Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pomarańczowy zawrót głowy Myszy i Niedźwiedzia - komenty:)

Recommended Posts

No widziesz, Myszko - wyszło słonko, piasek się ubije, kolos przyjedzie i zrobi swoje bez problemu - a za rok będziesz to wspominać jak bajkę o złym wilku :)

Przepraszam za wpis w dzienniku, ale tak się przejęłam tą zalaną dziurą, że z rozpędu nie patrzyłam, że klikam w złe okienko. Uświadomił mi to dopiero dziś jeden forumowy stróż porządku ;)

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie ma problemu, stróże chyba ne gryzą za takie drobne przewinienia?

marzę juz tylko o tym żeby było po wszytskim - pale wykonane, fundament zrobiony, jednym słowem, abyśmy w końcu wyszli z tej ziemi, wtedy mam nadzieję odetchnąć...

Nie gryzą. Odgryzają głowę :D

Już niedługo będzie po wszystkim. Kwestia dni, prawda? Kciuki zaciśnięte :)

atija

Witam u siebie i Tobie również za kciuki dzięki:)

A co do wyjścia z ziemi to palownik właśnie dzwonił, że nie przyjadą we wtorek tylko w środę, bo przez ulewy mają dzień opóźnienia.... szkoda, że nam nikt tego wcześniej nie powiedział żebyśmy się nie stresowali opóźnieniem z przygotowaniem gruntu...

Wszystko dobrze, wszystko pod kontrolą.

mój Niedźwiedź tak polubił fizycne prace przy przerzucaniu pisaku i zagęszczaniu, że już od rana się cieszy, że po pracy pójdzie sobie pokopać i pozagęszczać...

Jak tak dalej pójdzie to nie wiem czy mi nie zbojkotuje wyjazdu wakacyjnego i nie powie, że ono zostaje kopać a potem zasypywać fundamenty...

Droga odblokowana:)

Na szczęście blokada nie trrwała długo i dodatkowo to jest taki fragment ulicy, który można bez problemu objechać dookoła, a na tym fragmencie poza naszymi nie ma żadnych wjazdów, więc tak naprawdę nie byłoby większego problemu, ale jak wiadomo pieniacze lubią się znajdować właśnie w takich sytuacjach we "właściwym miejscu i czasie" :)