Tatarak 20.01.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 ok, już mam ustalone, że będzie wywiew. się pomylił projektant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 20.01.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Ja kupowałam w Agorze z Międzychodu - Purmo Ramo; zwykłe Purmo w M&P w Poznaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 20.01.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 khb na piec (ODPUKAĆ!!!) nie narzekamy. Ten model jest podobno sprawdzony i podobno niezawodny i na to liczę Balbino ja kaloryfery kupowałam niestety po niezbyt dobrych cenach (jak się finalnie okazało, ale to dłuuuga i wkurzająca historia, więc już zmilczę) u lokalnego dostawcy, ceny nieciekawe. W necie podobno niezłe były tu http://www.sanitbuy.pl/ O to się bardzo cieszę że się sprawuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 20.01.2012 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 ha - no i dostałam wycenę mebli - szybcy są - i mam zagwozdkę, bo wycena niczego sobie i atrakcyjnie się prezentuje:)ka_emrzuciłam okiem, może nawet coś bym na siłę wybrała i byłoby lżejsze (choć nie wiem czy wytrzymałoby sąsiedztwo stołu), tylko, że ja raczej nie jestem w stanie kupić gotowych mebli - pomijając wstrzelenie się z wymiarem to ja muszę się wstrzelić w kolor, a to już chyba raczej niemożliwe. Na razie zamawiam próbki wybarwienia od Czajki i myślę dalej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.01.2012 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Myszonik chyba z 3 razy wracałam do tych Twoich mebli... Wiesz co te pokazywane przez Ciebie w dzienniku mi się podobają a jeszcze jak piszesz że cena OK to już zupełnie:) Tylko za nic w świecie nie rozumiem gdzie miałaby stać witryna/kredens:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 20.01.2012 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 LukarnoWitryna miałaby stać patrząc według zdjęć w dzienniku po prawej stronie stołu tylko nie na tej ściance obok okna (bo tam by mi kolidowała ze stołem, który muszę trochę przesunąć żeby wstawić komodę) a na ściance obok (takiej krótkiej dokładnie na wprost ściany, na której ma stać komoda). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.01.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Bardzo ładne, klasyczne i proste meble, każdy element mi się podoba. Myślisz, że tak dokładnie uda się wstrzelić w kolor? Jakby komoda i witryna były takie same, ale np. o ton jaśniejsze od stołu to chyba też byłoby dobrze. U Ciebie drewno to orzech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.01.2012 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Dzięki:) Ale goga ze mnie:) To ja bym chyba stawiała na komodę i tą wyższą szafkę, tzn ta szerszą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 20.01.2012 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 No mam nadzieję, że uda mi się wstrzelić w kolor parapetu i stołu (stół się minimalnie różni, ale nie widać) - jak nie mają takiej próbki to mam jeszcze pomysł wybarwienia tym samym, czym posłużył się stolarz robiący parapety:) Moje drewno to wszędzie dąb barwiony na orzech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.01.2012 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Wtedy już musiałyby być meble na zamówienie, ciekawe jak wyjdzie cenowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.01.2012 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Myszonik pisała że dostała wycenę która może zaakcepować więc może nie jest źle:)Aaa faktycznie ale to wycena mebli z materiałów które maja gotowe, tak? Specjalne wybarwienie = specjalna cena pewnie:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 20.01.2012 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 No te, o które wysłałam zapytanie są robione na zamówienie - na wymiar klienta. Na razie nie pytałam o extra dopłatę za specjalne wybarwienie - jak znam życie pewnie będzie Poczekam na próbki - może uda się dobrać idealnie. I jeszcze się waham czy te meble zamawiać, ale jakoś nie mam wyobraźni na inne i sił by szukać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 21.01.2012 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Przypadkiem wylądowałam dzisiaj w topshopping w komornikach i połaziłam znów po sklepach meblowych - no kurczę nic mi do tej mojej jadalni i salonu nie pasuje! Chyba osiwieję przez te meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.01.2012 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Nie przejmuj się Mam dokładnie ten sam problem Na razie wyżyję bez komody i mam nadzieję, że trafię*na coś*idealnego. Tak jak na łóżko do sypialni. Gdybym kupiła inne na siłę dziś nie miałabym swojego ideału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 21.01.2012 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Tylko, że ja mam serwis obiadowy wystawiony na blacie w kuchni z braku miejsca i małżonka bręczącego dzień w dzień pytaniem czy już zamówiłam jakieś meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 23.01.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Ja nie lubie robic zakupów lub podejmować decyzji pod presją albo jęsli do końca ni ejestem do czegoś przekonana.Jeśli te wycenione meble Ci się podobają a wycena jest ok to je zamów. A jeśli nie, to lepiej poczekaj bo często jest tak, ze później wychodzi coś lepszego i człowiek się cieszy, że poczekał z decyzją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 23.01.2012 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Niby racja - tylko mnie się już na wymioty zbiera od chodzenia po sklepach meblowych, gdzie w 90% nie ma na czym oka zawiesić, a pozostałe 10 % nijak nie pasuje do mojego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 23.01.2012 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 myszoniku, a może zrobisz sobie te meble na zamówienie? wtedy unikniesz chodzenia po sklepach i ktos zrobi Ci dokładnie taki mebel, jaki chcesz;) myszoniku, wpadnij do mnie-nie wiem, jaki masz humor, ale nawet jesli dobry-polepszy Ci sie po przeczytaniu moich perypetii z wyceną AGD:rolleyes: przeczytałam gdzies-chyba u salika, ze Ty robiłas mega dyzo wycen...ale nie pamietam, co z tego wynikło...doradzisz cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 23.01.2012 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Lecę heyzel - znasz taki problem jak "nie wiem czego chcę"? To właśnie mój problem z wyborem mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.01.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 (edytowane) Przywędrowałam do Ciebie od Esiaka, ale widzę, że sami znajomi;) Gratuluję przeprowadzki. Przyjemne gniazdko sobie uwiliście. U mnie kominek też będzie z boczna szybą. No i ogrodzenie ma byc podobne:) W kwestii mebli do jadalni: jesteś pewna, ze chcesz witrynę? Mam taką w domu i chociaż należę do osób sprzątająco-pedantycznych wiecej nie popełnię tego błędu. Kieliszki i owszem wyglądają ładnie, ale codziennie trzeba z nich kurz scierać. Wiadomo, ze w szafce sie też kurzy i trzeba czasami przetrzeć (przed użyciem), ale przynajmniej tego nie widać. Na twoim miejscu zrobiłabym 2 komody. Ja tak na pewno zrobię. Edytowane 24 Stycznia 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts