monsanbia 03.02.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 kończą nam się niestety zapasy drewna i będę musiała szybko coś dokupić A to nie tania zabawa ... Chociaż ... jak pojechałam dziś*na spore jedzeniowe zakupy, wzięłam kilka butelek wina i zapłaciłam 390pln stwierdzam że jednak nie taka droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.02.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 A to nie tania zabawa ... Chociaż ... jak pojechałam dziś*na spore jedzeniowe zakupy, wzięłam kilka butelek wina i zapłaciłam 390pln stwierdzam że jednak nie taka droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 04.02.2012 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Wiecie co? Jakoś do tej pory nie zauważałam tak wzrostu cen podstawowych artykułów, ale chyba faktycznie w ostatnim roku wszystko mocno zdrożało, bo za każdym razem na zwykłych zakupach (jedzenie, podstawowa chemia) zostawiam coraz to większe kwoty A wina tymczasowo nie kupuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.02.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Myszoniku a jednak;)ja też zostawiam na jedzeniowych coraz więcej.a jak idę do sklepiku osiedlowego po przysłowiowe bułki rano . to 30 zł ledwo starcza:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 04.02.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 I nie lepiej jest z chemią -ta to już kosmos cenowy po prostu:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.02.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Ola ja mało używam chemikaliów:rolleyes: u mnie nawet podłogi są czyszczone wodą z kroplą ludwika;jeszczer płun do okien i ajax do łazienek, cif raz na rok mały, domestos i proszek do prania;) czasami do białego , czasami perwoll do ciemnego. róznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.02.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Ola ja mało używam chemikaliów:rolleyes: u mnie nawet podłogi są czyszczone wodą z kroplą ludwika; jeszczer płun do okien i ajax do łazienek, cif raz na rok mały, domestos i proszek do prania;) czasami do białego , czasami perwoll do ciemnego. róznie To nawet więcej ode mnie używasz Mam to samo co Ty (płyn do mycia naczyń kupuję 2 razy w roku) oprócz cifu i domestosa (zamiast tego sodasan eco) i ajax jak się skończy za kilka tygodni też*na sodasan wymienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.02.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 no to Monie maja to samo:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.02.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 A znacie te czarodziejskie ściereczki do okien i szyb? Bez płynu myjemy i błysk, a potem tylko wyprać w szarym mydle:) Ajax wtedy też aut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.02.2012 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 A znacie te czarodziejskie ściereczki do okien i szyb? Bez płynu myjemy i błysk, a potem tylko wyprać w szarym mydle:) Ajax wtedy też aut Moi teściowie mają cały zestaw takich cud-myjek U mnie okna myje mąż, daję mu tylko płyn, ścierkę i coś do sucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.02.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Moi teściowie mają cały zestaw takich cud-myjek U mnie okna myje mąż, daję mu tylko płyn, ścierkę i coś do sucha Ja kupiłam kiedyś tą ścierkę chyba za 50 zł, ale szczerze powiem, że jak juz okna myje to lubię ten zapach z psiukadła , wtedy czuję , że myję i jest czysto:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.02.2012 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 U mnie okna myje mąż, daję mu tylko płyn, ścierkę i coś do sucha :jawdrop: zazdroszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.02.2012 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 :jawdrop: zazdroszczę. ja zazdroszcze. ale u mnie moja Aga do sprzatania myje okna:) myszoniku ty teraz takie wiszące pólki sobie wymyśliłas do jadalni???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 04.02.2012 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 (edytowane) Myszonik, co do mebli to może to: Red Applelub Vinotti Edytowane 4 Lutego 2012 przez Esiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 04.02.2012 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 1. u mnie dziś 953 m3, a zatem od wczoraj zużyliśmy 17 m3. Tylko, że u nas nie na i nie było - 20 stopni 2. ja nie muszę monsanabii męża zazdrościć, bo mój też okna myje (metoda prosta - ja nie jestem w stanie zrobić tego tak, aby odpowiadało jego standardom); 3. monika - znów poplątałaś albo ja się niejasno wyraziłam - chodzi mi o meble takie jak planowałam wcześniej (komoda, witryna, stolik kawowy i stoli rtv) tylko w kolorze stołu ze zdjęcia, czyli szare:) 4. esiak - dzięki - jak zwykle sypiesz linkami jak z rękawa - te z red apple jakoś mnie nie przekonują a z vinotti którą kolekcję miałeś na myśli - singways? odważnie.... tego już chyba mój małżonek by nie zdzierżył... Rozważam opcję pogadania z tą firmą, która robiła poprzednie pokazywane przeze mnie meble czy by mi nie wybarwili na szaro, tylko to zawsze ryzyko, że nie wiadomo co wyjdzie. A jak wyjdzie jak z listwami przypodłogowymi? Trochę drogawa porażka byłaby to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 04.02.2012 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 1. u mnie dziś 953 m3, a zatem od wczoraj zużyliśmy 17 m3. Tylko, że u nas nie na i nie było - 20 stopni Myszonik, a macie regulator pogodowy? jeśli tak to jaką krzywą grzewczą macie ustawioną..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 04.02.2012 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Nie - mamy sterownik w pokoju - ustawione na 21-22 stopnie w zależności od pory dnia/nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.02.2012 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Myszonik ad. 3 - przyznaję się poplątałam . ja na tym zdjęciu widziałam meble w kolorze wenge stól i wiszace polki:oa może pomyśl nad komodą bardzo nowoczesną i do tego witryną szklaną ( np, w metalowych profilach????) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 04.02.2012 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Nie - mamy sterownik w pokoju - ustawione na 21-22 stopnie w zależności od pory dnia/nocy. może warto byłoby zainwestować w sterownik pogodowy... Myszonik, podaj proszę model Twojego kotła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 04.02.2012 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Esiaka napisz mi w skrócie lub daj linka z jakimś sensownym opisem co mi da taki sterownik? Bo jakoś nie bardzo widzę sens - mnie nie interesuje ile jest na zewnątrz a jedynie efekt końcowy - chcę mieć zadaną temperaturę wewnątrz. U mojej mamy taki pogodowy z kolei przekłamywał - wystarczył jakiś wiatr z konkretnego kierunku i grzało jak oszalałe choć wcale tak zimno nie było...Mój kocioł to de dietrich MCR/II 24T. Monia na moi monitorze stół jest czadowo szary:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts