Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pomarańczowy zawrót głowy Myszy i Niedźwiedzia - komenty:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ola ja mało używam chemikaliów:rolleyes: u mnie nawet podłogi są czyszczone wodą z kroplą ludwika;

jeszczer płun do okien i ajax do łazienek, cif raz na rok mały, domestos i proszek do prania;) czasami do białego , czasami perwoll do ciemnego. róznie

To nawet więcej ode mnie używasz :lol:

Mam to samo co Ty (płyn do mycia naczyń kupuję 2 razy w roku) oprócz cifu i domestosa (zamiast tego sodasan eco) i ajax jak się skończy za kilka tygodni też*na sodasan wymienię

A znacie te czarodziejskie ściereczki do okien i szyb? Bez płynu myjemy i błysk, a potem tylko wyprać w szarym mydle:)

Ajax wtedy też aut ;)

Moi teściowie mają cały zestaw takich cud-myjek

U mnie okna myje mąż, daję mu tylko płyn, ścierkę i coś do sucha

Moi teściowie mają cały zestaw takich cud-myjek

U mnie okna myje mąż, daję mu tylko płyn, ścierkę i coś do sucha

Ja kupiłam kiedyś tą ścierkę chyba za 50 zł:rolleyes:, ale szczerze powiem, że jak juz okna myje to lubię ten zapach z psiukadła , wtedy czuję , że myję i jest czysto:rolleyes:

1. u mnie dziś 953 m3, a zatem od wczoraj zużyliśmy 17 m3. Tylko, że u nas nie na i nie było - 20 stopni :)

2. ja nie muszę monsanabii męża zazdrościć, bo mój też okna myje (metoda prosta - ja nie jestem w stanie zrobić tego tak, aby odpowiadało jego standardom);

3. monika - znów poplątałaś:) albo ja się niejasno wyraziłam - chodzi mi o meble takie jak planowałam wcześniej (komoda, witryna, stolik kawowy i stoli rtv) tylko w kolorze stołu ze zdjęcia, czyli szare:)

4. esiak - dzięki - jak zwykle sypiesz linkami jak z rękawa - te z red apple jakoś mnie nie przekonują a z vinotti którą kolekcję miałeś na myśli - singways? odważnie.... tego już chyba mój małżonek by nie zdzierżył...

Rozważam opcję pogadania z tą firmą, która robiła poprzednie pokazywane przeze mnie meble czy by mi nie wybarwili na szaro, tylko to zawsze ryzyko, że nie wiadomo co wyjdzie. A jak wyjdzie jak z listwami przypodłogowymi? Trochę drogawa porażka byłaby to...

Esiak

a napisz mi w skrócie lub daj linka z jakimś sensownym opisem co mi da taki sterownik? Bo jakoś nie bardzo widzę sens - mnie nie interesuje ile jest na zewnątrz a jedynie efekt końcowy - chcę mieć zadaną temperaturę wewnątrz. U mojej mamy taki pogodowy z kolei przekłamywał - wystarczył jakiś wiatr z konkretnego kierunku i grzało jak oszalałe choć wcale tak zimno nie było...

Mój kocioł to de dietrich MCR/II 24T.

Monia na moi monitorze stół jest czadowo szary:)