1976pinacolada 04.01.2012 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 pinacolado białe vividy struktura są idealnie białe. Dzieki , uspokoiłam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 04.01.2012 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Dzięki, o Pani, za cierpliwość i wszystkie odpowiedzi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 04.01.2012 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Dzięki, o Pani, za cierpliwość i wszystkie odpowiedzi!!! Ja zawsze chętnie odpowiadam (choć nie zawsze szybko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.01.2012 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 To ja spokojnie poczekam (nie spieszy mi się) na fotkę z frontu tarasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 04.01.2012 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 pisałaś u monsanbi : Bo my do tej pory nie odpaliliśmy po wyczytaniu przez małżonka, że pierwsze palenia powodują wielki smród na cały dom.... My mamy kominek z Kratek i do tej pory śmierdzi w domu jak go odpalamy... Coraz mniej ale jednak. Dlatego prawie zawsze jak jedziemy na włości to w nim zapalamy, żeby się wysmierdział Tak nam poradził pan kominkowy Mam nadzieję, że zdążymy do przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.01.2012 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 pisałaś u monsanbi : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 04.01.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 no podczytuję, podczytuję bo: raz że pięknie a dwa że ciekawa jestem na czym stanie ze stołem MD no i tak w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 04.01.2012 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 No ja nadal liczę, że u mnie jak u monsnabii nie będzie śmierdzieć Że też głupki nie wyśmierdzieliśmy tego kominka przed przeprowadzką Dziś pewnie z odpalania nici, bo się kolega małżonek wziął za zmianę żarówek na ledy i mi z łazienek laboratoria robi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 04.01.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 No ja nadal liczę, że u mnie jak u monsnabii nie będzie śmierdzieć Że też głupki nie wyśmierdzieliśmy tego kominka przed przeprowadzką Dziś pewnie z odpalania nici, bo się kolega małżonek wziął za zmianę żarówek na ledy i mi z łazienek laboratoria robi.... naprawde jeszcze NIGDY nie odpalaliście swojego kominka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 04.01.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 ja pamiętam jak kozę odpalałem to smród szedł niezły, zresztą tak ją nagrzałem, że połowa lakieru z niej zeszła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 04.01.2012 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 naprawde jeszcze NIGDY nie odpalaliście swojego kominka ?? No naprawdę :oops::oops: Już gdzieś pisałam, że jestem świetnym argumentem dla tych przeciwników kominków, którzy powołują się na to, że się w nich i tak później nie pali Coś czuję, że nawet jak go już w końcu odpalimy to pewnie raz na ruski rok będzie działał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 04.01.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 ja pamiętam jak kozę odpalałem to smród szedł niezły, zresztą tak ją nagrzałem, że połowa lakieru z niej zeszła.. może ona żywa była i to nie lakier tylko sierść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 04.01.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 może ona żywa była i to nie lakier tylko sierść oj tam, oj tam, po prostu kosztowała 140 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 04.01.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 No naprawdę :oops::oops: Już gdzieś pisałam, że jestem świetnym argumentem dla tych przeciwników kominków, którzy powołują się na to, że się w nich i tak później nie pali Coś czuję, że nawet jak go już w końcu odpalimy to pewnie raz na ruski rok będzie działał... No to jestem w głebokim szoku bo nas kominek tak kręci, że czasami jedziemy na budowe tylko po to, żeby w nim napalić A poza tym pierwsze palenie było podczas montażu zanim został obudowany regipsem. Pan kominkowy sprawdzał tym samym szczelność instalacji (chyba ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.01.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 monik ja w poprzednim domu może ze 2 razy zapaliłam w kominku;) chyba za pierwszym razem drewno było mokre, więc M wszystkim rzucił.potem 2 próba za rok i na tym poprzestaliśmy:) teraz mamy biokominek z kratek i nawet ze 4 razy zapaliliśmy:) a dostaliśmy pod choinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 04.01.2012 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 No kozę to ja w czasach budowlanych miałam - faktycznie sobie chyba podśmierdywała..., ale czy lakierem czy sierścią nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 04.01.2012 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 No widzisz pinacolado nasz kominkowy niczego nie sprawdzał. Potem było lato, więc jakoś tak z czapy było palić w kominku. Potem miałam niemowlę małe, więc jakoś nie miałam pomysłu żeby z nim na budowę w kominku palić chadzać. A teraz jak już mieszkam to po pierwsze się tego smrodu boję, a po drugie już mnie tak kominek nie kręci jak mnie kręcił wcześniej... zaczynam myśleć, że to popiół, brud... Może zmienię zdanie jak już go w końcu odpalimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 04.01.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 oj tam, oj tam, po prostu kosztowała 140 zł no to by się zgadzało bo tak chodzą http://nowasol.olx.pl/sprzedam-kozy-iid-37997525 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 04.01.2012 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 no to by się zgadzało bo tak chodzą http://nowasol.olx.pl/sprzedam-kozy-iid-37997525 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 04.01.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 No widzisz pinacolado nasz kominkowy niczego nie sprawdzał. Potem było lato, więc jakoś tak z czapy było palić w kominku. Potem miałam niemowlę małe, więc jakoś nie miałam pomysłu żeby z nim na budowę w kominku palić chadzać. A teraz jak już mieszkam to po pierwsze się tego smrodu boję, a po drugie już mnie tak kominek nie kręci jak mnie kręcił wcześniej... zaczynam myśleć, że to popiół, brud... Może zmienię zdanie jak już go w końcu odpalimy? My palilismy już kilkanaście razy i tylko raz (ostatnio przed świętami) wybralismy popiół bo juz się troche go zebrało. Ale całkiem niewiele. Kupujemy dobrze suche drewno i wypala się do cna. Teraz jak masz maleństwo w domu to lepeij nie ryzykuj. U nas na początku capiło dość konkretnie. Nawet po oczach szczypało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts