Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pomarańczowy zawrót głowy Myszy i Niedźwiedzia - komenty:)

Recommended Posts

płacimy za zużycie wg licznika.. a ja myślałam że dużo płacimy:) (oj blondynka ze mnie wychodzi) co prawda przez 2 m-ce może 30% było palone kominkiem

targi meble są jednak w marcu 5-8.03 http://meble.mtp.pl/pl/

ja na pewno się wybiorę, warto się zarejestrować online bo są tańsze bilety.. może na targach się spotkamy? firmom często nie chce się przewozic mebli z ekspozycji i można się dogadać do zakupu w promocyjnych cenach.. na to liczę.. warto iść w pierwszy, drugi dzień i zaklepać sobie jak coś się spodoba, bo kiedyś wybrałam się w ostatni dzień i już były zarezerwowane meble:(

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam:)

Normalnie sie nie wtracam ani nie komentuje tylko w ciszy podziwiam. Ale co mi tam, wszystko mi sie podoba piekne podlogi i cegla i plot, kominek i wogole wszystko.

I pytanko tez mam o lampe w pokoju goscinno gabinetowym gdzie zakupiona i za ile(nie widzialam info w dzienniku)

Witam serdecznie,

lampa kupiona tu http://salonoswietleniowy.pl/

ceny w tej chwili nie pamiętam dokładnie - coś ok. 500 PLN-ów.

khb

na piec (ODPUKAĆ!!!) nie narzekamy. Ten model jest podobno sprawdzony i podobno niezawodny i na to liczę:)

Balbino

ja kaloryfery kupowałam niestety po niezbyt dobrych cenach (jak się finalnie okazało, ale to dłuuuga i wkurzająca historia, więc już zmilczę) u lokalnego dostawcy, ceny nieciekawe. W necie podobno niezłe były tu

http://www.sanitbuy.pl/

Dziewczyny,

wg mnie kwota 500 PLN za gaz miesięcznie przy około 200 m2 powierzchni użytkowej to jest normalna, raczej niska, niż wysoka stawka - ja się modlę, żeby u nas to się sprawdziło!

Przy jakim systemie te kwoty? Podłogówka w całym domu, czy kaloryfery?

heyzel

decyzji brak - głosy doradcze nadal mile widziane. Na razie dałam do wyceny te meble, które pokazywałam, ale to tak żeby się zorientować jak ten producent cenowo wypada.

Sharlotko

ja też uważam, że 500 za gaz to jest kwota raczej niska, ale się do niej nie przywiązuję - trzeba wziąć pod uwagę, że na razie tak naprawdę w ogóle nie było zimy, ciekawa jestem jak będzie, kiedy przymrozi ;) U mnie podłogówka w łazienkach, wiatrołapie i kuchni, w pozostałych pomieszczenia kaloryfery.