Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pomarańczowy zawrót głowy Myszy i Niedźwiedzia - komenty:)

Recommended Posts

Drzwi mają 69 cm, a "futryny" po 2 cm z każdej strony, ale ja mam trochę nietypowo, bo te drzwi nie są w prostej ścianie tylko jakby narożne. Kabel od aparatu zmów mi wcięło,a opisywanie średnio mi idzie...

o! to coś dla mnie, też mi wychodzą w jednym miejscu takie narożne drzwi, to chętnie bym sobie oblukała foteckę :)

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

bo jeśli korzystacie z laptopa, to większość z nich ma czytnik kard SD, więc kabelek od aparatu jest zbędny...

wyciągacie kartę z aparatu, wkładacie do laptopa i można kopiować zdjęcia.. :)

Esiak jak zwykle podrzuca jakieś najprostsze rozwiązanie, o którym nikt nie pomyślał:)

Ja oczywiście z lapka klikam, ale nie wiem nawet gdzie on miałby ten czytnik mieć ;)

Obiecuję jutro foty wrzucić - albo wezmę się za porządne szukanie kabla i może przy okazji znajdę umowę na net (bo muszę znów reklamować router), albo znajdę w kompie ten czytnik kart sd.

Tataraku Ciebie oczywiście też zapraszam na oglądanie sesji drzwi jak już ją zamieszczę:)

Ardea - wiesz, że ja nawet nie wiem jakie mam ilości wejść - nabijaj do woli... jakbyś chciała jakieś dokładniejsze foty czegoś to pisz - postaram się zrobić.

Naprawdę myślisz, że znam tam z głowy model laptopa??? ;)

Ja w tych sprawach to jak typowa blądi jestem :) Z resztą po ostatniej historii z podcięciami w drzwiach to się zastanawiam mocno nad sobą ;)

Mogę z całą pewnością stwierdzić, że jest to samsung.

Myszonik, tak naprawdę model masz zawsze przed oczami... gdzieś na obwodzie matrycy lub na części gdzie jest klawiatura jest napisany model Twojego Samsunga.. ;)

Myszonik, tak naprawdę model masz zawsze przed oczami... gdzieś na obwodzie matrycy lub na części gdzie jest klawiatura jest napisany model Twojego Samsunga.. ;)

RC 720...

I kto mi teraz uwierzy żem nie blądi???

Na usprawiedliwienie mam to, że piszę po ciemku i musiałam sobie światło zapalić żeby to oznaczenie zobaczyć....

ale nie wiem nawet gdzie on miałby ten czytnik mieć ;)

Tataraku Ciebie oczywiście też zapraszam na oglądanie sesji drzwi jak już ją zamieszczę:)

w moim HP jest z przodu, niedaleko "zamka".. no tego przycisku, który się naciska, żeby laptoka otworzyć. może tam pomacaj ;)

co do oglądania... no spróbowałabyś mi zabronić :D

to Ty teraz z laptopa piszesz i nie wiesz, co to za model? cudownie :D , bo normalnie to ja robię takie numery :wiggle:

:p:p:p

Esiak, dzięki za instruktaż, jutro spróbuję, bo dziś już tak z sił opadłam, że nawet nie chce mi się po aparat wstawać... czekam aż mój ssak się obudzi i zacznie się maraton nocnego żarcia :mad::mad::mad::mad:

Naprawdę myślisz, że znam tam z głowy model laptopa??? ;)

Ja w tych sprawach to jak typowa blądi jestem :) .

ja dzwoniłam ostatnio na infolinię PLus-a bo mi się cos w telefonie porobiło i pan mnie grzecznie pyta jaki mam telefon a ja mu mówię (z premedytacją ;) ) , że czarny z niebieskim elementem :lol2: Potem jak przestał sie smiać msiałam znależć pudełko i przeczytać nazwę i model :rotfl: