najmłodsze w domu mają najwięcej do powiedzenia, do nich zawsze należy ostatnie słowo O tak! Młoda rządzi Myszonik, Super dziennik, świetna lektura + odpowiednia ilość zdjęć dla zobrazowania Witam, miło mi na powitanie słyszeć pozytywy. Zapraszam częściej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aantenka 29.12.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Witam, miło mi na powitanie słyszeć pozytywy. Zapraszam częściej. A pozaglądam, tylko się z komentarzami w dziennikach generalnie udzielam rzadko Chyba, że nie mogę wytrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 30.12.2011 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 A pozaglądam, tylko się z komentarzami w dziennikach generalnie udzielam rzadko Chyba, że nie mogę wytrzymać Komentuj, komentuj, każdy głos jest cenny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 30.12.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 http://img710.imageshack.us/img710/8161/nowyrok.gif Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 31.12.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 http://img607.imageshack.us/img607/6997/becf8d4c986765a2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 31.12.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 http://img651.imageshack.us/img651/46/wallpaper377839.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 31.12.2011 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 01.01.2012 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Dziękuję serdecznie za wszystkie życzenia:) Esiak - Twoje szczególnie przypadły mi do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.01.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 01.01.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Myszoniku ja tak w Nowym Roku na początku życzę wszelkiej pomyślności i spełnienia wszystkich marzeń... i tych najbardziej kosmicznych oczywiscie też http://img38.imageshack.us/img38/5571/wedwoje19890.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 03.01.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Myszoniku jako że jesteś moim budowlanym guru gipsowałaś dodatkowo ściany i sufity? Tynki tak ładnie wyszły że chyba się nie zdecydujemy, może tylko salon temat poruszony u Tataraka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 03.01.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 no właśnie, Myszoniku, masz gładzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts