Esiak 04.02.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 (edytowane) proszę:LINK1LINK2 Edytowane 4 Lutego 2012 przez Esiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.02.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Myszonik, u mnie dziś*grubo ponad 20 -22st w nocy, sporo gotowania, ale to chyba nie ma aż takiego znaczenia, bo gotowałam już więcej, a gazu mniej (MAM regulator pogodowy) Nie zrozumiałam części zdania "tylko u nas nie na ..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 04.02.2012 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Miało być, że nie ma - 20 stopni:) No u nas w Wlkp takich mrozów nie było Esiak dzięki - idę czytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 04.02.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Miało być, że nie ma - 20 stopni:) No u nas w Wlkp takich mrozów nie było Esiak dzięki - idę czytać. jak to nie było...? w Puszczykowie -20 w nocy było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 04.02.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 (edytowane) Myszonik u nas będzie identyczny piec ze sterownikiem pogodowym ja nie mogę się doczekać ocieplenia Edytowane 4 Lutego 2012 przez khb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 04.02.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Witaj Myszonik czy możesz polecić ekipy budowlane ? Będę budować w okolicach Poznania więc namiary na dobre i sprawdzone ekipy mile widziane Pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 04.02.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 witam polecam http://www.altainvestment.pl/ okolice Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 04.02.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Dziękuję , korzystałaś z ich usług? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 05.02.2012 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 jak to nie było...? w Puszczykowie -20 w nocy było No może, ja w nocy nie biegam i nie sprawdzam. Mówię o temperaturach ok. 8 rano jak mąż do pracy jedzie - najniższa była do tej pory - 17. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 05.02.2012 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Witaj Myszonik czy możesz polecić ekipy budowlane ? Będę budować w okolicach Poznania więc namiary na dobre i sprawdzone ekipy mile widziane Pozdrawiam Monika Witaj Moni_to, czyżby kolejna Monika na FM? O jakie ekipy dokładnie chodzi? Bo jeżeli o ekipę do SSO to ja swojej nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 05.02.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Tak, Monika;) Szukam sprawdzonych ekip na wszystkie etapy budowy, bedziemy budowac z Silki, wiec jezeli masz kogos godnego polecenia to chetnie skorzystam z namiarów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 05.02.2012 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Tak jak pisałam ja moich murarzy nie polecam:)Mogę polecić ekipę od dachu - decodach, okna z forplastu z Gniezna, korzystne okna MS kupował Esiak (zapytaj w ogóle u Esiaka i atiki oni mieli dużo ekip, które polecają). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 05.02.2012 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Dziękuję , korzystałaś z ich usług? tak, obecnie korzystam, jesteśmy bardzo zadowoleni, nam wykonują " pod klucz " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 05.02.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Dopiero teraz mam wolną chwilę i odpaliłam kompa. Kominek mamy zwykły - bez żadnych dodakowych funkcji. Palimy wieczorami - głownie mąż (ja tam się tego nie tykam); oboje lubimy jak pali się w kominku i jak Mały idzie spać to dopiero sobie siadamy w salonie i rozkoszujemy się chwilą ciszy przy kominku:).Dziś pierwszy raz od tygodnia nie palimy więc zobaczymy jakie będzie spalanie gazu. A mrozy są u nas ponad -20; wczoraj nad ranem było -23. Mikiada a czemu wasz kominek brudzi? Macie mokre drewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 07.02.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 no może przesadzam trochę.. kamień przy kominku mamy tylko we wnęce i przy otwarciu drzwiczek kominka jest po prostu pomalowana obudowa i przy otwieraniu drzwi zdarza sie że dym leci trochę do pomieszczenia, przy kratkach wentylacyjnych też widzę że jest brudno.. kominek mamy z płaszczem wodnym i M dużo pakuję drewno bo podobno musi być wysoka temp. Macie jakieś dobre źródło na drewno? My kupiliśmy jesienią dąb po 220zł.. teraz chcą już 240zł Po ile kupowaliście, jakie i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 07.02.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 no może przesadzam trochę.. kamień przy kominku mamy tylko we wnęce i przy otwarciu drzwiczek kominka jest po prostu pomalowana obudowa i przy otwieraniu drzwi zdarza sie że dym leci trochę do pomieszczenia, przy kratkach wentylacyjnych też widzę że jest brudno.. kominek mamy z płaszczem wodnym i M dużo pakuję drewno bo podobno musi być wysoka temp. Macie jakieś dobre źródło na drewno? My kupiliśmy jesienią dąb po 220zł.. teraz chcą już 240zł Po ile kupowaliście, jakie i gdzie? wysoka temp. to znaczy jaka...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 07.02.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 zeby dobrze grzał kominek musi byc temp. ok .70 st. ..a brudzi się podobno zawsze od kominka, w końcu to taka kotłownia w salonie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 07.02.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 i taką temp macie na zasilaniu grzejników..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 07.02.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 taka jest temp. wody na płaszczu wodnym w mroźne dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.02.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Nie żartuj, ze ta panienka to Karolinka - dopiero była taką kruszyną Dużo włosków ma:) Jakie te dechy śliczne... W sprawie mebli nie umiem doradzić, właściwie szare są dość neutralne i pasowałyby do obić krzeseł, ale orzechowe też fajne, ja jeszcze widzę tam biel, ale Ty pewnie nie... Karolcia wygląda na bardzo pogodne dziecko:) Twoje schody były bardzo równe i nie miałaś problemów z obłożeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts