Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pomarańczowy zawrót głowy Myszy i Niedźwiedzia - komenty:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no i nie zdążyłam przed świętami.. więc życzę po świętach:) Wesołych Świąt!!!

Mam nadzieję że święta w domku się udały - robiłaś wigilię czy skorzystałaś z gościnności?

Ps. natrafiłam dzisiaj przez przypadek na koszulkę dla Twojego niedżwiedzia:) - http://endo.pl/nowosci-w-endo/72-dla-doroslego-i-dziecka/tag/wyprzedaz.html

z napisem "nie karmić niedźwiedzia po 18" może Ci sie przyda link

Tatarak

dokładnie tak:)

Ado

wigilię spędzaliśmy u siostry, ale to była raczej krótka piłka - pierwszy raz w życiu byłam głodna po Wigilii - mała po jakiejś godzinie obcowania z obcą dla niej 15 osób odmówiła współpracy i dostała takiej histerii, że musieliśmy jechać do domu :( Później był obiad świąteczny u mnie i już wszystko ok. Święta zaliczam mimo wszystko do udanych.

Koszulka ma świetny napis, ale mój Niedźwiedź to ma naprawdę gabaryty Niedźwiedzia i i raczej standardowe rozmiary niesprawdzonych firm nie dla niego - ileż ja mu kupiłam ciuchów, w które nie wchodził? Zaprzestałam....

Tatarak

dokładnie tak:)

Ado

wigilię spędzaliśmy u siostry, ale to była raczej krótka piłka - pierwszy raz w życiu byłam głodna po Wigilii - mała po jakiejś godzinie obcowania z obcą dla niej 15 osób odmówiła współpracy i dostała takiej histerii, że musieliśmy jechać do domu :( Później był obiad świąteczny u mnie i już wszystko ok. Święta zaliczam mimo wszystko do udanych.

Koszulka ma świetny napis, ale mój Niedźwiedź to ma naprawdę gabaryty Niedźwiedzia i i raczej standardowe rozmiary niesprawdzonych firm nie dla niego - ileż ja mu kupiłam ciuchów, w które nie wchodził? Zaprzestałam....

Zawsze się dziwiłam że te najmłodsze w domu mają najwięcej do powiedzenia, do nich zawsze należy ostatnie słowo :razz:

Myszonik a może zrobiłabyś fotorelację z całego już domku...? ;)

Myślę nad tym, ale jakoś czasu brak... a ciemnota na dworze w ogóle nie sprzyja robieniu zdjęć ;)

Zawsze się dziwiłam że te najmłodsze w domu mają najwięcej do powiedzenia, do nich zawsze należy ostatnie słowo :razz:

O tak! Młoda rządzi ;)

Myszonik, Super dziennik, świetna lektura + odpowiednia ilość zdjęć dla zobrazowania :)

Witam, miło mi na powitanie słyszeć pozytywy. Zapraszam częściej.