mikiada 19.01.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 płacimy za zużycie wg licznika.. a ja myślałam że dużo płacimy:) (oj blondynka ze mnie wychodzi) co prawda przez 2 m-ce może 30% było palone kominkiem targi meble są jednak w marcu 5-8.03 http://meble.mtp.pl/pl/ja na pewno się wybiorę, warto się zarejestrować online bo są tańsze bilety.. może na targach się spotkamy? firmom często nie chce się przewozic mebli z ekspozycji i można się dogadać do zakupu w promocyjnych cenach.. na to liczę.. warto iść w pierwszy, drugi dzień i zaklepać sobie jak coś się spodoba, bo kiedyś wybrałam się w ostatni dzień i już były zarezerwowane meble:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Castanea 19.01.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Witam:)Normalnie sie nie wtracam ani nie komentuje tylko w ciszy podziwiam. Ale co mi tam, wszystko mi sie podoba piekne podlogi i cegla i plot, kominek i wogole wszystko.I pytanko tez mam o lampe w pokoju goscinno gabinetowym gdzie zakupiona i za ile(nie widzialam info w dzienniku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 19.01.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 (edytowane) płacimy za zużycie wg licznika.. a ja myślałam że dużo płacimy:) (oj blondynka ze mnie wychodzi) co prawda przez 2 m-ce może 30% było palone kominkiem ( kwoty, kwotami, a jakie macie kotły gazowe i o jakiej mocy...? Edytowane 19 Stycznia 2012 przez Esiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 19.01.2012 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 kwoty, kwotami, a jakie macie kotły gazowe i o jakiej mocy...? Ty to zawsze z jakiejś grubej rury walniesz:) Ale tym razem chyba wiem - de dietrich moc 24 kW (czy może jakieś tam inne jednostki, w każdym razie te obowiązujące). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 19.01.2012 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Witam:) Normalnie sie nie wtracam ani nie komentuje tylko w ciszy podziwiam. Ale co mi tam, wszystko mi sie podoba piekne podlogi i cegla i plot, kominek i wogole wszystko. I pytanko tez mam o lampe w pokoju goscinno gabinetowym gdzie zakupiona i za ile(nie widzialam info w dzienniku) Witam serdecznie, lampa kupiona tu http://salonoswietleniowy.pl/ ceny w tej chwili nie pamiętam dokładnie - coś ok. 500 PLN-ów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 19.01.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 kwoty, kwotami, a jakie macie kotły gazowe i o jakiej mocy...? Kocioł kondensacyjny VAILLANT VC ecoTEC plus 246/3-5 Moc: 9,4 - 26 kW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 19.01.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Kocioł kondensacyjny VAILLANT VC ecoTEC plus 246/3-5 Moc: 9,4 - 26 kW o to podobny do mojego: Vaillant VSC INT 126/2-C 140, moc: 5,3-15,2 kW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 19.01.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 O! De Dietrich... u nas też piec tej firmy właśnie ma być Myszoniku jak się sprawuje, zapytam od razu jesteście zadowoleni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 19.01.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 O! De Dietrich... u nas też piec tej firmy właśnie ma być Myszoniku jjak się sprawuje, zpytam od razu na pewno dobrze, de dietrich to dobra firma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 20.01.2012 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Myszonik!Gdzie są dobre ceny na kaloryfery?Bo masz purmo, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.01.2012 00:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Ja kupowałam w hydrosferasklep.plMieli wtedy najlepsze ceny moich grzejników i jeszcze stargowałam.Mają sklep gdzieś w Ursusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 20.01.2012 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 khb na piec (ODPUKAĆ!!!) nie narzekamy. Ten model jest podobno sprawdzony i podobno niezawodny i na to liczę Balbino ja kaloryfery kupowałam niestety po niezbyt dobrych cenach (jak się finalnie okazało, ale to dłuuuga i wkurzająca historia, więc już zmilczę) u lokalnego dostawcy, ceny nieciekawe. W necie podobno niezłe były tu http://www.sanitbuy.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 20.01.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 myszoniku, i co zdecydowałas w kwestii komody/witryny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 20.01.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Dziewczyny,wg mnie kwota 500 PLN za gaz miesięcznie przy około 200 m2 powierzchni użytkowej to jest normalna, raczej niska, niż wysoka stawka - ja się modlę, żeby u nas to się sprawdziło!Przy jakim systemie te kwoty? Podłogówka w całym domu, czy kaloryfery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 20.01.2012 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 heyzel decyzji brak - głosy doradcze nadal mile widziane. Na razie dałam do wyceny te meble, które pokazywałam, ale to tak żeby się zorientować jak ten producent cenowo wypada. Sharlotko ja też uważam, że 500 za gaz to jest kwota raczej niska, ale się do niej nie przywiązuję - trzeba wziąć pod uwagę, że na razie tak naprawdę w ogóle nie było zimy, ciekawa jestem jak będzie, kiedy przymrozi U mnie podłogówka w łazienkach, wiatrołapie i kuchni, w pozostałych pomieszczenia kaloryfery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 20.01.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Myszonik - jak masz WM to w garderobie masz nawiew czy wywiew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 20.01.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Jeśłi chodzi o meble to spójrz tutajhttp://www.bydgoskiemeble.pl/ Jakościowo są naprawdę ok - cenowo też. Swoją wstawkę mają w Meblach Polskich, Domarze i w KOmornikach (Top Shoping) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 20.01.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Myszonik - jak masz WM to w garderobie masz nawiew czy wywiew? W garderobie jest wywiew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 20.01.2012 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Tataraku ja mam wywiew, ale jakoś szczególnie tego nie analizowałam - tak mi zrobili, nie pytałam co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 20.01.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 (edytowane) Myszonik! Gdzie są dobre ceny na kaloryfery? Bo masz purmo, prawda? Fuego ma dobre ceny na purmo, z tego co widzę tańsze o 50% od cen katalogowych... Edytowane 20 Stycznia 2012 przez Esiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts