Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pomarańczowy zawrót głowy Myszy i Niedźwiedzia - komenty:)

Recommended Posts

Dzięki za wszystkie ciepłe słowa..

Zdrówko powoli się poprawia, jutro czekają mnie jeszcze badania, ale miejmy nadzieję wszystko będzie OK:)

A również jutro wchodzi ekipa od fundamentów, mają skończyć w przyszłym tygodniu w okolicy wtorku, Darek z ekipą są wolni, więc mogą wejść praktycznie od razu..

Mam nadzieję, że faktycznie uda nam się to tak zgrać i w końcu zobaczę jakieś mury...

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Che che.. też wszyscy mnie przekonują że jak dom wybuduję, albo jak będę go sprzątać to zmieni mi się percepcja jego proporcji.. póki co dołączam do grona tych dla których fundamenty wprowadzają w osłupienie. Ja już na dalszym etapie, jak tylko powstały ściany do wys. 1m rozpoczęłam etap wyburzania ścian - na razie delikatnie - mąż mnie wyhamował.. ostatecznie przekoanałam się że jak nie będzie mi odpowiadać to przecież drugi dom można wybudować i już człowiek mądrzejszy będzie:) Tak więc Myszonik nie przejmuj się fundamentami, byle do przodu - w górę.... Miłego wypoczynku weekendowego i pięknej pogody - należy Ci się trochę wytchnienia od tych problemów. Edytowane przez mikiada