myszonik 08.02.2012 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 (edytowane) Tak, ten klopsik to Karolina:) Pogodna jest w te dni, w które ma humor i zazwyczaj góra do 17-tej. Potem zaczyna się sajgon Białym meblom mówię :no: A czy moje schody były bardzo równe? Chyba nie - ja ich nie mierzyłam, ale chyba nie ma idealnie równych schodów - jak leją to wiadomo - jak wypadnie Stolarz dał sobie radę, nie narzekał, ale jak pamiętacie może samo robienie schodów trwało wieki - może jednak były mocno nierówne? EDIT: dziś na przykład dziecię po nocnych balangach odespało ok. 9 - tej 2 godziny i teraz humor ma świetny - od jakiś 10 minut konwersuje zawzięcie z kaczką - gryzakiem Edytowane 8 Lutego 2012 przez myszonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.02.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Fajnie, że potrafi zająć się sobą chociaż na chwilę, ja mojej córce byłam niezbędna do roku, nawet podczas gaworzenia do zabawek musiałam być obok. U Ciebie rzeczywiście nigdzie nie ma białych mebli... taka komoda mogłaby wyglądać jak zamrażarka;) chociaż mnie biel wszędzie pasuje... chyba zostawiłabym orzech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.02.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Myszonik, masz świetnego bobasa:) Co do mebli to zarówno szare (do krzeseł) jak i orzech (do stołu) będa pasowały. Musisz pomyśleć jakie i czy w ogóle przewidujesz jakieś dodatki. Jeśli np. będziesz chciała zasłony czy poduchy w szarosci, to wg. mnie meble w orzechu będą lepiej sie prezentowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 08.02.2012 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Zasłon nie planuję. Poduchy owszem, ale jeszcze jakoś nie myślałam o ich kolorze. Nie ułatwiacie mi zadania. Liczyłam, że któraś opcja zyska stanowczą przewagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.02.2012 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 No orzech na razie zyskuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.02.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 No orzech na razie zyskuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 08.02.2012 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 No orzech na razie zyskuje:) Ale coś tak niemrawo wychodzi na to prowadzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.02.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 To napiszę tak: na Twoim miejscu wzięłabym orzech. Wygląda szlachetniej, a dodatki dobierzesz bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 08.02.2012 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 To napiszę tak: na Twoim miejscu wzięłabym orzech. Wygląda szlachetniej, a dodatki dobierzesz bez problemu. I to jest konkret! A nie uważacie, że te różnice w odcieniach orzecha spowodują, że mi się to wszystko ze sobą pogryzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.02.2012 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 To sobie wyobraź szare meble, orzechowy stół itp. i jeszcze dodatki. Ate wybarwienia przez Ciebie pokazane są ok. Naturalne drewno nigdy nie jest identyczne;) orzech stworzy, naturalną, jednolitą bazę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.02.2012 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 A szarym to by była różnica! Wiadomo, że drewno drewnu nie równe i w tym całe jego piękno:) Zresztą wybarwienia nie różnią się jak sosna i orzech;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.02.2012 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Myszonik Twoja Śmieszka to już duża pannica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.02.2012 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Myszonik smieszke masz cudowną!!!! Ile ona ma???? malutka. jesteś na urlopie? czy pracujesz?co do jadalni kurcze nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.02.2012 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 przyszłam przechylić szalę na korzyść orzecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.02.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Myszonik - szare meble byłyby ok gdyby i stół był taki zwłaszcza ze to wszystko w bezpośrednim sąsiedztwie będzie stało. Ale skoro stół już jest - notabene PIĘKNY _ to zdecyduj się na orzechowe meble Niunia - rewelka Miło wspominam czasy kiedy moja jeszcze nie potrafiła się przemieszczać z prędkościa światła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 08.02.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 stawiam na orzech Mała Mysza rosnie jak na drożdżach jeżeli chodzi o komodę ja się trochę martwię o brak takowej w sypialni, łółko w sypialni identyczne jak Twoje Myszoniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 08.02.2012 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Czyli wygrywa orzech:) Jestem prawie przekonana. Mała Mysza ma już ponad pół roku i bardzo się sposobi do przemieszczania z prędkością światła - myślę, że całkiem niedługo ruszy raczkując, bo wykonuje już dziwaczne próby khb komody mazzivo też sprzedaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 08.02.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 tak tak komody w mazzivo są niezłe... ale to jakiś kosmos cenowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.02.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Zamawiaj orzech i znajdź sobie jakiś nowy obiekt zakupowy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 08.02.2012 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 tak tak komody w mazzivo są niezłe... ale to jakiś kosmos cenowy ja kiedyś robiłam wstępny wywiad i nie wyszły chyba jakoś wiele drożej niż u czajki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts