Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pomarańczowy zawrót głowy Myszy i Niedźwiedzia - komenty:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Myszonik

czy możesz polecić ekipy budowlane ? Będę budować w okolicach Poznania więc namiary na dobre i sprawdzone ekipy mile widziane :)

Pozdrawiam

Monika

Witaj Moni_to,

czyżby kolejna Monika na FM? O jakie ekipy dokładnie chodzi? Bo jeżeli o ekipę do SSO to ja swojej nie polecam ;)

Dopiero teraz mam wolną chwilę i odpaliłam kompa.

Kominek mamy zwykły - bez żadnych dodakowych funkcji. Palimy wieczorami - głownie mąż (ja tam się tego nie tykam); oboje lubimy jak pali się w kominku i jak Mały idzie spać to dopiero sobie siadamy w salonie i rozkoszujemy się chwilą ciszy przy kominku:).

Dziś pierwszy raz od tygodnia nie palimy więc zobaczymy jakie będzie spalanie gazu.

A mrozy są u nas ponad -20; wczoraj nad ranem było -23.

Mikiada a czemu wasz kominek brudzi? Macie mokre drewno?

no może przesadzam trochę.. kamień przy kominku mamy tylko we wnęce i przy otwarciu drzwiczek kominka jest po prostu pomalowana obudowa i przy otwieraniu drzwi zdarza sie że dym leci trochę do pomieszczenia, przy kratkach wentylacyjnych też widzę że jest brudno.. kominek mamy z płaszczem wodnym i M dużo pakuję drewno bo podobno musi być wysoka temp. Macie jakieś dobre źródło na drewno?

My kupiliśmy jesienią dąb po 220zł.. teraz chcą już 240zł:( Po ile kupowaliście, jakie i gdzie?

no może przesadzam trochę.. kamień przy kominku mamy tylko we wnęce i przy otwarciu drzwiczek kominka jest po prostu pomalowana obudowa i przy otwieraniu drzwi zdarza sie że dym leci trochę do pomieszczenia, przy kratkach wentylacyjnych też widzę że jest brudno.. kominek mamy z płaszczem wodnym i M dużo pakuję drewno bo podobno musi być wysoka temp. Macie jakieś dobre źródło na drewno?

My kupiliśmy jesienią dąb po 220zł.. teraz chcą już 240zł:( Po ile kupowaliście, jakie i gdzie?

wysoka temp. to znaczy jaka...?

Nie żartuj, ze ta panienka to Karolinka - dopiero była taką kruszyną:) Dużo włosków ma:)

Jakie te dechy śliczne... W sprawie mebli nie umiem doradzić, właściwie szare są dość neutralne i pasowałyby do obić krzeseł, ale orzechowe też fajne, ja jeszcze widzę tam biel, ale Ty pewnie nie...

Karolcia wygląda na bardzo pogodne dziecko:)

Twoje schody były bardzo równe i nie miałaś problemów z obłożeniem?