myszonik 08.02.2012 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Zamawiaj orzech i znajdź sobie jakiś nowy obiekt zakupowy;) Jakieś propozycje na co się przerzucić? Właściwie to coś by się znalazło: - domek drewniany ogrodowo - narzędziowy; - jakaś huśtawka ze zjeżdżalnią do ogrodu; - meble na taras.... ... od jutra zaczynam szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.02.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Myszonik mówiłaś, ze mogę pytac to pytam;) Będziemy miec podobne blaty kuchenne jaki masz kolor zlewu (ja się motam między onyxem a antracytem) i jak się sprawuje magic corner? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.02.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Jakieś propozycje na co się przerzucić? Właściwie to coś by się znalazło: - domek drewniany ogrodowo - narzędziowy; - jakaś huśtawka ze zjeżdżalnią do ogrodu; - meble na taras.... ... od jutra zaczynam szukać To masz już kilka pozycji:) Stolik kawowy przy okazji komody i witryny kupujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.02.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Czyli wygrywa orzech:) Jestem prawie przekonana. Mała Mysza ma już ponad pół roku i bardzo się sposobi do przemieszczania z prędkością światła - myślę, że całkiem niedługo ruszy raczkując, bo wykonuje już dziwaczne próby jak ten czas leci... a jeszcze niedawno wszyscy się tu zastanawiali czy już urodziłaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.02.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Myszonik mówiłaś, ze mogę pytac to pytam;) Będziemy miec podobne blaty kuchenne jaki masz kolor zlewu (ja się motam między onyxem a antracytem) i jak się sprawuje magic corner? Przyłączam się do pytania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.02.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Jakieś propozycje na co się przerzucić? Właściwie to coś by się znalazło: - domek drewniany ogrodowo - narzędziowy; - jakaś huśtawka ze zjeżdżalnią do ogrodu; - meble na taras.... ... od jutra zaczynam szukać Z tym sie jeszcze wstrzymaj, zwłaszcza ze zjeżdżalnią. Młoda nie będzie latem jeszcze na tyle sprawna żeby samodzielnie korzystać a widząc sprzęt w ogrodzie będzie chciała w nim przebywać. I ukręcisz sobie bicz sama na siebie Proponuję zjeżdżalnię osobną (nie zintegrowaną z huśtawką czy domkiem) i na tyle niską, żeby roczniak spadając z niej nie zrobił sobie krzywdy. My taką kupiliśmy i postawilismy w "miękkim" miejscu (trawa, piasek) - dosłownie 2 schodki. Ale i tak na początku wymagała asekuracji. Dopiero w tym roku latem ( a będzie wtedy miała 2,5 roku) zamierzamy kupić jej domek z huśtawką , zjeżdżalnią i piaskownicą - jest juz na tyle sprawna fizycznie żeby samodzielnie z tego korzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.02.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Z tym sie jeszcze wstrzymaj, zwłaszcza ze zjeżdżalnią. Młoda nie będzie latem jeszcze na tyle sprawna żeby samodzielnie korzystać a widząc sprzęt w ogrodzie będzie chciała w nim przebywać. I ukręcisz sobie bicz sama na siebie Proponuję zjeżdżalnię osobną (nie zintegrowaną z huśtawką czy domkiem) i na tyle niską, żeby roczniak spadając z niej nie zrobił sobie krzywdy. My taką kupiliśmy i postawilismy w "miękkim" miejscu (trawa, piasek) - dosłownie 2 schodki. Ale i tak na początku wymagała asekuracji. Dopiero w tym roku latem ( a będzie wtedy miała 2,5 roku) zamierzamy kupić jej domek z huśtawką , zjeżdżalnią i piaskownicą - jest juz na tyle sprawna fizycznie żeby samodzielnie z tego korzystać dobra rada:wiggle: a określenie mała mysza strasznie mi się podoba:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 08.02.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 ja kiedyś robiłam wstępny wywiad i nie wyszły chyba jakoś wiele drożej niż u czajki... moja wycena od mazzivo na komodę Komoda wysoka z litego drewna olchowego h226 Szerokość: 108 cm Wysokość: 94 cm Głębokość: 50 cm Ilość drzwiczek: 2 Ilość szuflad: 2 Cena: 3 465 zł brutto u Czajki nie pytaliśmy o cenę komody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 09.02.2012 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Myszonik mówiłaś, ze mogę pytac to pytam;) Będziemy miec podobne blaty kuchenne jaki masz kolor zlewu (ja się motam między onyxem a antracytem) i jak się sprawuje magic corner? Ardea a z czego te blaty - kamień jakiś czy konglomerat? Co do magic cornera to ja mam wysuwany tak jak na tym zdjęciu http://www.meblotech.com/files/image/meble/magic%20corner.jpg i niestety niezbyt duży. Niby mieszczą mi się wszystkie garnki, ale patelnie już nie Użytkuje się fajnie, ale gdybym mogła to kombinowałabym umieszczenie go w jakiejś większej szafce tak żeby mógł być trochę większy. Jest to chyba najlepsze rozwiązanie do wykorzystania narożników, ale niestety traci się sporo miejsca na konstrukcję a same kosze są sporo mniejsze niż możnaby się spodziewać To masz już kilka pozycji:) Stolik kawowy przy okazji komody i witryny kupujesz? Stolik kawowy kupuję razem z komodami i szafką rtv. jak ten czas leci... a jeszcze niedawno wszyscy się tu zastanawiali czy już urodziłaś... To prawda, czas zaiwania zdecydowanie zbyt szybko, a ja mam już kłopoty z przypomnieniem sobie jaka była malutka i nieporadna na początku:) Z tym sie jeszcze wstrzymaj, zwłaszcza ze zjeżdżalnią. Młoda nie będzie latem jeszcze na tyle sprawna żeby samodzielnie korzystać a widząc sprzęt w ogrodzie będzie chciała w nim przebywać. I ukręcisz sobie bicz sama na siebie Proponuję zjeżdżalnię osobną (nie zintegrowaną z huśtawką czy domkiem) i na tyle niską, żeby roczniak spadając z niej nie zrobił sobie krzywdy. My taką kupiliśmy i postawilismy w "miękkim" miejscu (trawa, piasek) - dosłownie 2 schodki. Ale i tak na początku wymagała asekuracji. Dopiero w tym roku latem ( a będzie wtedy miała 2,5 roku) zamierzamy kupić jej domek z huśtawką , zjeżdżalnią i piaskownicą - jest juz na tyle sprawna fizycznie żeby samodzielnie z tego korzystać Racja, święta racja. Myślałam żeby to ustrojostwo już kupić do wykorzystania dla odwiedzających dzieciaków, ale istotnie będę musiała z myszą walczyć żeby tam nie właziła, więc kupię jej na kolejny sezon... dobra rada:wiggle: a określenie mała mysza strasznie mi się podoba:D Określenia mała i duża mysza funkcjonują u nas na co dzień. Do młodej tak często mówię mysza, że nie wiem czy nie częściej niż zwracam się do niej imieniem. Ostatnio nawet mówiłam do męża, że ona chyba będzie myślała, że ma na imię Mysza:) moja wycena od mazzivo na komodę Komoda wysoka z litego drewna olchowego h226 Szerokość: 108 cm Wysokość: 94 cm Głębokość: 50 cm Ilość drzwiczek: 2 Ilość szuflad: 2 Cena: 3 465 zł brutto u Czajki nie pytaliśmy o cenę komody Myślę, że u Czajki kosztowałaby podobnie. Jedyny plus czajki, że mają o wiele więcej wybarwień, ale jak masz łóżko z mazzivo to komoda od nich pasowałaby idealnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 09.02.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Racja, święta racja. Myślałam żeby to ustrojostwo już kupić do wykorzystania dla odwiedzających dzieciaków, ale istotnie będę musiała z myszą walczyć żeby tam nie właziła, więc kupię jej na kolejny sezon... :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 09.02.2012 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 :lol2: Masz mnie :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.02.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Dzięki. Jaka wielkość szafki na magica byłaby optymalna? Blat na 90% będzie nero assoluto poler. I zastanawiam się czy zlew onyx czy antracyt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 09.02.2012 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Nie wiem - zmierzę jutro mojego i powiem ile ma:)To blat masz taki jak u mnie - mój zlew chyba miał kolor antracyt albo grafit. A jaki zlew kupujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.02.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Ty masz blanco - doczytałam, ja prawie zdecydowałam się na tekę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.02.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 i niestety niezbyt duży. Niby mieszczą mi się wszystkie garnki, ale patelnie już nie Użytkuje się fajnie, ale gdybym mogła to kombinowałabym umieszczenie go w jakiejś większej szafce tak żeby mógł być trochę większy. Jest to chyba najlepsze rozwiązanie do wykorzystania narożników, ale niestety traci się sporo miejsca na konstrukcję a same kosze są sporo mniejsze niż możnaby się spodziewać A ja mam u siebie w narożnikach jeszcze co innego - kosz obrotowy i nerkę (propozycji takiego magica nawet mi nikt nie podawał) I z kolei ja jestem zadowolona. Nie muszę wysuwać ich etapowo i mają dużą rozłożystą przy okazji powierzchnię do wykorzystania (problemu z patelniami zatem nie mam) Ale że nie mam takiego magica to nie mogę*się*wypowiedzieć co gorsze co lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.02.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Ja do wycen miałam podawany taki kosz w opcji blum i peka, ale muszę sprawdzić do jakiej rozmiarowo szafki. Miejsca pewnie nie wykorzystuje na maxa, ale te wszelkie kosze, nerki, koła ułatwiają korzystanie - jak zawsze coś za coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 09.02.2012 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Monsanabia Twoje cudo narożnikowe to już wyższa szkoła jazdy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.02.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 I kuchnia Monsanabii też dużo większa:) Jak mi się uda ją jeszcze raz znaleźć to zobaczę to cudo, bo wcześniej nie zwróciłam uwagi, podziwiałam inne rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 09.02.2012 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Monsanabia chyba nawet filmik kiedyś wklejała jak to cudo działa, ale nie podejmuję się znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 09.02.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Ty masz blanco - doczytałam, ja prawie zdecydowałam się na tekę. Ja też chyba na Tekę się zdecyduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts