Tatarak 08.01.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Drzwi mają 69 cm, a "futryny" po 2 cm z każdej strony, ale ja mam trochę nietypowo, bo te drzwi nie są w prostej ścianie tylko jakby narożne. Kabel od aparatu zmów mi wcięło,a opisywanie średnio mi idzie... o! to coś dla mnie, też mi wychodzą w jednym miejscu takie narożne drzwi, to chętnie bym sobie oblukała foteckę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.01.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Esiak, różnie;) Myszonik, jak Ci skoczy liczba wejśc w dziennik - to ja - maniacko oglądam kuchnię, teraz drzwi i okap;) Oczywiscie byłabym wdzieczna za dokładną sesję zdjęciową drzwi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.01.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Esiak, różnie;) bo jeśli korzystacie z laptopa, to większość z nich ma czytnik kard SD, więc kabelek od aparatu jest zbędny... wyciągacie kartę z aparatu, wkładacie do laptopa i można kopiować zdjęcia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 08.01.2012 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 bo jeśli korzystacie z laptopa, to większość z nich ma czytnik kard SD, więc kabelek od aparatu jest zbędny... wyciągacie kartę z aparatu, wkładacie do laptopa i można kopiować zdjęcia.. Esiak jak zwykle podrzuca jakieś najprostsze rozwiązanie, o którym nikt nie pomyślał Ja oczywiście z lapka klikam, ale nie wiem nawet gdzie on miałby ten czytnik mieć Obiecuję jutro foty wrzucić - albo wezmę się za porządne szukanie kabla i może przy okazji znajdę umowę na net (bo muszę znów reklamować router), albo znajdę w kompie ten czytnik kart sd. Tataraku Ciebie oczywiście też zapraszam na oglądanie sesji drzwi jak już ją zamieszczę Ardea - wiesz, że ja nawet nie wiem jakie mam ilości wejść - nabijaj do woli... jakbyś chciała jakieś dokładniejsze foty czegoś to pisz - postaram się zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.01.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Myszonik podaj model laptopa a zaraz Ci powiem gdzie masz czytnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 08.01.2012 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Naprawdę myślisz, że znam tam z głowy model laptopa??? Ja w tych sprawach to jak typowa blądi jestem Z resztą po ostatniej historii z podcięciami w drzwiach to się zastanawiam mocno nad sobą Mogę z całą pewnością stwierdzić, że jest to samsung. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.01.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 O mnie nie trzeba dwa razy powtarzac;) poproszę drzwi to wiadomo, zbliżenie na laminat i okap od dołu i z boku - przesadziłam? Okap 90 nie jest ogromny na ścianie? Miała byc tuba, ale musiałam przeprojektowac kuchnię i teraz szukam innego okapu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.01.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Naprawdę myślisz, że znam tam z głowy model laptopa??? Ja w tych sprawach to jak typowa blądi jestem Z resztą po ostatniej historii z podcięciami w drzwiach to się zastanawiam mocno nad sobą Mogę z całą pewnością stwierdzić, że jest to samsung. Myszonik, tak naprawdę model masz zawsze przed oczami... gdzieś na obwodzie matrycy lub na części gdzie jest klawiatura jest napisany model Twojego Samsunga.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 08.01.2012 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Myszonik, tak naprawdę model masz zawsze przed oczami... gdzieś na obwodzie matrycy lub na części gdzie jest klawiatura jest napisany model Twojego Samsunga.. RC 720... I kto mi teraz uwierzy żem nie blądi??? Na usprawiedliwienie mam to, że piszę po ciemku i musiałam sobie światło zapalić żeby to oznaczenie zobaczyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.01.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Myszonik: lewy bok Twojego laptopa - tam jest czytnik SD: ciśniesz pazurkiem tą klapkę do środka, ona Ci odskoczy, wyciągasz ją i wkładasz kartę SD z aparatu... w komputerze pokaże Ci się jako dysk przenośny tak jak pendrive Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.01.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 ale nie wiem nawet gdzie on miałby ten czytnik mieć Tataraku Ciebie oczywiście też zapraszam na oglądanie sesji drzwi jak już ją zamieszczę w moim HP jest z przodu, niedaleko "zamka".. no tego przycisku, który się naciska, żeby laptoka otworzyć. może tam pomacaj co do oglądania... no spróbowałabyś mi zabronić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.01.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Myszonik, tak naprawdę model masz zawsze przed oczami... to Ty teraz z laptopa piszesz i nie wiesz, co to za model? cudownie , bo normalnie to ja robię takie numery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.01.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 dzięki Tobie wiem jaki mam model laptopa;) Myszonik, mamy takie same:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 08.01.2012 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 to Ty teraz z laptopa piszesz i nie wiesz, co to za model? cudownie , bo normalnie to ja robię takie numery :p:p Esiak, dzięki za instruktaż, jutro spróbuję, bo dziś już tak z sił opadłam, że nawet nie chce mi się po aparat wstawać... czekam aż mój ssak się obudzi i zacznie się maraton nocnego żarcia :mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.01.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 dzięki Tobie wiem jaki mam model laptopa;) Myszonik, mamy takie same:) Ardea to już wiesz gdzie masz gniazdo SD, zamieściłem wyżej fotkę... kabelka już nie będziesz potrzebować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 08.01.2012 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Ardea to już wiesz gdzie masz gniazdo SD, zamieściłem wyżej fotkę... kabelka już nie będziesz potrzebować :rotfl: Esiak, że Ty masz cierpliwość do takich sierot jak my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.01.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 bo Was lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 08.01.2012 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 bo Was lubię A my Ciebie Tak zaocznie za Ardeę deklaruję, ale ona na pewno też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.01.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Ja oczywiście też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.01.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Naprawdę myślisz, że znam tam z głowy model laptopa??? Ja w tych sprawach to jak typowa blądi jestem . ja dzwoniłam ostatnio na infolinię PLus-a bo mi się cos w telefonie porobiło i pan mnie grzecznie pyta jaki mam telefon a ja mu mówię (z premedytacją ) , że czarny z niebieskim elementem Potem jak przestał sie smiać msiałam znależć pudełko i przeczytać nazwę i model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts