myszonik 03.08.2010 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Dzięki za wszystkie ciepłe słowa..Zdrówko powoli się poprawia, jutro czekają mnie jeszcze badania, ale miejmy nadzieję wszystko będzie OK:)A również jutro wchodzi ekipa od fundamentów, mają skończyć w przyszłym tygodniu w okolicy wtorku, Darek z ekipą są wolni, więc mogą wejść praktycznie od razu..Mam nadzieję, że faktycznie uda nam się to tak zgrać i w końcu zobaczę jakieś mury... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 03.08.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Witaj, złe dobrego początki, więc głowa do góry Skoro już jesteście "zapalowani" (notabene niezła akcja!!) to teraz powinno być z górki. Pozdrawiam i zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 03.08.2010 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 majampwitam u siebie i dzięki za życzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 04.08.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Hej myszonik i jak tam zdrówko? Szybkiego powrotu do zdrówka życzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 04.08.2010 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Beatko, zdrówko powoli wraca do normy:) Jutro czekają mnie jeszcze badania (mam nadzieję, że ostatnie) i mam nadzieję, że to będzie na razie koniec przebojów ze zdrowiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 04.08.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Dobrze, że czujesz się lepiej. A jak budowa tempa nabiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 04.08.2010 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 No, dziś po raz pierwszy zobaczyłam coś co wygląda jak prawdziwa budowa, rozumiecie jakieś zarysy budynku.. już się tych law nie mogę doczekać to się po domku trochę przespaceruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 04.08.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 No brawo brawo!!!! Gratuluję. Teraz to ruszy "z kopyta". Trzymam kciuki i wierzę że najgorsze już za Tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 04.08.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 \już się tych law nie mogę doczekać to się po domku trochę przespaceruję Już Ci spacery w głowie?! A nie miałaś przypadkiem leżeć w łóżeczku i dochodzić do zdrowia Chociaż pewnie terapia "domorosnąca" będzie najskuteczniejsza. Trzymaj się cieplutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 04.08.2010 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Ja ogólnie leniwa jestem i lubię się powylegiwać....ale jak muszę to już wcale nie jest takie fajne:(I wczoraj zszokowałam kolegę małżonka stwierdzeniem, że już mam dosyć tego leżenia.. jak mnie zna nigdy nie miałam dosyć leżenia, a zazwyczaj niedosyt:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.08.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 myszonik spaceruj ile wlezie, jeśli tylko ma Ci to zdrówko poprawić... Pozdrawiam i gratuluję postępów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 05.08.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Super, że już spacerujesz, to znak że ze zdrówkiem coraz lepiej no i już budowa dalej ruszyła - teraz to się będzie dziać czego Ci życzę (oczywiście samych dobrych wieści z placu budowy no i rosnącego domku ) Pozdrawiam serdecznie i dalszego powrotu do zdrówka życzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.08.2010 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Ja też mam wątpliwości co do wielkości fundamentów - ale podobno wszyscy tak mają więc się nie przejmuję... Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 06.08.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 (edytowane) Che che.. też wszyscy mnie przekonują że jak dom wybuduję, albo jak będę go sprzątać to zmieni mi się percepcja jego proporcji.. póki co dołączam do grona tych dla których fundamenty wprowadzają w osłupienie. Ja już na dalszym etapie, jak tylko powstały ściany do wys. 1m rozpoczęłam etap wyburzania ścian - na razie delikatnie - mąż mnie wyhamował.. ostatecznie przekoanałam się że jak nie będzie mi odpowiadać to przecież drugi dom można wybudować i już człowiek mądrzejszy będzie:) Tak więc Myszonik nie przejmuj się fundamentami, byle do przodu - w górę.... Miłego wypoczynku weekendowego i pięknej pogody - należy Ci się trochę wytchnienia od tych problemów. Edytowane 6 Sierpnia 2010 przez mikiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 06.08.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Wypoczywaj zdrowo:) Po powrocie z wakacji szaleństwo budowlane poleci jak lawina. Co do wielkości pomieszczeń na etapie fundamentów pamiętam, że przeżyłam szok, ale już mi przeszło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 06.08.2010 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Ale się cieszę, że wszystko ok ze zdrówkiem:) Życzę udanego weekendu i wiele wrażeń oraz pięknej pogody. Pozdrawiam słonecznie:cool:!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellik 09.08.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Daaawno mnie nie było (urlopowałam się ) a tu się tyle dzieje. I cieszę się bardzo, że ze zdrówkiem już lepiej! Już poniedziałek...więc ciekawa jestem jak tam fundamenty? Kurcze...ruszyło się u Ciebie z kopyta! Klątwa została przełamana a limit pecha już wykorzystany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 09.08.2010 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Witam wszystkich, mały raporcik podrzuciłam w dzienniku, mam nadzieję, że wieczorem będę miała ciekawsze widoki fundamentów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.08.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 przyszłam pourlopowo się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.08.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Witam wszystkich, mały raporcik podrzuciłam w dzienniku, mam nadzieję, że wieczorem będę miała ciekawsze widoki fundamentów:) Nie narzekaj myszonik - jest bardzo dobrze ale trzeba przyznać, że fundamenty to masz IMPONUJĄCYCH rozmiarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts