Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pomarańczowy zawrót głowy Myszy i Niedźwiedzia - komenty:)

Recommended Posts

Tak, ten klopsik to Karolina:) Pogodna jest w te dni, w które ma humor i zazwyczaj góra do 17-tej. Potem zaczyna się sajgon ;)

Białym meblom mówię :no: :no: :no:

A czy moje schody były bardzo równe? Chyba nie - ja ich nie mierzyłam, ale chyba nie ma idealnie równych schodów - jak leją to wiadomo - jak wypadnie ;) Stolarz dał sobie radę, nie narzekał, ale jak pamiętacie może samo robienie schodów trwało wieki - może jednak były mocno nierówne?

EDIT: dziś na przykład dziecię po nocnych balangach odespało ok. 9 - tej 2 godziny i teraz humor ma świetny - od jakiś 10 minut konwersuje zawzięcie z kaczką - gryzakiem :)

Edytowane przez myszonik

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fajnie, że potrafi zająć się sobą chociaż na chwilę, ja mojej córce byłam niezbędna do roku, nawet podczas gaworzenia do zabawek musiałam być obok.

U Ciebie rzeczywiście nigdzie nie ma białych mebli... taka komoda mogłaby wyglądać jak zamrażarka;) chociaż mnie biel wszędzie pasuje... chyba zostawiłabym orzech...

Myszonik, masz świetnego bobasa:)

Co do mebli to zarówno szare (do krzeseł) jak i orzech (do stołu) będa pasowały. Musisz pomyśleć jakie i czy w ogóle przewidujesz jakieś dodatki. Jeśli np. będziesz chciała zasłony czy poduchy w szarosci, to wg. mnie meble w orzechu będą lepiej sie prezentowały.

Myszonik - szare meble byłyby ok gdyby i stół był taki zwłaszcza ze to wszystko w bezpośrednim sąsiedztwie będzie stało. Ale skoro stół już jest - notabene PIĘKNY _ to zdecyduj się na orzechowe meble :yes:

Niunia - rewelka :D Miło wspominam czasy kiedy moja jeszcze nie potrafiła się przemieszczać z prędkościa światła ;)